Boss Kaçırma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
muro51
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Boss Kaçırma

Mesaj gönderen muro51 »

bencede yeter artık
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Terk İ Diyar

Büyük Büyücü

Mesaj gönderen okan54kaplan »

Bir Lonca Sevdim Loncası ve, Lonca üyeleri kesim sabotelerine başlamıştır. Gereğinin yapılmasını Rica ediyorum Video Linkini Bırakıyorum Çok Teşekkürler İyi Formlar :)
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.

XxgreenWoLF
İskele Babası
İskele Babası

Boss Kaçıranlar Hakkında!

Mesaj gönderen XxgreenWoLF »

Yukarıda destek ekibine göndermiş olduğum 2 video var. Tekerrür oluşturmaması açısından destek ekibine atmadığım bu kişilere ait başka videolarda mevcut.

Yaklaşık 4-5 gün olmasına rağmen destek ekibinden herhangi bir geri cevap gelmedi. Ve bu boss kaçıran arkadaşlar videolarını attım diye beni gruplardan attırmaktadır ve boss kestirmemektedir. Sürekli olarak Büyük büyücü ve hakir bossu bilerek kasıtlı olarak kaçırılmaktadır.

Sizlerden ricam yukarıdaki kişilere kalıcı olarak ban atılmasıdır.
Kullanıcı avatarı
Mcerezci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Uzaylılar

Re: Boss Kaçıranlar Hakkında!

Mesaj gönderen Mcerezci »

XxgreenWoLF yazdı: 09 May 2023 10:31

Yukarıda destek ekibine göndermiş olduğum 2 video var. Tekerrür oluşturmaması açısından destek ekibine atmadığım bu kişilere ait başka videolarda mevcut.

Yaklaşık 4-5 gün olmasına rağmen destek ekibinden herhangi bir geri cevap gelmedi. Ve bu boss kaçıran arkadaşlar videolarını attım diye beni gruplardan attırmaktadır ve boss kestirmemektedir. Sürekli olarak Büyük büyücü ve hakir bossu bilerek kasıtlı olarak kaçırılmaktadır.

Sizlerden ricam yukarıdaki kişilere kalıcı olarak ban atılmasıdır.
Bu işin en kalıcı yöntemi hwid ban dediğimiz direk bilgisayara yasak atılmasıdır. Adamlar zaten ban yemiyor kolay kolay. Ban yediklerinde de 2-3 günde char kasıp yine musallat oluyorlar millete oyunu zehir ediyorlar. Bunun iki tane çok basit yöntemi var. Karaköyün aynı Kenan Junon ve Gaffar gibi kapalı versiyonu gelmesi ya da bu boss kaçıran arkadaşların direk olarak bilgisayarına ban atılmasıdır. Bugün saçma sapan oyunların pvp serverinde bile hwid ban atılabiliyorsa İkv de de atılabilir aksi taktirde yeni karakter kasıp tekrar tekrar geleceklerdir. Malesef ki güzelim oyunu 2-3 kişi zehir ediyor diğer oyuncular da bıkıp oyunu bırakıyorlar yakında 3-5 tane boss kaçıran bomboş sunucuda takılırlar.
La Vittoria Sara Nostra...
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

oyunda boss kaçıranlar

Mesaj gönderen W0IkaN »

bu oyunda huzuru bozanlara karşı neden önlem alınmıyor? 5 yıl önce bırakmıştım oyunu geri başladım hala aynı değişen bir şey yok. Son 1 ayda belki 5 kişiyi video alıp desteğe attım, benim gibi video atanlarda var ama hiçbir yaptırım yok.
Ben oyun oynamak için girip onun bunun çocuklarıyla mı uğraşacam?
Az önce bir tanesine ana avrat sövdüm utanmıyor bile kaçırmaya devam ediyor.

Bu oyunun sonu gelmiş.
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Re: oyunda boss kaçıranlar

Mesaj gönderen W0IkaN »

arkadaş burayı okuyup bana anında susturmayı vermeyi biliyorsun da oyundaki boss kaçıranlara niye müdahale etmiyorsun?
HABİPCİM denen charı bloklayıp niye 1 gün sonra geri açtın? cevabını ver bakalım?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön