[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği
- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği
39 Levellerde Varmıydı benim diyen iyi arz kuklacının %75 i lodostu şimdi ise millet kadim için arz oluyor arzlar emde biraz başarı gösteriyor diye arz oluyor lodoslarda kp acı çocuk çogaldı diye arz oluyor lodoslardaki eski birlik beraberlik kalmamış diyilecek kadar az oldugu için arz olunuyor...
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
atabey yazdı:'' pc sine kalmıstır net kopar herhangi bir aksaklık olur oyundan duser ''
İşte şans burası daha neyi ariyosun![]()
bnm dedigim er meydanlarında o zamanlar 12 kisiden 2/3 kisi düsse bile kaybetmek hemen hemen imkansızdı orda adam fazlalıgına gerek yoktu ki
evet fatih önemli olan bu gundur ama gecmisten örnek bilgi alınmazsa nasıl o günlere dönsün bu lodoslar soyuroyurm size
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Evet katılıyorum.RraphaeL yazdı:39 Levellerde Varmıydı benim diyen iyi arz kuklacının %75 i lodostu şimdi ise millet kadim için arz oluyor arzlar emde biraz başarı gösteriyor diye arz oluyor lodoslarda kp acı çocuk çogaldı diye arz oluyor lodoslardaki eski birlik beraberlik kalmamış diyilecek kadar az oldugu için arz olunuyor...
Mesela öglen saatlerinde beni büyücler eşliğinde ''Sansürsüz'' adlı kişi kesti. Ben de vs teklif ettim, o da kırmadı kabul etti. Kurt mağarasında buluştuk. Yanında arkadaşı vardı. VS yaptik 6 canım kaldı ama kazandım. Sonra arkadası geldi beni kesti?
Bi daha gel gönderdim onu dedi bi daha gittim tam ben geldigimde arkadası gine oradaydi kurtların oraya saklandı. Ben de geri cekildim.
Sonra sinirliyim dolasıyorum babı alinin orda Xetox diye biri geldi vs dedi tamam dedim. Sakınmasız habersiz daldı sonra biri daha geldi kestiler. Sonra adam ol dedi engelledi :?
İste maalesef artik Lodos loncasi böyle cocuk dolmaya basladı.
En eskiden Arzlar daha kuvvetliydi. Yönetim tarafindan organize edilen klan savasını da ARZLAR kazanmıstı.
Lodoslar özellikle 39 levellerde cok hükum sürmüslerdi fakat halen 39 levellerin sonlarından bugüne ARZLAR büyük bir egemenlik icindedir.
'' szn isteginiz saglam her vurdugunu yıkan lodosları görmek değilmi karsınızda sıkı bir klan bir rakip
tmm oda gelicek elbet lodosun fedaisi varoldukca o eski gunleri tekrar yaşatacagız sizlere ''
'' Önümüzdeki maclara bakıcaz. ''
'' Önümüzdeki maclara bakıcaz. ''
ziyaovic yazdı:atabey yazdı:'' pc sine kalmıstır net kopar herhangi bir aksaklık olur oyundan duser ''
İşte şans burası daha neyi ariyosun![]()
bnm dedigim er meydanlarında o zamanlar 12 kisiden 2/3 kisi düsse bile kaybetmek hemen hemen imkansızdı orda adam fazlalıgına gerek yoktu kiakıllı tecrübeli adamlar olsun o savası her türlü sekilde kazanırsın yeterki akıllı becerili adamlar olsun
ama gunumuzde böle bi sistem yok artık millet ex kasmak icin giriyor
![]()
evet fatih önemli olan bu gundur ama gecmisten örnek bilgi alınmazsa nasıl o günlere dönsün bu lodoslar soyuroyurm sizegecmişi ornek alacaksınki o deli dolu vurdugunu kran lodoslar tekrar ortaya cıksın arzlarda lodos lodos die kıvranmasın
szn isteginiz saglam her vurdugunu yıkan lodosları görmek değilmi karsınızda sıkı bir klan bir rakip
tmm oda gelicek elbet lodosun fedaisi varoldukca o eski gunleri tekrar yaşatacagız sizlere
... iyi forumlar...
Yahu Ziyacım Allah için Yeter bence Az Önce de dediğim Gibi 39 Leveller Eskiden Kaldı Her Başın Sıkıştığında 39 levelleri 12 kişilik Er Meydanları Anlatma İstersen.Ne Olduğum Değil Ne Olacağım Önemli . Arzlar Şimdi Nasıl Lodoslar Şimdi Nasıl Bunun Tartışmasını Yapıyoruz . eskiden Ne kadar güçlüyüz.Arzlar O kadar Güçlü mü tartışmasını Lütfen Yapmayın.Yapacaksanız Başka Konu Açıp Orda Tartışırsınız.Biz burda Eskiden Ne Kadar Güçlü oLan Lodosların Şimdi de Aynı Güce Sahip Olmasını Tartışıyoruz.Ayrıca Ziya sana Kızdığımdan değil .Lodosları Savunan Herkes 39 Levelleri Anlatıyor.
Sagoist / Byfth
İyi Forumlar..
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
bak fatih gelmissin lodoslar aciz diyorsun bnde sana diyorumki 3/5 kisilik değil bu klan öle kolayca aciz dediginde genelce konusuyorsun arzlar 2 sıkıstırdı die acizsek siz o zmnlar neydiniz ortalıgı polemige veriyorsunuz bu konu varoldukca dostlar birbirini kıracak size eskileri hatırlatmaya calısıyorum öle her kafanızın estiginde lodoslar aciz denmiyecegini vurguluyorum acizmis genel konusuyorsun sende polemigi fitilliyorsun lodos arz kardesken birbirine düşürüyorsunuz arzlardan karddeşim gibi sevdigim adamlarla ayrı ayrı saflarda yer almak istemiyorum bu kdr basit lodoslar dediginde ben ali velide giriyor isin isine sana bunu vurguluyorum ... lodoslar km ilk önce ögrenin sonra foruma aciz die konu acınn !!!! siz arz olarak lodosların isine karısmayın bir arz olarak lodoslar sizi ilgilendirmez eskilerden beri lodosum klanıma sadık bir lodos böle genel konusarak millete aciz diyorsun LODOS LaR dedigin sürece ...!!
En son ziyaovic tarafından 09 Haz 2010 17:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Hiç kimseyi silah zoruyla lodos yapmıyoruz. Herkes klanını seçmekte özgür ve hürdür. Size hangisi daha sepmatik , çekici , güçlü vs.. geliyorsa o klanı seçmekte özgürsünüz. Kimse kendi klanını kötülemez. Herkesin kendine göre haklı yanları var fakat biz oyunun tamamını göremediğimizden dolayı hem fikir olamıyoruz. Tekrar söylüyorum şuan hala lodosların EZİCİ bir üstünlüğü var. Gerek yaptığımız savaşlardan gerekse emlerden bu sonuca varıyorum. Kim güçlü kim güçsüz diye tartışmak boşa .
mckeremV
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
3/5 Dediğin Lodos İlk Sayfada Sayısı Fotoğraflarda Görünüyor.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Lodosun ezici üstünlüğünü meydanlardada görmek isteriz :lol:
Yav sen ne dönek adamsın arzmısın lodosmusun belli değil roa da değilmiydin sen.GoodfatheR yazdı:meRhabaLaR ...
meteoRda aRzLaRın baskısı bu aRaLaR çok yoğun sıkıştıRmaLaR vs vs gibi şeyLeR .. ancak demek oLmuyoki aRzLaR LodosLaRdan güçLü...iki kLanında eski tadı yok ancak Lodos kLanını aRz kLanına oRanLa kıyasLadığımızda LodosLaRa bakıcak oLuRsak eski İKV oyuncuLaRı daha fazLadıRki buda Lodos kLanının kaLitesini çok Rahatça oRtaya koyuyoR...EmLeRe ise adam gibi gRubLaRLa giRiLdiğinde LodosLaR çok Rahatça aRzLaRı yeniyoR ki geneLde yeniLen taRaf aRzLaR oLuyo noRmaLdede (= ...