Gladio Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Gladio Loncası

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Oyun 4 yıldır varmış...
Gerçekten ne dediğini bilmiyosun.Benim ağzından çıkanı duymayan çocuklar ile tartışmam söz konusu değildir...

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

anlamıyorum neden korkuyorsunuz bizden ben 19 yaşındayım evlat özgün 20 fazla söze gerek yok korku sizi yönetiyor bizi deyil Sezobalığı seni kaç kere dövdüğümü hatırlamıyom istersen bide realdede döveyim biz asla hırsızlara ödül vermedik aksine ceza kestik kendi dostlarımızın hırsızlığı kanıtlandı moda soktadık kaç tane resim yolaldık bu da yetmediyse susun haddinizi bilin korkmayın korkarsanız korku sizi yönetir ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

Tacsiz yazdı:Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz
Fianlar ne imiş çok merak ettim.Kanıtın var mı?
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Eflatun yazdı:
Tacsiz yazdı:Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz
Fianlar ne imiş çok merak ettim.Kanıtın var mı?
bende kanıtlar bol boldu eskiden ne mal olduğunuz hakkında ama bilgisayar yenilenince eski bilgisayarda kaldı bütün kanıtlar yani çöpteler
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

:lol: ne zaman oldu ki ...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

kingxgazi hırsızlığı ne ara bıraktı :D çalıntı olmayan itemi varmı daha doğrusu :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Bu konuya yazmak istemezdim yalnız loncanın adı geçtiği için yaziyorum sen ki tacsız Fian kelimesini ağzına alamazsın . Bakıyorum şöyle kendini yönetemeyen adamlar külhan beyi olmuş herzaman söyledim tekrar ediyorum reelde sosyal çevresi olmayan adamlar reelde yapamadikları seyleri oyunda egolari tatmin ediyorlar çıkın bir o beyninizi varsa tabi havalandırın size iyi gelir.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

FianxLeewoht yazdı:Bu konuya yazmak istemezdim yalnız loncanın adı geçtiği için yaziyorum sen ki tacsız Fian kelimesini ağzına alamazsın . Bakıyorum şöyle kendini yönetemeyen adamlar külhan beyi olmuş herzaman söyledim tekrar ediyorum reelde sosyal çevresi olmayan adamlar reelde yapamadikları seyleri oyunda egolari tatmin ediyorlar çıkın bir o beyninizi varsa tabi havalandırın size iyi gelir.
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Tacsiz yazdı:kingxgazi hırsızlığı ne ara bıraktı :D çalıntı olmayan itemi varmı daha doğrusu :D
ne dediğini bilmeyen sünepe beyinlerden haz etmiyorum alintisini yaptiğim kisilik kingxgazinin fianna loncasinda olduğunu söylemektedi ahbe ufaklik okadar arsivin vardi pc çokmuş vs olmuş neden nicin araştirmalarini yalandan yapiyorsun tabiki sen bundan bisi anlamazsın kısaca kingxgazi diye biri ne bizim loncamizda olmuştur nede fikir alişverişimiz :) dahada yazmicam reklam olursunuz.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht

“Genel Sohbet” sayfasına dön