!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Büyücü kac vurusLuk
En fazla 10 vurus vardır 10 vurus => 10.3 => 30 en fazla 30 kudretın giderdi hadi canım bosuna bahene arama drowxbugbear bana 60 kudretle daldı ona ragmen yenildi üstüne 2 de kudret iksiri içti
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Ortaya karısık :mrgreen: :mrgreen:efelerxyildiz yazdı:bu minıatour kızmı anlamadım.çok pis küfrediyor.![]()
Balbazar
Xjokerx-Ucube
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
yeni günc. gelene kadaro isim listesi şuan içn geçeizdir bilginize
Drowxdadawa
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Artık Üye Alımlarında Birebir Konuşma Bizi Bi Hayli Yordu
Bunun İçin Bir Form Oluşdurdum Bu Form Aracılığı İle Üye Başvurularınızı Yapabilirsiniz.
Buyrun Link
/color] http://www.drowx.6te.net/basvuru/basvuru.html
Host ve Domain Alana Dek Bu Adresden Yararlanıcağız Kusurlar İçin affola Acemice Ama İşe Yarar Bir Şekilde
Not: Diğer Loncalardanda İsteyen Olursa Musait Olduğum Bir Zaman Yaparım Hiç Bir Sakıncası Yokdur. Yöneticilerimiz Kontrol Edebilir Tek Tek Uğraşmakdansa Böylesi Çok Daha İyi Olacakdır.
Bunun İçin Bir Form Oluşdurdum Bu Form Aracılığı İle Üye Başvurularınızı Yapabilirsiniz.
Buyrun Link
Host ve Domain Alana Dek Bu Adresden Yararlanıcağız Kusurlar İçin affola Acemice Ama İşe Yarar Bir Şekilde
Not: Diğer Loncalardanda İsteyen Olursa Musait Olduğum Bir Zaman Yaparım Hiç Bir Sakıncası Yokdur. Yöneticilerimiz Kontrol Edebilir Tek Tek Uğraşmakdansa Böylesi Çok Daha İyi Olacakdır.
Drowxdadawa
Ailemiz çok genişledi...Ben girdiğim de en fazla 8-9 kişiydik ailemizin genişlemesi iyi bir şey en kısa zaman da fotolardan bir albüm şeklinde video yapmayı düşünüorum...Ailemiz için sürekli varız...Tüm ailenin yanındayım sevgilerle...
Saldır Hücum Sagopaxhacker Drowxabeir Drowxtehlikhelli
Saldır Hücum Sagopaxhacker Drowxabeir Drowxtehlikhelli
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Selam
Davut duyumlarıma göre Nubumba gibi bir aç ve küfürbazı loncanıza almışsınız gerçeklik derecesi nedir öğrenebilirmiyim paşa :?:
Vesselam
Davut duyumlarıma göre Nubumba gibi bir aç ve küfürbazı loncanıza almışsınız gerçeklik derecesi nedir öğrenebilirmiyim paşa :?:
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

vahit ustam herkes yanlış anlamış açıklayayım
Nubumha yani Bubumba itinin sattığı chardır Turkoxkaradul abim bu iti tanımadığı için güvenip almış ve bana o chardan pm attı bende onun oldunu bilmiordum ilk yeniçerilere girmek istedi sni almazlar falan dedim ben sonra bn karadul dedi biraz önce chardayken konuşduk dedi bnde şaşırdım sonra bu anlattıklarımı bana söledi benim Drowx loncasını kurdumu öğrennincede sevindi bnm loncaya gelmek istedi bnde tamam dedim klana nubumha charıyla yazdı
Anlayacağınız Nubumba iti Nubumha deildir. Sizden daha çok düşmanlığım vardır bnm ona karşı loncayı kapatırım yinede o iti almam
Nubumha yani Bubumba itinin sattığı chardır Turkoxkaradul abim bu iti tanımadığı için güvenip almış ve bana o chardan pm attı bende onun oldunu bilmiordum ilk yeniçerilere girmek istedi sni almazlar falan dedim ben sonra bn karadul dedi biraz önce chardayken konuşduk dedi bnde şaşırdım sonra bu anlattıklarımı bana söledi benim Drowx loncasını kurdumu öğrennincede sevindi bnm loncaya gelmek istedi bnde tamam dedim klana nubumha charıyla yazdı
Anlayacağınız Nubumba iti Nubumha deildir. Sizden daha çok düşmanlığım vardır bnm ona karşı loncayı kapatırım yinede o iti almam
...
Tamam paşam teşekkür ettim gerekli cevabımı aldım benDavuTT yazdı:vahit ustam herkes yanlış anlamış açıklayayım
Yeni üyelerinizle başarılar gerekli destek istendiği sürece destekçiniz olduğumuzu unutmayın lütfen
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

eyw saolasın lonca daha yeni her loncadada olduğu gibi bizdede çürük çıkacak ama en aza indirip nubumba gibilerini almıcaz
kötülük görmeyen kötülük yapmanın ne demek oldunu bilemez
kötülük görmeyen kötülük yapmanın ne demek oldunu bilemez
...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Acilen bir temizlik yapmadığınız sürece üyelerinizin yaptıklarının cezasını tüm loncaya keseriz..!
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem