MykonS yazdı:Artık cocuk oldugunu anladım yorum yazmaktan vazgeçiyorum sırf bu konudan post kasıyorsun ..
İyi Forumlar Dilerim Bu konuyu Kapatalım ARtık... Daha önmli işlerim var bnm
MykonS yazdı:Artık cocuk oldugunu anladım yorum yazmaktan vazgeçiyorum sırf bu konudan post kasıyorsun ..
Bende vs lafı geçmedi , yazmadım Dikkatini çektiyse ? :arrow:MykonS yazdı:Ben ne muntazamı savunuyorum ne seni savunuyorum ..
4de 1 dedim o ws de bu ws mi sen yalan yanlış yorumlar yapıyorsun sonrada 2 ye 1 diyorsun ..
kasaphasan06 yazdı:İyice sıktın ... Ya Bilerek böyle yapıyorsun ya da anlama sorunun var bak adam gibi yazıyorum buraya ne söylediğim sen okuyamıyorsun herhalde !
1)''Benimde Lodos karakterim var'' ... DedimFakat sen bunu '' Sadece lodos karakterin var diye anladın helal olsun büyük başarı ''
2) Sen oraya şöyle Yazdın '' Kurtlarx Arz değilmiydi ... Ne zaman lodos oldunuz'' diye ...
3) Bende Lodos olduğumuzu kim söyledi... Dedim
4) Ondan sonra şu yazdığım şeyden '' Sen Söyledin Ya '' gibi bir sonuç çıkardın aynen paylaşıyorum
kasaphasan06 yazdı:
Bunu Söylüyorsun ya Güldürdün beni Ah Sen yokmusn İlahi ...
''Benimde Lodos karakterim var'' hayret bana niye saldırmıyorlar ( Saldıran var tabiki fakat tek tük )
Herhalde Sorun sende ?
5) Bende kırıcı olmamak için '' Ah sen sadece lonca karakterim olduğunu zannettin '' Dedim
6)İmzamdaki karakterleri söyledin sanki sadece o karakterlerim varmış gibi
7)Ondan sonra tekrar yazdığın tutmuyor diye başladın söze
Oradan çıkardın bir hüküm Çok çocukça bence
Lodos karakterim olduğu için Arz karakterimin olmayacağını öne sürdün ve beni burdan eleştirdin
Tılsımda şuanda oynayanların % 25 inin ayrıca farklı klandan karakterleri de mevcuttur... O zaman Arzken veya Lodosken farklı bir klanın Karakterini açıp kasmak Yasak o zaman ihbar et beni
Bu arada bunca konuşmadan sonra sözlerinden yaşını merak ettim
Sizin o 5 olan akıl yaşına bile sahip oldugunuzu zannetmiyorum... sadece zavallısınız size birşey denilmez Artık..MykonS yazdı:gerçek yaşı 50 olsa bile akıl yaşı 5 tir ..
MykonS yazdı:Hahaha çaresiz insanların yapabilecegi tek şey karşı tarafa hakaret etmek ..