leoNHeaRt yazdı:Tamamen resimle oynanmış desem yeridir yakınlaştırdığınız zaman anlamamak için çocuk olmak gerekir.
ArkaDaŞım inanmıyosan İnanma Frumu Kirletme İlqilendirmiyor Seni Fhotoshop veya Başka ßiŞey OLdugu
ßiz ArKadaşı Tanıyoruz Yapmaz BöLe ßişey OKe Gidin Kendi Mekanıızda Ötün..
Paşaxßüyü, SaygıLar,
Bu Forum Herkes tarafından kullanılması için açılmıştır Ne cürret ile millete Gidin diyorsun ?
ßu ßölüm Meran'LıLar İçin Açılmıştır Beyaz Köşk E Gitsin Kendisi.
Merhabalar,
Konu Tartışmaya Müsait oldugundan dolayı Kilit lütfen.
1. madem kilit diyorsunuz baskasının kritiklerini öne sürüp bizi küçümsemeyin.
2. serruh herkese açık ama artislik yapmak yeri değil.
son olarak ilk başta düşündüğüm oldu konuyu açtığıma pişman oldum bu insanlarla bişi paylaşılmaz
1. madem kilit diyorsunuz baskasının kritiklerini öne sürüp bizi küçümsemeyin.
son olarak ilk başta düşündüğüm oldu konuyu açtığıma pişman oldum bu insanlarla bişi paylaşılmaz[/quote]
Katılıyorum Kardeşim Ama ßiz AdamLarın Bölümüne Gidip Orda OnLarı KüçümSéMİyoruzz.
ŞéRRuh SéNinDé KimDéN yana oLdugun ßéLLi DİyiL.
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN- Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
eğer doğruysa -ki yalan söyleyeceğini sanmıyorum- helal olsun ne diyim Çemberle vurdun heralde Bu devirde artık her türlü kritik vurulabiliyor hele büyücülerde sınır yok . tekrar tbrk ederim
SimonxDoRLeo yazdı:1. madem kilit diyorsunuz baskasının kritiklerini öne sürüp bizi küçümsemeyin.
son olarak ilk başta düşündüğüm oldu konuyu açtığıma pişman oldum bu insanlarla bişi paylaşılmaz
Katılıyorum Kardeşim Ama ßiz AdamLarın Bölümüne Gidip Orda OnLarı KüçümSéMİyoruzz.
ŞéRRuh SéNinDé KimDéN yana oLdugun ßéLLi DİyiL.[/quote]
Kimden olduğum belli değil mi illa birinden mi olmak gerekiyor ? Gerek yok buna bence .
ben arkadaşımı tebrik ettim ama sadece şasırdıgım için arkadaşlardan yorum istedim.
Tacsiz yazdı:süveyda bu sadece kendi rekorun kusura bakma gerçek rekor Zorbeyx te kendi rekorunu bile alt üst etti bu gün yine fotolayamadık ama kaçırdık 24250 çember
2450 dir O :lol: Lütfen Sacmalamayın :evil:
ula sana inat bir daha o vs attığında orda olursam foto çekecem yemin ediyorumki bir daha kaçırmam o foto şansını beyazköşkte herkez bilir Zorbeyx rekorlarını bu arada merana bir kere girdim ama hakketen hiç olay yok meranda yaa sırf herekez lodos yada arz kabada bir allahın kulunu göremedim bari orayada gelekte orayı biraz canlandırak neyse şakaydı sadece ama gelebiliriz sıkıldım beyazköşkten