Oyun 4 yıldır varmış...
Gerçekten ne dediğini bilmiyosun.Benim ağzından çıkanı duymayan çocuklar ile tartışmam söz konusu değildir...
Gladio Loncası
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Gladio Loncası
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
anlamıyorum neden korkuyorsunuz bizden ben 19 yaşındayım evlat özgün 20 fazla söze gerek yok korku sizi yönetiyor bizi deyil Sezobalığı seni kaç kere dövdüğümü hatırlamıyom istersen bide realdede döveyim biz asla hırsızlara ödül vermedik aksine ceza kestik kendi dostlarımızın hırsızlığı kanıtlandı moda soktadık kaç tane resim yolaldık bu da yetmediyse susun haddinizi bilin korkmayın korkarsanız korku sizi yönetir 

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz

- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Fianlar ne imiş çok merak ettim.Kanıtın var mı?Tacsiz yazdı:Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
bende kanıtlar bol boldu eskiden ne mal olduğunuz hakkında ama bilgisayar yenilenince eski bilgisayarda kaldı bütün kanıtlar yani çöptelerEflatun yazdı:Fianlar ne imiş çok merak ettim.Kanıtın var mı?Tacsiz yazdı:Fianların ne oldukları çıkıyor ortaya Kingxgazi Turankaçkar hala kaşıntısımı var onun o zaman gelsin yine komutanda Ryannn ve Dabbee yide alsın bir güzel dayak atam yine korkmayın biz geliyoruz

- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Bu konuya yazmak istemezdim yalnız loncanın adı geçtiği için yaziyorum sen ki tacsız Fian kelimesini ağzına alamazsın . Bakıyorum şöyle kendini yönetemeyen adamlar külhan beyi olmuş herzaman söyledim tekrar ediyorum reelde sosyal çevresi olmayan adamlar reelde yapamadikları seyleri oyunda egolari tatmin ediyorlar çıkın bir o beyninizi varsa tabi havalandırın size iyi gelir.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
FianxLeewoht yazdı:Bu konuya yazmak istemezdim yalnız loncanın adı geçtiği için yaziyorum sen ki tacsız Fian kelimesini ağzına alamazsın . Bakıyorum şöyle kendini yönetemeyen adamlar külhan beyi olmuş herzaman söyledim tekrar ediyorum reelde sosyal çevresi olmayan adamlar reelde yapamadikları seyleri oyunda egolari tatmin ediyorlar çıkın bir o beyninizi varsa tabi havalandırın size iyi gelir.
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
ne dediğini bilmeyen sünepe beyinlerden haz etmiyorum alintisini yaptiğim kisilik kingxgazinin fianna loncasinda olduğunu söylemektedi ahbe ufaklik okadar arsivin vardi pc çokmuş vs olmuş neden nicin araştirmalarini yalandan yapiyorsun tabiki sen bundan bisi anlamazsın kısaca kingxgazi diye biri ne bizim loncamizda olmuştur nede fikir alişverişimizTacsiz yazdı:kingxgazi hırsızlığı ne ara bıraktıçalıntı olmayan itemi varmı daha doğrusu
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht