PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları

Mesaj gönderen MiRaLaY »

reform34 yazdı:arkadaşlar ben önceden havaleyle hsbc bankasından plus alıyodum ama şimdi yapı kredi bankası diyo yapı kredi bankasına gittim adam bilgim yok dedi ve yatıramadım ne yapmam lazım hsbc bankasınamı yatırmam gerek gene ???
Arkadaşım İstanbul Kıyamet Vaktine Para Yatırıcam Dersen Tabi Karşılığında Bilmiyorum Cevabı Alırsın. Yapcağın Şey Konu Mesajında Bulunan YapıKredi Bankası Hesap Numarasını Not Alıp Bankada Gişe Memuruna Hesap Numarasını Verip Plus Paket Ücretini Yatırmak ve Not Olarakda Referans ve Üye Adını Yazdırmak Olacak. Havale İşleminden Sonra Plus Paket Servisin Aktif Olucaktır.

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

GünceL.
Resim
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Emeğine Sağlık Güzel Olmuş ;)
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

Merhabalar;

Ben Mynet Plus alacağım Yapı Kredi Havalesi ile ama bankadan havale yaparken 18 yaş altını kabul edermi bilmiyorum onu soracağım birde Kartsız Olarak ATM lerden havale yapılabiliyormuş bunu biraz açıklayabilirmisiniz.
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen WalTRaN »

WalTRaN yazdı:Merhabalar;

Ben Mynet Plus alacağım Yapı Kredi Havalesi ile ama bankadan havale yaparken 18 yaş altını kabul edermi bilmiyorum onu soracağım birde Kartsız Olarak ATM lerden havale yapılabiliyormuş bunu biraz açıklayabilirmisiniz.
cevap verecek yokmu?
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Güncel.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

WalTRaN yazdı:Merhabalar;

Merhaba

Bankalarda Havale İşlemi İçin Yaş Zorunluluğu Yoktur. Ama Yaş Sınırınız Çok Küçükse 8 - 13 Yaş Gibi Yanınıza Velinizi ( Baba - Abi - Abla -Anne - Amca V.s ) Alarak İşlem Yapabilirsiniz. Ama Sınırlama Yoktur.

Evet Yeni Atm Sistemlerinde ( Atm Makinesine Göre Değişiyor ) Kartsız İşlem Menüsü Eklenmiştir. Bu Menüde Kartsız İşlem Yapmak İçin Ekrandaki Karsız İşlem Butonuna Basıp Karşına Gelen Ekranı Takip Ederek İşleminizi Yapabilirsiniz.

Genellikle Karsız İşlemlerde Cep Telefon Numarası ve TC Kimlik Numarası İster Bu Bilgilerinizide Yanınızda Bulundurmayı Unutmayın.

NOT : Plus Paket Servisi İçin Banka Hesap Numarası Örneğin Yapı Kredi Bankasına Aitse, Yapı Krediye Ait Bir ATM Üzerinden İşlem Yapmanız Sizin İçin Daha Sağlıklı Olucaktır.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön