KİRWE'nin Çok Sunuculu Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: KİRWE'nin Çok Sunuculu Günlüğü

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Merhaba dostlar, :relaxed:

Artık standartlaşan bi' bölüm konseptiyle daha sizlerleyim.Çoğunlukla ticaret içeren günlüğümle sizlerleyim.
Bildiğiniz üzere kuklacı sunucusunda jubilemi yapmıştım.Son kez tüm madenlerimi Kuklacı sunucusundan Eminönü sunucusuna aktardım.

Önceki bölümde kuklacı sunucusundaki kasamın son hali mevcut onunla birlikte birleşerek eminönü sunucusundaki kasamın durumunu sizlerle paylaşıyorum..

Resim

Önceki bölümde bahsettiğim yıldız balta malzemelerini nerdeyse tamamladım şu anda alıcısını bekliyor.

Gizlenmiş İçerikGöster
[BüyücüKirwe]:Yıldız Alevi Balta tıkla üret 75t satılır.

Onun dışında bu bölümki vlogda da söyledim ancak burada da söyleyeylim.Elimde bi miktar xeno,jadeit ve mavimet2 olduğu için onu mavimet3 yapıpı 60 - 65t eşiğinde satmayı planlıyorum.Ancak diğer madenleri bulmak biraz sorun. :(

Gizlenmiş İçerikGöster
[BüyücüKirwe]:Kondrit salgı peptit alınır.

Madenlerimi yerleştirip kanuni yatağanımı giydikten sonra ticarete başladım.

Resim Resim

Elimdeki madenlerin bi' kısmını Xenotime çevirdim.Tılsım asla eskimeyecek bi yapı olduğundan xenotim şu anda düşüşte olsa bile uzan vadede para etmesi garanti bi maden olduğunu düşünmekteyim.

Resim

Yıldız Balta için Erbium'a ihtiyac olduğu için bi' miktar erbium satın aldım.

Resim

Önceki bölümlerde bahsettiğim ensari mute ceket ve babil kare eldiven vardı.Bunları da piyasa fiyatını denk maden ve nakite sattım.

Resim

Önceki bölümden elimde olan hidrojenlerin bi' kısmını sattım.

Resim

Uygun fiyattan 50 adet martian satın aldım.

Resim Resim Resim

Martianların bi' kısmını tıkla üretler için kulanacağım bazılarını da kar koyarak sattım.

Resim

Arkadaş ferro asa malzemeleri arıyordu.Bi' kısmını benden satın aldı.

Resim

Kuklacıdan gelen Galata'ların siftahını yaptım.

Resim

Koni çiçeklerimi biraz daha azalttım.

Resim

APA'ları ederinden çok üst fiyata sattım.Eskiden APA çok değerliydi be... " oldies but goldies "

Resim Resim

Erg ve Niobyum dan bi miktar sattım.Niobyum satmaya biraz ara vereceğim elimde az kaldı.

Resim

Satın aldığım Erbiumları kar koyarak sattım.

Sonunda Anu zırh üretmeye karar verdim.Hep maden tutuyordum bi' tane de kendime birşey yapayım değil mi?Önceki bölümde bahsettiğim bu sunucu güncellemesi sonrası için öncül madenleri topladığımı söylemiştim.Buna takiben 50 tane daha sentetik ipek satın aldım.Maden satarken birisi bana manyetik bant varmı diye sordu.Karantina dönemi aklıma geldi millet bilmeyen insanları kandırmak için manyetik bandı 20 bonoya falan satıyordum.Arkadaşı kapıcıya götürdüm ve bant satın almasını sağladım bana teşekkür etti.

Resim

Üretimde eksik olan son 3 sevgi çiçeğini hediye eden arkadaşa teşekkür ediyorum. ':)

Bunlara ek olarak Teşkilat sunucusunda bildiğini üzere çiftelerim vardı.Teşkilattan eminönüne çar atarken çiftelerimi de getirttim.Teşkilatta param, ticaret yapacak adam olmadığı ve lag olduğu için oldukça soğudum.Umarım sunucu güncellemesi sonrası Teşkilat sunucusu akıcı bi' hale gelir.

" Çiftelerimi aktardığı için xMaTiaZx teşekkür ederim... "

Eminönü sunucusunda insanlar beni güvenilir bulduğu için teşekkür ederim.Bi zar atışına hakemlik yaptım. ':)

Resim

Üzülme asker kumarda kaybeden aşkta kazanacaktır. <3

Günlüğümün bu video bölümünde ise sizler için 5+1 Junon kestim.Gerçekten zor bi kesimdi yaptığım ticaretlerle kronolojik olarak en son bu videoyu çektiğim için kasamın ve envanterimin son hali videoda mevcuttur.

Videoyu izleyemeyecekler için özet;
Gizlenmiş İçerikGöster
Junon kesimine başlıyoruz.Gruptakilerle ilk defa kesim yapacağız.Kasam ve ticari olarak yapacaklarım hakkında genel bilgilendirme yapıyorum.5+1 junon kesimine başlıyoruz.Tank büyücü oluyorum.Kesimi kabaca anlatıyorum.Gruptakiler bi büyücü yanlış konsluyor.3. kutuptan sonra cent kapatınca bu sebeple indiremiyoruz.Dağınık vaziyette junon'u kesiyoruz.Hydrar bana düşüyor.

EK;

DUZENBAZ yazdı: 25 Tem 2020 17:48 Alın verin ekonomiye can verin...

Bilemem kardeş bilemem.Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemem. :tangerine:

legendpolice yazdı: 25 Tem 2020 21:37 Günlüğünde bizlere de yer verdiğin için teşekkür ederiz Kirwe :)

Teşkilat sunucusunda pek vakit geçiremediğim için affınıza sığınıyorum.Umarım lagsız günlerde nice faaliyetlerde günlüğümün içinde olmanızı ümit ediyorum.

Sonne yazdı: 25 Tem 2020 22:35 İşin içinde Alışveriş ve birazda video olunca muazzam bir hale geliyor dostum. Günlüğünde başarılar :relieved:

Yorumun için teşekkür ederim.Her bölümde video günlükte iyileştirmeler yapıyorum.Bu video günlükte ses ve görüntü kalitesi üzerine iyileştirmeler yaptım.Bu konu hakkında yorumunu bekliyorum. :blush:

Günlüğümü okuduğunuz, izlediğiniz için teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhaba sevgili günlüğümün saygıdeğer takipçileri,

Çok sunuculu günlükten bi' süreliğine ticaret günlüğüne dönen yeni bölümden hepinize kucak dolusu şükranlarla,

Bir önceki bölümde bahsettiğim tıkla üret olayını gerçekleştirdim.3 tane tıkla üret sattım.

Ticaret Başlasın !

Resim Resim

Elimdeki bi' miktar madeni REDWOMAN'a sattım.

Kendisi daha sonra tıkla üret sordu Oğuz Kağan Eldiven 65T ' ye sattım.

Resim

O parayı hemen öncül yatırım olan ipek ve çip'e dönüştürdüm.

Resim

Önceki bölümden satın aldığım bi' miktar martianı adet/fiyat = 30 bono kar ederek sattım.Satmaya devam ediyorum.

[BüyücüKirwe]: Martian Akondrit Satılır.

Resim

Elimde çok fazla ipek biriktiği için çip ile kafa kafaya takas ettim.

Resim

Kuklacıdan getirdiğim tılsımı sattım.Aslında bunu Met (III) yapmayı planlıyordum.Ama fikrim başka tılsıma yöneldi bunu biraz daha aşağıda sizlerle paylaşacağım.

Resim Resim Resim

Bi miktar basit madenleri nakit ihtiyacından dolayı elimden çıkarttım.

Resim

Elimde hazırda Yıldız Balta olması için eksik Yttrium'ları temin ettim.

Resim

Bi' çeşit ufak çaplı sümerler öncesi alışverişler...

Resim Resim

Eminönünde ürettip, Teşkilata götürdüğüm daha sonra da Teşkilattan geri getirdiğim.Parlatmalık çiftemle bi' miktar madeni takasladım.Elimdeki son parayla da Martian satın aldım.

Resim

Kuklacıdan aldığım Menekşeleri, Hidrojene çevirdim.Ancak 31.7.2020 tarihiyle bundan zarar ettim.Eminönünde bug kesen, bomba düşüren diye bildiğimi İmmortaltürk piyasaya yüklü miktarda Hidrojen sürdü.

Resim

Cebimdeki son bonoya kadar toplu maden satın aldım.

Resim Resim

Resim Resim

Elimde olan ara malzemelerden hatrı sayılır kısmını sattım.

Resim Resim

Resim Resim

Bu arkadaş bana Beyazköşkte Çağrı 1 satan ancak madenler konusunda uzlaşamadığım.

Resim

Yukarıda Met (II) sattığımı gördünüz.İşte bu ticaret sonrasında yeni hedefim belli oldu.Kanatma (III)

[BüyücüKirwe]: Kanatma I Alınır.

Resim Resim

Resim Resim

Elimdeki madenleri oldukça tatmin edici bir fiyattan sattım.

Resim Resim Resim

Önceki bölümlerde bahsettiğim ACID için başka sunucudan madenler getirmiştim.Getirdiğim madenleri ve üstüne ihtiyaç kısmında bi miktar madeni kendisine sattım.

" Bu ticaret için beni beklediği ve güvendiği için ACID 'e teşekkür ediyorum. "

Resim

Kanatma III üreteceğim için Jadeit'leri hazır elim değmişken satın aldım.Reçete mareşal bi arkadaşımda mevcut.

Resim Resim Resim

VOLANAKIS kasayı sünnetledi. :blush:

Resim

Akiklerin bi kısmını sattım.Burada Akik ile ilgili bi hikaye anlatmak istiyorum.Karantinanın ilk zamanları eğer eminönü sunucusunda oynadıysanız akik sudan ucuzdu çünkü GaVRo diye bir arkadaş tanesini 2 yanlış duymadınız. 2 bono = 20m 'den satıyordu.O zamanlar 2 bonodan alıp 5 bonoya satınca mutlu oluyorduk.Şimdi 70 bono çekiyorum soranlara ':)

#GaVRoReisÜşüyoruz :bird:

Resim

Kuklacıdan gelen Galatalardan oldukça az satabildim.İnsanlar sanırım Eldiven üretmiyor bu aralar...

Resim Resim

Önceki bölümde satın aldığım erg yongası ve az bi miktar barut sattım.Barutu iyi fiyata sattığım kanaatindeyim.

Resim

Kanuni Yatağan ile Kanatma III takas etmeyi düşündüm.Adamın ayağına kadar gittim ama son anda vazgeçtim. ':)

Resim

Hidrojenleri henüz piyasası ölmeden birazcık satabildim. ':)

Resim

Parlatmalık çifte bildiğini üzere 4 adet vardı.Bu şekilde 2.'yi de satmış oldum.Kaldı 2 :yum:

Resim Resim Resim

VOLANTİS'ten sonra GENTLEMEN 'de beni soydu diyebilirim ':) ':)

Resim

Yüklü miktarda maden sattım.Elimde yaklaşık 150T para oldu ve hepsini harcamaya başladım.

Resim

Oldukça toplu bi madeni tek cersede 100T'den satın aldım.

Resim

Yukarıda da bahsettiğim İmmortaltürkten Painite ve Hidrojene karşılık Büyü Bozma III aldım.Bu büyü bozma III nerden geldiğini ticaretin sonunda açıklayacağım.

Resim

Son olarak elimde sadece 32 tane Xenotim kalacak şekilde, " Kanatma III için " Xenotimleri sattım.

Yaptığım ticaretlerin sonunda kasamın son halini sizlerle paylaşıyorum.

Resim

Nazar Duası ; Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).

Şimdi ekstra olarak yaptıklarımdan bahsedeyim;

Resim

35T + kons 1 3 'e tıkla üret Arındırıcı Zırh sattım.

Resim

20T + Y2 + BB3 'e tıkla üret Anu Zırh sattım.Bu bb3 ile yukarıda gördüğünüz Hidrojen ve Painite aldım.

Bu tıkla üret satışlarını toplu maden satın almadan önce yaptım.

Resim

İddaa'lı bi zar atışına hakemlik yaptım.Karşılıksız bono al ver sorun olabileceği için zarda pot'a koyulanları bakırezer ohm takı aracılığıyla al ver yaptım.Bu zarda ülkücütürk oldukça yüklü miktarda maden satın aldı.

" Güvenilir bulup beni hakem yaptıkları için her iki arkadaşada şükranlarımı sunuyorum... "

Son olarak yukarda da görmüşsünüz bi arkadaştan maden almıştım.Onunla geçen diyalog;

Resim

Bu düşüncesi için teşekkür ediyorum.Ne yapıyorsam sizlerle paylaşıyorum.Ancak bu arkadaşında bug kesme huyu var bu huydan kurtulması en büyük temennim.

Ticaretin son aşamasında günlüğü okuyan oyuncu dostlarıma geleceğe dönük olarak,

[BüyücüKirwe]: TIKLA ÜRET , kons 1 3 , y2 , çip ipek barut hidrojen erg painite satılır.

Son olarak,

Kurban Bayramı'nın ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Günlüğümü okuduğunuz için teşekkür ederim.Yorum yapmayı unutmayınız bu bölüme takiben video günlük bayramdan sonra gelecektir.

Sağlıcakla...
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy

Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Oyun ne hale gelmiş böyle. Paranın ve madenin hiçbir değeri kalmamış,sunucular da ne hakir kesiliyor ne de kraliçe,millette yüzlerce,binlerce ipek,çip ve maden var. Kopya mahvetti bu oyunu.
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

Where is the video,there is the bereket.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Video günlüğün yeni bölümü sizlerle...

Ayrıca bu bölümü kayıt ettikten sonra 1 tur daha kesim yaptım.

Resim

Uzun zaman sonra ilk defa ganimet kısmında ceket görmek heyecanlandırmıştı.Ancak düşürmeyi becerdiğim tek ceket olan Anu Ceket tekrar düşmüştü.Bildiğiniz üzere Halley Ceketi üretmiş, Anu Ceket ise karaköyün ilk zamanları düşürmüştüm.Ferromanyetik ceket düşürene kadar devam..

EK;

ejedrogl yazdı: 31 Tem 2020 12:26 Oyun ne hale gelmiş böyle. Paranın ve madenin hiçbir değeri kalmamış,sunucular da ne hakir kesiliyor ne de kraliçe,millette yüzlerce,binlerce ipek,çip ve maden var. Kopya mahvetti bu oyunu.

Çok doğru bi konuya değindin.Oyunda hiç birşeyin kesinlikle hiç bir değeri yok bu sebeple elimde para tutmamaya herşeyi madene çevirmeye çalışıyorum ancak bu durumda da elimde fazlalık olan bir madenin ertesi gün sunucuda tonla olmayacağı garantisini kimse veremez bu sebeple mümkün oldukça madenleri tılsıma çevirmek gerekiyor aslında ancak tık üret sattıp kasayı biraz daha kapsamlı yapmayı planladığım için bu düşünceye şimdilik uzağım.

Bu sorunların çözümü ise oyun kritik hatasından faydalanma olaylarının tamamen yönetim tarafından engellenmesi ve hiçbirşeyin üretilmediği sadece herşeyin " asa zırh ceket eldiven pantolon ayakkabı takı " düşeceği bi grup bölgesi getirmektir.Bu süreç ticareti kısa vadede tamamen bitirecektir.Elinde bono maden vs olanlar yeni gelecek bölgeye sağlam girmek için kullanacaktır.Ama sistemin çarklıları oturduğu zaman bu ticaretler sadece yeni grup bölgesine girmek üretilen asalara dönecektir.En kötü ihtimal dahilinde 50 levellik çatal asa ile bile kesilibilitesi olacaktır ve burada da çemberlitaş gibi ekip ve bireysel oyun yeteneği ön planda olacaktır.Bence bu şekilde bir çözüm olabilir.

Şu anda yaşanan ticaret sorunu yıllar önce de yaşandığını biliyoruz.Bonolar ilk kaldırılma sebebi de aynı sebeptendi.Oyun sunucuları iyileştirildi 29 zamanı kadar kapanmalar sona erdi.39 zamanında günde 2 kere gün sunucu güncellemesinin yöneticiler tarafından yapıldığını hatırlıyorum.

Yukarda düşündüğüm fikir, kısa vadede oyun içerisinde ticareti bitirecektir ancak uzun vadede doğanın kendini yenilediği gibi ikv'de kendini yenileyecektir.Yönetim için ise grup bölgesi yağma arttırıcısı ile yeni bir kazanç kapısı olacaktır.Şahsen yönetimin Karaköy arttırıcı yapmamasının sebebi oyuncuların Karaköy'ü bu kadar çabuk tüketmesini istememeleri ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.Bu sebeple oyunu çoğu kişi tekrar bıraktı veya kritik hata olaylarından, boss kaçırma olaylarından muzdarip olup bırakmanın eşiğinde.

Bizler ise bu kaos ortamında sağ çıkabilmeyi umut eden kitle.Forumda geçen bi konu açılmıştı İKV'nin Pollyanna'sı olmak gerçekten şu durumdayız.Ticaret yapmaya korkuyoruz ama bu oyunu en azından şimdilik oynanabilir sürdüren şey bu ola ki grup bölgesi gelirse, Çemberitaş ve Sığınak-Migrat zamanı olduğu gibi oyundaki herşeyi bi yana bırakıp doğru insanlarla grup bölgelerine odaklanırım.

Karaköy bölgesi hikaye olarak kendine has bi havası var. " Alterned Carbon ' dan türetilmiş olsa bile " Ancak; Bizim beklediğimiz umduğumuz hikaye örüntüsüne sahip değil.Suçluluk hisseden ruhani dinginliğe ulaşmak için şifa yurduna gitmek istiyor.Bir dizi civil war'ın içinde kendini buluyor.Burada her zaman olduğu gibi kibrine yenik düşüp, uşak olmaya devam ediyor. Hikaye örgüsünün bize Çemberlitaş'a kadar sunduğu araştırmacı kişilik artık tam anlamıysa ruhsuz bi katile dönüyor. " Sanırım bu senaryoyu ben Altered Carbon'dan hatırlayacağım. "

Umuyorum ki; Hikaye tangriss ile mistik bir şekilde devam ederken, Karaköydeki gezginler klanını içeren bir olay örgüsü bağlayıcı ve bütünleyici bir şekilde şu anki geçiş evresi olduğunu düşündüğüm Karaköy açık bölgesini bastırır.Oyun için çalışmalarda bulunanlar daima birşeyleri bizim tamamlamamızı bekledi.Ama ipin ucunu açık bırakmak arkada meraklı bi topluluğu bırakacağı gibi bu merak zamanla öfkeye dönüşebilir.

Son olarak, Oyunumuzun hikaye örgüsü ile ilgilenen Gorgar'ın İKV ile herhangi bir bağlantısı kalmadığı için yazdığım tüm şeyler boşuna yine de benim düşüncelerim bunlardan ibaret... :blush:

DUZENBAZ yazdı: 01 Ağu 2020 00:25 Where is the video,there is the bereket.

Here it is. :blush:

Karaköy

Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Özel Bölüm : BLOK ,

Resim

Merhaba sevgili günlük takipçileri özel bölüm ile sizlerleyim.Bu bölümde yaklaşık 30 dakika önce oyundan düşüp blok aldım.Bununla ilgili sizlerle konuşmak ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle bildiğiniz üzere ben tüm ticaretlerimi yaptığım herşeyi vlog ve blog olarak forumdan sizlere aktarıyorum.Günlüğümün yeni bölümünü de içerecek olan bu gün yapmış olduğum ticaretlerden bahsetmek istiyorum.Bugün piyasada " Devletxpolis " adlı karakter 3. seviye tılsım alınır adlı bölge kanalından mesaj geçti.

Bildiğiniz üzere önceki bölümden elimde kons 1 3 ve y2 kalmıştı.Bunları satmayı planladım ve sattım.

Bugün hatırladığım yaptığım ticaretleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Resim

1. BüyücüKirwe karakterimden MRSJABBAR nickli büyücüye Kons 1 3 , 50T 'ye sattım. " Bende 50t alan arkadaş Devletxpolis'e 100t'ye sattı."

2. ŞifacıKirwe karakterimden Devletxpolis'e 100T 'den Kons 1 3 sattım.

Resim

3. BüyücüKirwe karakterimden Devletxpolis'e 80t 'den Met 2 3 sattım.

3. BüyücüKirwe karakterimden Devletxpolis'e 100t 'den 2 adet y2 sattım.Bir tanesini ÇağrıMerkezi adlı karakterimden verdim.

Resim

" Bu görselde 174T param vardır o sonra gördüğünüz 7 Rakamı sansar iksire aittir.Sizi yanıltmasın! "

4. Savaşçıkirwe karakterimden Devletxpolis'e 80t 'den of 2 3 sattım.

Resim

5. BüyücüKirwe karakterimden Devletxpolis'e 20t 'den Parlatmalık çifte sattım.

6.Enfeksiyon adlı karakterden 70T'ye of23 aldım Devletxpolis'e 100T'ye sattım.

7.Enfeksiyon adlı karakterden 85T'ye def23 aldım Devletxpolis'e 100T'ye sattım.

8.Thunderxstrom'dan 10T'ye def22 aldım Devletxpolis'e 20T'ye sattım.

9. xASTEROID karakterinden 15t 'ye ferro ceket reçetesi aldım.

Ferro ceket ürettim,

Resim

Gruptaki herkes Devletxpolis'e tılsım sattığı için blok aldı.

2 Tane tıkla üret sattım.

Resim

Blok yiyen diğer arkadaş'a 75T 'den tıkla üret Ferro zırh sattım.Burada kasadan maden çıkarttığım için paramı Kasama koymuştum.

Resim

Bu arkadaşımıza met23 karşılığı oguz kılıç sattım.Karakterin akıbeti hakkında fikrim yok. 310T paramı çantada görebilmektesiniz.

Resim

Loncamızdaki ve gerçek hayattan olan bir arkadaşıma tıkla üret Anu Asa hediye ettim. 310T paramı çantada görebilmektesiniz.

BüyücüKirwe karakterimler bir çeşit alışverişler yaptım.

Resim Resim Resim
Resim Resim Resim

Bu ticaretlerimin sonunda, Büyücümde 310T + Şifacımda 180T + Savaşçı karakterimde 80T para varken hesaplarım bloklandı.Burada şöyle düşünebilirsiniz adamın kopya yaptığı bariz neden alışveriş yapıyorsun? Met23 tılsımı normal piyasada 60T - 70T bandında satılan bir tılsım bunu 80T 100T satmak öyle ahım şahım ekstrem bi durum değil.Diğer durumlara gelirken onlarda da şahıs başka sunucudan para getirdiğini idda edip tılsımları almak istiyor.Ben bu oyunu ticaret için oynadıgımdan dolayı bu tılsımları neden satmayım? Neden sattığım için moderasyona maruz kalayım? Oyun kritik hatasını lehime kullanmadım.Anamın ak sütü kadar helal bir şekilde emek verip yaptığım ticaretler sonucu ele ettiğim gelir fason çıktığı için ceza bize de kesildi.Önceki bölümde bi' arkadşaımıza uzun uzun yazmıştım.Bunun tek çözümü ticaretin fişini çekmek, bugün 1 günlük inceleme aldık ama o tılsım sattığımız gibi insanlar oyunda var olmaya devam edecek.

Sizlerden yorum olarak buna nasıl bir çözüm bulunabilir onu bekliyorum...

Resim

Sonuç olarak,

Şahsıma uygulanan moderasyon 1 günlük inceleme banı gibi duruyor herşeyi burada paylaşıyorum ben lütfen forum yetkilileri ve game masterlar eğer günlüğümü takip ediyorsa aktif bi şekilde sürdürdüğüm faaliyetleri, hem oyun dosyalarından hemde günlüğümden check edebilirler.Bu oyunda hiçbir zaman kul hakkı yemedim.Asla da yemeyeceğim.Tıkla üret görsellerde de gördüğünüz gibi karakterimde tuttuğum 310T para vardır.

Best, Kirwe

Karaköy

Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

🚬🚬🚬
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

İçim burkuk bi şekilde günlüğü okudum. Umarım bu moderasyon sadece inceleme amaçlı olup bıraktığın gibi hesabını alırsın.
Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Ban atacaklarsa hiçbir şey umurlarinda olmaz atar geçerler bir günden bir şey olmaz . Adam o çar için neler yapmış anlamazlar . Biraz oyunla alakalı olsalar oyun 12 saat kapali kalmazdı .
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

ismailaslan yazdı: 02 Ağu 2020 00:38 İçim burkuk bi şekilde günlüğü okudum. Umarım bu moderasyon sadece inceleme amaçlı olup bıraktığın gibi hesabını alırsın.
Çözüm konusuna gelirse vakit çok geç olmadan günlüğün linkini desteğe atıp incelenirken dikkate alınmasını belirtebilirsin. Daha iyisi de fotoğrafların kırpılmamış halleri var ise onları herhangi bir depolama sitesine (Drive, YandexDisk) yükleyerek onları atabilirsin.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön