Sorunun çözümünü ve metodunu anlattığı başka bir video var. Bu uygulamayı indirmek yerine oradan adım adım da uygulayabilir arkadaşlar. Özgür lisansla dağıtılmadığı için direk indirip açmak elbette ki doğru değil. Bu noktada "nasıl yapıldığını" anlattığı videoyu adım adım takip edip aynı sonucu alabilirsiniz.
GBM 0 Teknik Servis
- aydineray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Re: GBM 0 Teknik Servis
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
-
- Salgın Koruyucusu
itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Ahahhahahahaha imzamı atayım şurayafikirmatik yazdı: ↑09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Kimin, nerenin trollüsün bilmiyorum ama kendi hesabından yazamayacak kadar korkaksınfikirmatik yazdı: ↑09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Ben bu videoyu yapan arkadaşı şahsen tanımıyorum fakat isim soyadından araştırıp kim oldugunu ve hangi pozisyonda nerede çalıştığını gördüğümde çok şaşırmıştım. Böyle basit hesapların peşinde olan basit birisi olduğunu zannetmiyorum. Zaten direk .exe dosya verıp al bunu kullan dememiş microsoft store'a koymuş.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Adam sorunun nasıl çözüleceğini anlatıp yapamayacak olanlar için uygulama önermiş daha ne yapsın acaba
İlginç kafalar...
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- BOUVET
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Men Of Science
Postu 2020'de açmıştım, IKV serüvenime bilmem kaçıncı kez ara verip döndüm hala güzel insanları görmek güzel

si vis pacem, para bellum!
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Dıjjj güçler.CHAPPIE yazdı: ↑09 May 2021 19:57Kimin, nerenin trollüsün bilmiyorum ama kendi hesabından yazamayacak kadar korkaksınfikirmatik yazdı: ↑09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler..
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
fikirmatik yazdı: ↑09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Ben de Mesih Hasan Mezarcı.fikirmatik yazdı: ↑09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.