Blok açıldı diyelim, tekrardan ticaret yaptığında banlanma ihtimalin yok mu? Var, hem de emek vererek ürettiğin tılsım veya çektiğin maden karşılığı başka bir şey aldığında blok yeme ihtimalin de var.
Kopya yapan elemanlar banlansa bile ertesi gün farklı hesap açıp bir kaç gün içinde hesabını dizebiliyor. Yine kopya yapıp piyasanın içinden geçiyor. Belli bir çevre yaptığı zaman organize şekilde ilerliyorlar. Beyazköşk sunucusunda kaç gündür savaş 4 ve savaş 7 er meydanlarında afk bekleyen hesaplar var mesela, desteğe attım ama tık yok
Oyun içi düzen zaten kaç yıldan beri birbirine kin beslemiş kişi ve gruplar üzerinde tartışmalar dönüyor. adam aile üyelerini ifşa ederim, numaranı paylaşırım gibi saçma sapan tehditler savuruyor, bulup paylaşsa ne olacak onu da merak ediyorum. Oyunda sadece kadın karakter oynayanlara bile sulanan varlıklar var. Oyuna 1 ay gibi bir süre girmemiştim, 1 ay sonra girdiğimde bölgeden aynı konuları tartıştıklarını gördüm. Abi bu kadar ruh hastası nasıl olabiliyor insanlar anlamıyorum.
Böyle bir toxic ortam varken açıkçası hak aramak bana mantıklı gelmiyor hatta oyunun kapanması bir çok iyi anıyı korumaya daha fazla yardımcı olur, ulaşalım CEO'ya bu oyundan haberi olduğunu bile sanmıyorum ama oyunun düzenini bozan insanlar için mi bir şeylerin düzelmesini isteyeceğiz. Yönetim bu saatten sonra %100 doğru kararlar ile ilerlemiş olsa bile, e benim hesabım gitti yani benim açımdan bir önemi kalmamış olacak.
Bazı şeylere erken tepki verilmesi gerekirdi, kopya olayı mesela ilk ne zaman çıktıysa oyuncular olarak emeğini korumak için anormal sayıdaki madenlerin alıp satılmasına karşı çıkılmalıydı. Ben o zamanlar bu oyunu oynamıyordum, gerçi hoş oynasam da tek başıma "daha fazla madenim olsun, daha fazla bonom olsun" düşüncesine karşı bir şey yapamazdım. 2 yıldır oynuyordum ve bu düşünceye karşı olsam bile gelip 999 gün cezayı yapıştırıp gidiyorlar
Daha söylenecek eminim çok şey vardır, eski konuları bilmiyorum. Oyuna devam edenler umarım keyif alırlar, haksız blok yiyenler umarım kısa sürede cezaları açılır. Es kaza benim blok açılırsa destek ekibi hazır olsun ki her gün 5 mail hakkımı oyuncu hata kullanımı seçeneğinden göndereceğim