OYUNDA Kİ BETA KARAKTERLER

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zeynepce
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: OYUNDA Kİ BETA KARAKTERLER

Mesaj gönderen zeynepce »

Ayrıca birsürü özel mesaj atan oldu bana onlar beta değilse neden isimleri farklı yazılmıştır ve eminönden sonra ilk açılan bu olmuştur diye..
Eminönnden sonra Teşkilat açıldı beyazköşk Teşkilat açıldıktan yaklaşık 1 hafta sonra açıldı bildiğim kadarıyla..
ve..
İsimleri büyük ve küçük yazılma konusunda ilk dönemlerde serbestti ve bazı noktalama işaretleri bile vardı bazı karakterlere yasak getirilmesiyle bu carlar silindi sadece ismi küçük yada büyük olanlar kaldı...
Yani bu oyunda beta veya yeni gelen ayrımı yoktur... Kendim için söylemiyorum ama özel mesajlarda sen yenisin diyenler var :) hala yeninin eskinin konusunu yapıolar.. Tekrardan söylüyorum bu oyunda Eminönü hariç beta karakter yoktur...
Yani beyazköşkte ismi küçük olanla baş harfi büyük olan arasında hçbir fark yoktur tek fark ilk harfi büyük olan biraz daha geç oyuna katılması :))
Ayrıca bi sorunu olan varsa özelime değil buraya yazsında arkadaşlarımzda görsün :)) çok mu konuştum ne :P
ZeyNePCe ---- zeyykıss Eminönü
Kullanıcı avatarı
MaXtRaCk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaXtRaCk »

maximusss bu aşamaLardan geçmişdir :D :D bana oyun 9 lvl ken oynadığını söyLedi eminönüdede çarları var hatta Beyazköşkteki betacıların bir kısmınında eminönüde karakterleri var...
Resim

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

arkadaşa bi ekleme de ben yapim beta sürümünden tam sürüme geçilmesiyle bütün beta karekterler silinmiş olup eminönü sunucusu dahil beta karakter kalmamıştır sadece karekter oluşturmada büyük küçük harf kullanımı serbestti buda meteor eklentisinden kısa bir süre sonra kaldırıldı burdan anlıyacağımız büyük küçük harfli karekterlere sahip oyuncular oyunun ilk 6-7 ayında oyuna başlamış eski oyunculardır...

bende 2007 yılının nisan ayı sonlarında oyuna başladım yani köşk sunucusu açıldıktan kısa bi süre sonra ama şuda var eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı önemli olan eski olmak değil adam olabilmek insan olabilmek gerisi boş...

XASLANKRALX
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Sonuç olarak beta diye tabir edilen şuan ki küçük/büyük isimlerdir. eskide olduğu gibi örneğin LeoN__HearT_2 bunlar kaldırıldığı için beta denen birşey kalmadı LeonHeArT bunlara da beta denmesi normal. bir nevi eski olduğunu gösterir.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
zeynepce
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zeynepce »

Haklısınız fakat beta denmesi normaldir diyosun ::)) yukarıda yazdıklarımı okumanızı tavsiye ederdim sonra bu mesajı yazmanızı :) beta nın anlamı deneme sürümü / test sürümü oda beyazköşkte olmadığı için beta denmesi normal değildir :)) Ya benim 1 saattir bu konu üzerinde durmamın nedeni şu.. Bu konu niye açıldı :)) yani ne gerek var yanlış bir başlıkla yanlış bir konu yani oyunda sınıf ayrımı yapılmaktatır.. Önemli olan kişilik sahibi olmak ama bazıları beta karakterleriyle kendilerine saygı gösterilmesini istiyor.. Tabi yinede ilk olmak ayrı bir gururdur yeni gelenlerin eskileri bi tarafa tutup atmaları hç hoş değil ama eskilerde meydana çıkıp biz betacıyız, betacıyız :) diye haykırmaları üzücü bir olay bne bunu anlatmak istiyroum :)
Elbette oyun olduğu için eskiye beta diyebilrisiniz anlamca uyuşmasada :) mesela bazı loncaların imzalarında şu yazı yazıyor :) Tüm hakları saklıdır :) tabikide bu işin ciddiyedini büyük ölçüde gösteriyor bu tutumlarından dolayıda tebrk ediyroum fakat kuram olarak yanlış bir terimi seçiyolar :))
ZeyNePCe ---- zeyykıss Eminönü
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KingWarrior »

IICeLLaDII yazdı:Olgunn'u yazanınınız yok :D
Olgunus u kasıt ediyorsan o beta değil
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

KingWarrior yazdı:
hayır Olgunus sonradan çıkmıştır... Olgunn taşkanat kesiminde adını havadise taşımıs bir karakterdir..
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Burhanxbizans yazdı:
KingWarrior yazdı:
hayır Olgunus sonradan çıkmıştır... Olgunn taşkanat kesiminde adını havadise taşımıs bir karakterdir..

Evet 800 taş kanat derisini toplayabilen tek karakterdi Olgunn ( Ali Kemal CIRAK ).
O görevi yaptıktan sonra bir eşya efsununa ismi verildi ( Olgun İcadı ).
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

YiLMaZ yazdı:
Burhanxbizans yazdı:
KingWarrior yazdı:

Evet 800 taş kanat derisini toplayabilen tek karakterdi Olgunn ( Ali Kemal CIRAK ).
O görevi yaptıktan sonra bir eşya efsununa ismi verildi ( Olgun İcadı ).

:) yurt dışındaymış şimdi abi o sanırım :) ben bu kadar açıklamya gerek duymadım :D betacıyım diyen bilir diye ;)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

beta carımıza gırmessek unuturlar adımızı bole ıste :D:D