İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

FARE HİLECİLERİ YETKİLİ Mİ ?

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhaba,

Bidiğiniz üzere kısa zaman önce Eymen ve Cemal isimli arkadaşlarfare hilesi yayınlamışlardı. Bu arkadaşlar şu an İKV Discord kanalında Orti ile iletişimde olduklarını, Ortiye oyun açıkları hakkında yardımcı olduklarını, Orti ile mesajlaştıklarını söylemektedirler. Binlerce oyuncu bakım konusu ve içeriği hakkında bilgi sahibi değilken bu arkadaşlar nasıl bilgi sahibi olabiliyorlar? Ekleri siz İKV camiasına paylaşıyorum.

https://hizliresim.com/epj1hu3
https://hizliresim.com/3wjmrph
https://hizliresim.com/nni1pfq
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: FARE HİLECİLERİ YETKİLİ Mİ ?

Mesaj gönderen Bubyo »

Görünmüyor ekler
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen geleyimmi »

adam gibi açıklama yapmayan oyuncuyu önemsemeyen bi oyun olursa böyle perde arkasındaki adamlar konuşur işte
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

Sorduğun zamandada söylüyoruz foruma konu açmana gerek yok. Yetkili falan değiliz. Oyundaa açıkları genelde biz bulduğumuz ve oyunun kötülüğünü istemediğimiz için yönetime ilettiğimiz durumlar oldu, şimdide oyunculara yalan bilgi aktardığınız için arkadaş "Sadece bakım hile ve kopya olayı yok bakım bitince açıklama yaparlar" dedi. Bunu forumda bir oyuncu sorduğundada cevaplıyorlar zaten. Gerçekten gereksiz boş duyarcı insanlarsınız başka bir şey değil.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sunucu Bakımı Tahminleri

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Şahsen en azından şu aşamada kopya vs olmadığı kanaatindeyim.

Karaköy sunucusu geleceğini öğrendiğimiz andan itibaren forumda bir çok arkadaşın yaptığı yapıcı eleştiriler ve öngörülerin yönetim tarafından tam olarak hesaplanamaması ile oluşan oyunda kurgusal hataların giderilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Örnek:

1- Oyuncuların bazı görevlerde tıkanıp kalması,
2- Oyuncuların belli görevlerde yığılma yapması
3- Sunucu gecikmesi
4- Exp sorunu ile gelen efsun değer kaybı
5- Sunucu kopmaları

Vs. Vs.

Tahmini yapılacaklar:

1- Grup bölgelerin kopya sayılarının arttırılması
2- Exp kısıtlaması
3- Akçe ile satılan iksir fiyatlarının düşmesi
4- Efsun level farkının kaldırılması yada Karaköy giriş görevinin değiştirilmesi
5- Sunucu kapasitesinin düşürülmesi ve yeni bir sunucunun daha geleceğinin haber verilmesi

Muhtemelen haftasonu ekstra yoğunluğunu en az kayıpla atlatabilmek için bugün tüm imkanları zorluyorlar.

Orti'ye ve yeni yönetime güvenim tam. Karamsar olmak için çok erken.
aiman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aiman »

VeniceSANCAK yazdı: 02 Ağu 2024 16:17 Merhaba,

Bidiğiniz üzere kısa zaman önce Eymen ve Cemal isimli arkadaşlarfare hilesi yayınlamışlardı. Bu arkadaşlar şu an İKV Discord kanalında Orti ile iletişimde olduklarını, Ortiye oyun açıkları hakkında yardımcı olduklarını, Orti ile mesajlaştıklarını söylemektedirler. Binlerce oyuncu bakım konusu ve içeriği hakkında bilgi sahibi değilken bu arkadaşlar nasıl bilgi sahibi olabiliyorlar? Ekleri siz İKV camiasına paylaşıyorum.
Prim kasacak başka bir şey kalmadı mı ':)
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

Ek olarak bakımın sebebini bilmiyoruz, bilmediğimizide söyledik. Oyuncuları kopya hile var diyerek oyundan soğutan sizsiniz, dediğimiz cümleyi forum yetkiliside forumda kullanmış zaten. Gerçekten şu an konu açmak için açtığınız o kadar belli ki.
Kullanıcı avatarı
ByNSeMPaTiK
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Tom And Jerry

Mesaj gönderen ByNSeMPaTiK »

Yahu ne alakası varmış bununla bende aynısını soruyorum cevap veriyor adam millete salça olmayı ne kadar seviyor İkv oyuncusu 🤭 ha şunuda diyeyim oyunda o kadar açık bulup ardından fixlenmesine yardımcı olan bu gençler yöneticilerden daha bilgili keşke yönetim de olsalar bizim yararımıza olur
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

ByNSeMPaTiK yazdı: 02 Ağu 2024 16:47 Yahu ne alakası varmış bununla bende aynısını soruyorum cevap veriyor adam millete salça olmayı ne kadar seviyor İkv oyuncusu 🤭 ha şunuda diyeyim oyunda o kadar açık bulup ardından fixlenmesine yardımcı olan bu gençler yöneticilerden daha bilgili keşke yönetim de olsalar bizim yararımıza olur
Bunu yazmaya girdim. Adamlar kötü niyetli de olabilirdi. Belli ki iyi niyetliler.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Oyun neden kapalı

Mesaj gönderen gilgalath »

tamamen kişisel fikrim ben kaç gündür burada İKV de bazı hileler ya da buglar olabileceğini söylediğim yanıtlarım var
(nedense yorumlarım siliniyor)
oyunu birden ansızın bakıma alma nedenlerinin ben exp ayarlaması ya da level ayarlaması olduğunu düşünmüyorum çünkü; bu ayarlamalar olsaydı önce test sunucusunda denerlerdi sonrasında normal sunucuya atarlardı yamayı ve bu kadar uzun sürmezdi.
bu da demek oluyor ki ellerinde olmayan bir sebebten ötürü sunucuyu açmıyorlar ve sunucuyu aniden durdurma kararı aldılar kopya yada neyse önüne geçmek için, kopya hilesi mi ya da başka bir şey mi var bilmiyorum ama işin sonunda yine beceriksiz bir yönetim performansı ve iletişim 0 olsa yine iletişim yerlerde diplerde.
Siz oyunculardan bir ricam var Sayın "Durmuş Ali Taşkın" abimize maillerinizi atmanız oyun ve yönetim hakkındaki şikayetleri dile getirmeniz çok önemli bu oyunun yaşattığı hype gördünüz hepiniz binlerce kişi aktif oldu ve bu sayı artabilir ama bu yönetim ile değil.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön