Dev Nerul Veya Gm ahmet Abi icerii
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Dev Nerul Veya Gm ahmet Abi icerii
destege o kadar mail attık daha bır cevab yoq cevab erken verselerdı Brossxunruly carı duneyın oyunda butun ıtemlerı ıle gezıordu em flan yabıordu alabılırdık ama cok gec cevab verıorlar fax cektık ama gec yolladılar ama hesabın gerıye sarılmasını eminim butun beyaz kosk halkı ıstıyordur cunku arkdasımız yhai ferat çalışan bırıdır okuluna gıden bırı o kadar ıtem kasıp zamanını harcadıgı 1 gun ıcınde yok oldu artık ılgılenırsenız sevnırım saten daima plus o car lütfen ılgılenın yeter artık
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
1. olarak bu karakter siliminde bir şifre istese ve bu şifreyi kullanıcı hesabının sahibi bilse ne olurdu bu durum bizim başımıza gelirmiydi ?
2. olarak karakter aktarımındada şifre isteseydi kullanıcı hesabının sahibinin bildigi özel şifre ....
3. olarak Lonca kanalını açsalardı neyi kaybediceklerdi ?
Bu 3 Maddeye çok katılıyorum.İKV yonetıcılerı acımızı paylaşmak yerıne acımıza azaltacak uygulamalar getırmeli.Her ne kadar oyunumuz dıger onlıne oyunlara benzemez desekte, bu tur uygulamar getırılmesı dıger oyunlara özgü şeyler olmadıgını görülecektır.
Kişiye guvenıp ona guvenlık şifrelerını vermek bıze kalmış,dostumuz,arkadaşımız,kardeşımız olabılır. Fakat bir de duşunun sızın GM arkdaşlarınız ıçınde forum yetkılılerınız ıçınde böyle bır durum söz konusu olsaydı sız ne tepkı verırdınız? Kuralı çigneyen kışıye ceza verırdınız degıl mı ? Bizim durumumuzda tam bu.
Ve lutfen yenılık yaparken acımızı paylaşmak yerıne onları azaltacak şekılde uygulamalar getırın,bu olay sadece Brossxunruly (ferhat) kardeşımızın başına gelmemış,oyunda hemen hemen herkesın başından geçmış bır olaydır.
Oyunda Kardeşlık,dostluk,paylaşımcılık olsun dıyorsunuz! Yenı getırecegınız yenılıklerde bunları gerektırmektedır. Fakat bız oyunda kardeşımıze,dostumuza guvenmezsek oyunda nasıl ayakta durabılırzkı ?
Uzun lafın kısası, kaç yıldır bu hırsızlık olayları aşırı derece arttıgından yönetımın PEK fazla ses çıkaramaması Bizi duşunduruyor,oyundan sogutuyor. Lütfen geregını yapın. Geçmış olsun tekrar
2. olarak karakter aktarımındada şifre isteseydi kullanıcı hesabının sahibinin bildigi özel şifre ....
3. olarak Lonca kanalını açsalardı neyi kaybediceklerdi ?
Bu 3 Maddeye çok katılıyorum.İKV yonetıcılerı acımızı paylaşmak yerıne acımıza azaltacak uygulamalar getırmeli.Her ne kadar oyunumuz dıger onlıne oyunlara benzemez desekte, bu tur uygulamar getırılmesı dıger oyunlara özgü şeyler olmadıgını görülecektır.
Kişiye guvenıp ona guvenlık şifrelerını vermek bıze kalmış,dostumuz,arkadaşımız,kardeşımız olabılır. Fakat bir de duşunun sızın GM arkdaşlarınız ıçınde forum yetkılılerınız ıçınde böyle bır durum söz konusu olsaydı sız ne tepkı verırdınız? Kuralı çigneyen kışıye ceza verırdınız degıl mı ? Bizim durumumuzda tam bu.
Ve lutfen yenılık yaparken acımızı paylaşmak yerıne onları azaltacak şekılde uygulamalar getırın,bu olay sadece Brossxunruly (ferhat) kardeşımızın başına gelmemış,oyunda hemen hemen herkesın başından geçmış bır olaydır.
Oyunda Kardeşlık,dostluk,paylaşımcılık olsun dıyorsunuz! Yenı getırecegınız yenılıklerde bunları gerektırmektedır. Fakat bız oyunda kardeşımıze,dostumuza guvenmezsek oyunda nasıl ayakta durabılırzkı ?
Uzun lafın kısası, kaç yıldır bu hırsızlık olayları aşırı derece arttıgından yönetımın PEK fazla ses çıkaramaması Bizi duşunduruyor,oyundan sogutuyor. Lütfen geregını yapın. Geçmış olsun tekrar
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Buna bi çare bulunması gerek artık , o kadar emek verilip yapılan karakterler,bir kendinibilmez tarafından yağmalanıyor? Hak mı bu ?
Ferhat adına üzüldüm umarım bir şekilde geri alır hesabını.
Ferhat adına üzüldüm umarım bir şekilde geri alır hesabını.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

gm ahmet abisymiş bak sen şu işe çakal hırsız loncası sizin için bide oyunu gerimi sarıcaklar çarını sileekmiş nah silersin velet loncası
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
bu ıkv destek bu kadar mı soguk bakar bu konuya hade eLinizden bir şey geLmıor girip yazın dıecem bu kadar mı utanıyorsun bn gece gırır maden cekerdım ıtem kasardım her ay plus paramı yatırırdım sabahları okula oglenlerı işe sırf oyuna gırım dıe yatmasdım param olmazdı kımseden dıLEnmesdım kendı hakkım ıle kazanım dıe ilk baştan ögrendım yenı gozlukler flan cıkacak die bır kac kısıden bılgı aldım baktım kı yenı gozlukler 120 bın kp flan dedıler sırf onun ıcın gıttım kp bıle kastım yenı carlar kurmustum o yenı hesaplara plus almıstım........ tmm da saheserımı uretmıstım oyundan daha cok zevk almaya başladım fkat heR şey bundan sonra hayaL olaRak kalacak butun o kadar gecemı gunduzumu yatmadıgı gunler ıcın sadeec 1 gun içinde yok edıLdi sizce karşılıgı bumu SAYın Gm yada YetKLii biri bu konu üzerinde dursun bu saaten sonra oyuna gırıp yenı çar kasıpda yenı kp kasıpta para kazanmak ıcın gecemı harcayamam hayat ınsanın yüzüne sadece bır kere güLer geçer inş çarımın geri sarılması için ellerinden geleni yabaRlaR.. eqeR sArıLmassa her kes kendinie iyi baksın iyi eyLenceLeR umaRım kımsenın başına bu oLay geLmes cunku bu oyundakı yetkılıler yeterlı kadar yrdmcı oLmuyorLaR
qüLe qüLe beyaz köşk haLqı
qüLe qüLe beyaz köşk haLqı
Brossxunruly İntikamxferoxx
Biri Bizi DuRdurSun..!!
Biri Bizi DuRdurSun..!!
Kazımın verdiği örnekler dışında bide pmlerde karakterlerin lvli yazsa (Maxtrackxunruly(49)) - (Maxtrackxunruiy) (1) gibi ne kaybederdi ikv yönetimi :?: :?: :?:

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Aynen Fırat'a katılıyorum o gün kaptırıyordum az daha çarı
.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
izmir kemalpaşamı allah o çocuk öldü o zaman gençler sadece 3 saatlik yol benim için hatta 2 saat ama adamları sildiyse o zamanda dövmenin anlamı kalmaz yaGanqstaxUNRULY yazdı:İzmir kemalpaşa -- BArış Taşkın çalan kişi şimdi ben gitsem bu cocugun yanına agzını yüzünü kırsam ne olur ?

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
öncelikle geçmil olsun diliyorum ve şunu merak ediyorum neden ve nasıl çaldırıyorsunuz hadi sizide diğer loncalarıda geçtim daha 10 günlük loncayız bizim bile sahtemiz çıktıyla beyazköşk sunucusu kapansın diyorum ben
tekrar geçmiş olsun umarım adamınızı geri alırsınız
Gladio Ailesi
tekrar geçmiş olsun umarım adamınızı geri alırsınız
Gladio Ailesi

Yeter artık Fero'nun çarı 2, oldu 1 İntikamxferoxxxx vardı çalındı oyuna ara verdi sonra herkesin zoruyla oyuna geri döndü ve Brossxunruly kurdu ve sonra #@!? yüzünden tekrar oyunu bıraktı 1 tane #@!? yüzünden son verılsın artık buna ......
Tam Destek Arkanızdayım
Saygılarımla
Kankaxxburkan Johnmorsonxaltan
Tam Destek Arkanızdayım
Saygılarımla
Kankaxxburkan Johnmorsonxaltan