Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.
Kopya var mı yok mu bilmiyorum. Ama mantıken yine tekelleşen bir oyun tarzı var can sıkıcı.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sufizm yazdı: ↑19 Ağu 2024 11:55Olm orti kendi bilgilendirme yaptıysa kopya oldu diyeBLITZKRIEG yazdı: ↑19 Ağu 2024 09:32Bu neyin art niyeti diye merak ediyorum. Niye böyle saçma salak bir mesaj yazdığını da anlamadım. Bir hile varsa kanıtlayın önümüze bakalım diyorum, okuduğunu dahi anlamaktan aciz bir oluşumsun. böyle devam et bence.NISAO yazdı: ↑17 Ağu 2024 10:42Sanırım en çok moraran sen olmuşsundur.BLITZKRIEG yazdı: ↑07 Ağu 2024 19:55 Arkadaşlar selam,
Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.![]()
Bu başlığı açtığım zaman bir söylentiden ibaretti her şey. Ama bugün geldiğimiz noktada her şey ortaya dökülmüş durumda. Kopya olması istememek, buna inanmamak elbette temiz bir oyun isteyen herkesin vereceği en normal tepkiler. Ama olan oldu, kayıt ortada. Orti'nin yaptığı açıklama da kimsenin umrunda falan değil. Birkaç gün oldu ben bırakalı. Nitekim
herkes görmesi gerekeni gördü. Bu saatten sonra bu oyunun oynanabilirliği falan kalmadı.
Bu kadar.
It is always darkest before the dawn.
- NISAO
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
Hâlâ kanıt istiyor.Sufizm yazdı: ↑19 Ağu 2024 11:55Olm orti kendi bilgilendirme yaptıysa kopya oldu diyeBLITZKRIEG yazdı: ↑19 Ağu 2024 09:32Bu neyin art niyeti diye merak ediyorum. Niye böyle saçma salak bir mesaj yazdığını da anlamadım. Bir hile varsa kanıtlayın önümüze bakalım diyorum, okuduğunu dahi anlamaktan aciz bir oluşumsun. böyle devam et bence.NISAO yazdı: ↑17 Ağu 2024 10:42Sanırım en çok moraran sen olmuşsundur.BLITZKRIEG yazdı: ↑07 Ağu 2024 19:55 Arkadaşlar selam,
Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.![]()

- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Zor olmuyor mu kardeş?NISAO yazdı: ↑21 Ağu 2024 09:50Hâlâ kanıt istiyor.Sufizm yazdı: ↑19 Ağu 2024 11:55Olm orti kendi bilgilendirme yaptıysa kopya oldu diyeBLITZKRIEG yazdı: ↑19 Ağu 2024 09:32Bu neyin art niyeti diye merak ediyorum. Niye böyle saçma salak bir mesaj yazdığını da anlamadım. Bir hile varsa kanıtlayın önümüze bakalım diyorum, okuduğunu dahi anlamaktan aciz bir oluşumsun. böyle devam et bence.NISAO yazdı: ↑17 Ağu 2024 10:42Sanırım en çok moraran sen olmuşsundur.BLITZKRIEG yazdı: ↑07 Ağu 2024 19:55 Arkadaşlar selam,
İyi forumlar.![]()
![]()
It is always darkest before the dawn.