PAZARYERİ AÇILSINNNN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: PAZARYERİ AÇILSINNNN

Mesaj gönderen Ssheckill »

pazar yeri yapılırsa plusların ne anlamı kalcak bu insanlar plusların paralarıyla geçiniyolar ne yapacaklar herşeyi kendi adına düşünme
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Takıldığın şeye bak oda problem mi ? plussız 1 tane eşya koyar plusı olan 5 tane yada sınırsız koyar gelsinde tek sorun o olsun :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ssheckill »

o zamanda plussuzlar biter :)
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Merhaba,

Bence Bölge Kanalı Rahatlamış oLurdu
Herkez istedği şeyi alabilirdi..!
Milletin Plus almasına gerek kalmaz.! Hemen Pazar Felan Açılır.!
Buda bir güzel öneridir..!

İyi oyunlar.
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

Xsweetxintikammm yazdı:Merhaba,

Bence Bölge Kanalı Rahatlamış oLurdu
Herkez istedği şeyi alabilirdi..!
Milletin Plus almasına gerek kalmaz.! Hemen Pazar Felan Açılır.!
Buda bir güzel öneridir..!

İyi oyunlar.
başka oyunlardan alıntı yapmayın, beğenmeyen çeker gider diyenlere hitafen: ikv artık çok büyüdü. o başka oyunlara özenmeyin dediğiniz oyunları yakaladı şu anda ve bazı şeyler artık mecburi olmaya başladı ikv'de. pazar da bunlardan bir tanesi. her geçen gün gelişen, efsun ve eşya sayısı artan bir oyunda hala yazışma kanalından ( adı üstünde yazışma kanalı) eşya yansıtmak çok rahatsız bir durum ortaya çıkarıyor. yarın öbür gün yeni bölgeler daha geliyor. yeni efsunlar, yeni eşyalar yani yazışma kanalında göreceğimiz çok şeyler ve her yeni bölge, yeni eşya geldiğinde bu artacak. kısacası ikv'de artık pazar bir kaçınılmazdır...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen doorss »

Arasdagli yazdı: başka oyunlardan alıntı yapmayın, beğenmeyen çeker gider diyenlere hitafen: ikv artık çok büyüdü. o başka oyunlara özenmeyin dediğiniz oyunları yakaladı şu anda ve bazı şeyler artık mecburi olmaya başladı ikv'de. pazar da bunlardan bir tanesi. her geçen gün gelişen, efsun ve eşya sayısı artan bir oyunda hala yazışma kanalından ( adı üstünde yazışma kanalı) eşya yansıtmak çok rahatsız bir durum ortaya çıkarıyor. yarın öbür gün yeni bölgeler daha geliyor. yeni efsunlar, yeni eşyalar yani yazışma kanalında göreceğimiz çok şeyler ve her yeni bölge, yeni eşya geldiğinde bu artacak. kısacası ikv'de artık pazar bir kaçınılmazdır...

hay agzını opeyım (mecaz anlam :D ) agzından bal danlıyo ya .
Super yorumun.
Katılıyorum bir pazarsever olarak :twisted:

sok sınır oluyorum bu arada pazar acılsın dıyenlere begenmeyen gıtsın metın2, knıght vs oyna dıyenlere
Resim
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

Bu oyun Türkiye'nin ilk mmorpg oyunudur , dünyanın değil ! ve tek de değil ! bu oyun türü bakımından sayısız oyun var ve sistem olarak hepsi birbirinden alıntıdır hangisi hangisinden alıntı yapmış anlayamassın bile ve bu tür oyunları birbirinden ayıran özellikler hikaye , mekan , görev kurgusu ve grafiklerdir ve bu açıdan bakarsak evet ikv diğer oyunlardan çok farklıdır ama türünün teki olmadığı için diğer bütün bu tür oyunlarla karşılaştırılması doğaldır ve bir çok oyuncu arkadaşımızın belirttiği gibi lonca sistemi ,pazar sistemi ,kasa ve çanta sistemi bu oyunun eksiğidir ve en asli ihtiyaçlarıdır...

Bu ikv başka oyunlara benzemez ve alıntı yapmaz gibi kör bir zihniyet bu oyunu ileri gö tür mez anca geri bırakır onun için bu düşüncelerden kurtulun...at gözlüklerini çıkarın bi sağa sola bakın yolunuza öyle gidin...

Ayrıca yönetim bunları yapmak için aylarca niye uğraşsın diyenler adamlar doktor avukat mühendiste hobi olarak boş zamanlarında ikv yi geliştiriyo da bi benmi bilmiyorum...

Benim bildiğim işleri bu !!!
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen doorss »

XASLANKRALX yazdı:Bu oyun Türkiye'nin ilk mmorpg oyunudur , dünyanın değil ! ve tek de değil ! bu oyun türü bakımından sayısız oyun var ve sistem olarak hepsi birbirinden alıntıdır hangisi hangisinden alıntı yapmış anlayamassın bile ve bu tür oyunları birbirinden ayıran özellikler hikaye , mekan , görev kurgusu ve grafiklerdir ve bu açıdan bakarsak evet ikv diğer oyunlardan çok farklıdır ama türünün teki olmadığı için diğer bütün bu tür oyunlarla karşılaştırılması doğaldır ve bir çok oyuncu arkadaşımızın belirttiği gibi lonca sistemi ,pazar sistemi ,kasa ve çanta sistemi bu oyunun eksiğidir ve en asli ihtiyaçlarıdır...

Bu ikv başka oyunlara benzemez ve alıntı yapmaz gibi kör bir zihniyet bu oyunu ileri gö tür mez anca geri bırakır onun için bu düşüncelerden kurtulun...at gözlüklerini çıkarın bi sağa sola bakın yolunuza öyle gidin...

Ayrıca yönetim bunları yapmak için aylarca niye uğraşsın diyenler adamlar doktor avukat mühendiste hobi olarak boş zamanlarında ikv yi geliştiriyo da bi benmi bilmiyorum...

Benim bildiğim işleri bu !!!
senınde agzından bal danlıyo ya cok haklısınız..
ben onlıne oyuna ıkv de basladım baska oyun oynamadım ıkv gzl ama eksık var pazar yerı vs vs
Resim
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dur145 »

bence pazar yerine gerek yok onun yerine çantayı 2 bölme yapsınlar daha iyi olur
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
devela
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen devela »

Arkadaşlar oyunda eski olmamakla beraber yaklaşık 4 aydır çok fazla vakit ayıramadan (iş vesilesiyle) oynuyorum. Evvelden bir kaç online oyuna daha bakmıştım ama keyif alamamıştım. Bu oyuna başladığımda beni hikayesiyle ve yapısıyla mıknatıs gibi kendisine çekti. Ben normal bilgisayar oyunlarındaki görevleri dahi böylesine şevkle yapmaya çalıştığımı hatırlamıyorum. Bu İKVden mi yoksa online oyun olmasından mı kaynaklanıyor buna cevap veremsem de her görev yapışımda farklı bir şekilde bitirebiliyorsam o görvi bu gerçekten de çok güzel bir iştir. İKV gerçekten de kaliteli bir yapım. Çok fazla artısı olduğu gibi eksikleri de mevcut. Şimdi bazı arkadaşlar İKV hiç bir oyuna benzemez demiş. Onlara diyeceğim şudur ki benzemez dediğiniz oyundaki pek çok özelliği başka oyunlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Buna oyun içindeki yaratıklar dahil. (aynısı olmasa da benzerleri var arkadaşlar sonuçta mitolojiden esinlenilmiş) Şimdi bu oyunun daha fazla gelişmesi için yapılması gerekenlerden brii yapımcıların başka ek özellikler (ki başka oyunlarda olmayan) ve diğer online ya da diğer oyunlardaki başarılı özellikleri bu oyuna entegre ederek ve İKVnin yapısını bozmadan sunabilmektir. Pazar yeri olsun, lonca olsun bu oyunda bulundurulması gereken özelliklerdendir. Lonca özelliği özellikle gelmelidir. Sonuçta oyunda bir sürü lonca olmasına rağmen bir lonca sistemi kurulmadığından bir lonca için yeni bir karakter açılması işi gerçekten de zorlaştırıyor. Pazar yeri gelmelidir. Ben bir plus üyeyim buna rağmen gelmesi şarttır. Şimdi plus üyenin avantajı var doğru genelden yansıtabiliyoruz ama her yansıttığımızı herkes görebilecek mi düşünün. Gözden mutlaka kaçıyor. Ya da ben bir item arıyorum genelden gene şu itemi satan var mı diyorum. Bulana kadar oraya yaz ki yaz. Aynı mesajları genelden defalarca okuyorum aynı mesajları genele defalarca yazmak zorunda kalıyorum. Pazar sistemi oyuna uygun olarak gelse ben pazar yerinde istediğimi istediğim şekilde ararım (bulurum ya da bulmam) ya da satarım. Plus üyelere de burada normal üyellere nazaran avantajlar verilmeli ki plusın anlamı kalsın. Ticaret yaparken bölge kanalı bazı zamanlarda gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Gerçekten de kirlilik başgösteriyor. Pek çok eksiğin incelenerek ve modifiye edilerek İKVye uygun şekilde getirilmesi gerekiyor arkadaşlar. Şimdi bazı arkadaşlar gene İKV kimseye benzemez diyecekler ama unutmayın ki normal yaşamdaki ve sanal alemdeki neredeyse her şey esinlenmeler ya da o şeyden faydalanmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Hiç bir şey sıfırdan ve esinlenmeden ya da başka şeylerden faydalanmadan yapılamaz bunu bilin. İKnin geleceği için çoğu şeyin gelmesi şart. Lonca ve pazar ilk olarak gelmesi gerekenlerdir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön