En İyi ŞifacıLaR .. !!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: En İyi ŞifacıLaR .. !!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ikvm yazdı:
eray yazdı:mehmettttttt
beyaz köşk
10 tane savaşçı daldı ama 6 sını yatırdı 4 ü de kaçtı
yuhhhh amma abarttın snde 10 tane savaşcı zaten birer tane ağır vursa geberir ve zattende sadece ağır vurmazlar sert + ağır üstüne normal vuruşları ona yeterde artar bile can basmaya fırsat kalmaz :D

yok zaten arkadaş heralde savaşçıların 1-10 lvl arası olduğunu söylemeyi unuttu:=)
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

ikvm yazdı:
bbswinq yazdı:
GHOSEN yazdı:Bende Konfiçyüs'den Sonra TRxMANYAKK Diyeceğim :!:
HayıR konfüçyüsten Sonra YeniçeRixdadaWa Eminönünden baska Sıfacı İkarus diyeceqim :D
teşekkürler kardeşim konfüçyus bnm ustamdır boynuz kulağı geçersede kulak boynuzdan daima daha çok işe yarar o bnm ustam onun hakkı ödenmez o olmasaydı bunları yapamazdım bndn her zaman 1 adım önde o oyunu bırakmasaydı şuanda iflisi tek kesen şifacı o olacakdı bnm maddi durumum ve sunucumun yetersizliği yüzünden sadece canını 59 yapabiliorum şifa basıor yoksa kesebilirdim onuda alper abim sunucu bakımındanda maddi bakımdanda bndn kat kat daha üstün o yüzden 2 adım öne geçmiş durumda oluyor ama yinede ALPER ABİ BİR ARA UĞRARSAN BURALARA ŞUNU SÖYLÜYORUM SENİ GEÇECEĞİM ALPER ABİ HER DURUMDA DAHA AKLIMDA ÇOK ŞEY VAR SADECE YETERSİZLİKDEN GERÇEKLEŞTİREMİORUM

paşam sen her zaman iyi oldun bildiklerin konusunda ben sadece senin biraz daha cesaretlenmeni sağladım. sende gerekli olan herşey vardı ki en başta şifacılığa gönül vermenden belli bu. şifacını seversen sana tüm imkanları sunar o. gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. bu sadece senin için değil şifacılığa gönül verçiş herkes için geçerlidir. yeri gelir şifacıyı bir savaşçı gibi kullanırsın yeri gelir bir büyücü gibi kullanırsın yeri gelir tam bir şifacı gibi kullanırsın. sadece nerde ve nasıl kullanacağını bilmen gerekir. bu kadar iyi şifacı olman senin içinde olduğun durumun göstergesidir. ve ben biliyorum paşam her zaman beni geçecektir. :) sizin sunucunuza ilk geldiğim zaman bana sormuştun ya abi neden bana bu kadar yardım ediyorsun diye. sevdiklerime her zaman yardım ederim paşam ve sevdiğim kişiler beni ne zaman geçse bundan onur ve gurur duyarım.

şifacılık konusunda daha iyisini yapacağını biliyor ve sana güveniyorum.

sevgilerimle

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Turanadosis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Turanadosis »

Beyaz Kösk Sunucusunda Müdür - Ankaragücüxahoo (Bu Şifacı arkadaslarımz Bizi öldürmedikleri gbi Kendileride ölmemeyi basarıyor ;)
Gregoryxbüyü

Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

konfucyus yazdı:
ikvm yazdı:
bbswinq yazdı:
GHOSEN yazdı:Bende Konfiçyüs'den Sonra TRxMANYAKK Diyeceğim :!:
HayıR konfüçyüsten Sonra YeniçeRixdadaWa Eminönünden baska Sıfacı İkarus diyeceqim :D
teşekkürler kardeşim konfüçyus bnm ustamdır boynuz kulağı geçersede kulak boynuzdan daima daha çok işe yarar o bnm ustam onun hakkı ödenmez o olmasaydı bunları yapamazdım bndn her zaman 1 adım önde o oyunu bırakmasaydı şuanda iflisi tek kesen şifacı o olacakdı bnm maddi durumum ve sunucumun yetersizliği yüzünden sadece canını 59 yapabiliorum şifa basıor yoksa kesebilirdim onuda alper abim sunucu bakımındanda maddi bakımdanda bndn kat kat daha üstün o yüzden 2 adım öne geçmiş durumda oluyor ama yinede ALPER ABİ BİR ARA UĞRARSAN BURALARA ŞUNU SÖYLÜYORUM SENİ GEÇECEĞİM ALPER ABİ HER DURUMDA DAHA AKLIMDA ÇOK ŞEY VAR SADECE YETERSİZLİKDEN GERÇEKLEŞTİREMİORUM
abi maddi yönden ve sunucudaki item yetersizliğinden dolayı kesemiorum bn iflisi yoksa keserim e.ö de bile char açtım ama kasamadım aklımda 1-2 plan var kesmek için ama sanada danışacak çooook şeyim var her konuda nede olsa bnm üstadımsın snn sayende geldim buralara

paşam sen her zaman iyi oldun bildiklerin konusunda ben sadece senin biraz daha cesaretlenmeni sağladım. sende gerekli olan herşey vardı ki en başta şifacılığa gönül vermenden belli bu. şifacını seversen sana tüm imkanları sunar o. gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. bu sadece senin için değil şifacılığa gönül verçiş herkes için geçerlidir. yeri gelir şifacıyı bir savaşçı gibi kullanırsın yeri gelir bir büyücü gibi kullanırsın yeri gelir tam bir şifacı gibi kullanırsın. sadece nerde ve nasıl kullanacağını bilmen gerekir. bu kadar iyi şifacı olman senin içinde olduğun durumun göstergesidir. ve ben biliyorum paşam her zaman beni geçecektir. :) sizin sunucunuza ilk geldiğim zaman bana sormuştun ya abi neden bana bu kadar yardım ediyorsun diye. sevdiklerime her zaman yardım ederim paşam ve sevdiğim kişiler beni ne zaman geçse bundan onur ve gurur duyarım.

şifacılık konusunda daha iyisini yapacağını biliyor ve sana güveniyorum.

sevgilerimle

konfüçyüs
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

en iyi şifacı benim şifacı:)
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
Hecatomb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ça R Şı

Mesaj gönderen Hecatomb »

Teşkilatın en iyi şifacısı Oooşifacıooo bide ben Glaucome :lol:
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

abi maddi yönden ve sunucudaki item yetersizliğinden dolayı kesemiorum bn iflisi yoksa keserim e.ö de bile char açtım ama kasamadım aklımda 1-2 plan var kesmek için ama sanada danışacak çooook şeyim var her konuda nede olsa bnm üstadımsın snn sayende geldim buralara
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Amaseia yazdı:
eray yazdı:mehmettttttt
beyaz köşk
10 tane savaşçı daldı ama 6 sını yatırdı 4 ü de kaçtı
Kopppp :D Bu Çocuk Bakırköy'den Kaçmış Eminönü'nde Geziyor...Yakalayın :lol:
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

ben şifacı olacağım diye yola koyulursan iyi şifacı olursun
tamam ws kasma felan güzelde iyi şifacı öldürmeyen şifacıdır
şifacılık gönül işidir alt levellerde
millet 10 yaratık kesene kadar sen 3 tane anca kesersin
şavaş ve büyüden 3 kat zor kasılırsın yani
ama lvlin 40 üstüne geldimi krallık için veliaht olursun
sonra yer altında çığlıkları duyulur şavaş ve büyülerin ŞİFAAAAAAAAAAAAA ŞİFAAAAAAAAA PLS ŞİFAAA YOKMU diye
meran labirentinin köşelerine pısarlar bir şifa gelsede peşine takılsak diye
her görev içn bekleyen pm atar şifa yardım edermisin şu görev var diye
şifacılık güzel şeydir yeterki oynamayı bil
son olarak herkes kalnının gurubunun loncasının en iyi şifacısıdır.
yeniçeridadawa kardeşin videolarını izledim süper bi şifacı ama sunucum farklı olduğu için iyi diyemem (mecaz)
çünki bana yardımı dokunmaz .. benimle ws yapamaz çünki ayrı sunuculardayız... herkes kendini yatıran yada kendine yardım eden şifacıyı iyi diye nitelemiş
bana gelince henüz 40 lvl im ama iyi bir şifacı olmak istiyorum
herkese bol şifalı günler
kafa ağrıttık saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

goktanri çok haklısın sana canı gönülden katılıorum bnde kuklacıda olsam belki kapışırdık o zaman bn şahidim bu şifacı çok güçlü derdin fakat bn sancak sunucusundayım yawaş yawaş diğer sunucularada gitmeye başlıcam ama sancak sunucusundan kopamıorum çok dostum var artık şifacılar benimle ws atmıor :mrgreen: 2-3 şifacı kaldı bakalım onlar nasıl ws atıormuş görecez çoğu element savaşcıyı keserim fakat max kesemiom sunucuda item yoook

sancak sunucusunda herkes kabullenmiş artık bnm iyi bir şifacı olduğumu savaşda bana dalmıorlar artık yanlarından geçip gidiyorum misal lodos sancağı alıolar 10 15 tane arz lodos sancağının orada oturuorlar bn yanlarından geçiorum 1 kişi kalkıp vurmuor bazen büyücüler vurur görmediğimi sanıp onlarında en fazla vuruşu 600 oluor zaten işlemiyor geçip gidiorum ben şunu çok iyi öğrendim

eğer kendini ispatlarsan tanınırsan senden mutlaka çekiniyorlar ve mutlaka işlerinin düşeceğini biliorlar çünkü sn güçlüsün işe yarıyorsun
ResimResimResim

“Şifacı” sayfasına dön