Sunucu Gelmiyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
1likofficial
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Gazozlu Şarap Şargoz

Re: Sunucu Gelmiyor...

Mesaj gönderen 1likofficial »

Bizlerin , milletimizin oyunu bu.Burada sadece sevinen de üzülen de bizleriz. Ya kapatın hepimiz tarih olalım sizler gibi ya da ilgilenin bizlere değer verin kendimize gelelim.
Başarılı biri olmaya değil, değerli biri olmaya çalışın. Başarı egoya , Sevgi değere yakındır.Sevgisiz ilgisiz iş gibisiniz. Bir açıklama yapmaktan bile acizlik. Çok teşekkürler Sözde İKV Yetkilileri. Sizleri çok seviyoruz.
Siyah Beyaz Film Gibi Biraz
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LSboss »

1likofficial yazdı: 17 Nis 2020 18:59 Bizlerin , milletimizin oyunu bu.Burada sadece sevinen de üzülen de bizleriz. Ya kapatın hepimiz tarih olalım sizler gibi ya da ilgilenin bizlere değer verin kendimize gelelim.
Başarılı biri olmaya değil, değerli biri olmaya çalışın. Başarı egoya , Sevgi değere yakındır.Sevgisiz ilgisiz iş gibisiniz. Bir açıklama yapmaktan bile acizlik. Çok teşekkürler Sözde İKV Yetkilileri. Sizleri çok seviyoruz.
Çok konuşmayalım cevap vermekten sıkılıp ya da ilgilenmemek için karakter banlıyorlar.. Canları sıkıldıkca dolu sunucuda Hakir kesimi yapılma sırasında gelip kesimi bozup hakiri test ediyorum diyorlar.. Oyuncu kaybetmekten her gün hata almaktan en şaka gibi olanı ise oyundan ben esc çıkışı yapmazsam o an oyunda hata olursa alışverişler bosstan düşenler silincek.. Ama olsun bi kopyala yapıştır yaparızz şimdi her oyuncuya aynı mesajı gönderirizz DEWAMKEEE .. Oyunla ilgilenemiyorsanız kapatın oyunu gidelim...
Resim
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByElegans »

Benim başlığı kaldıran moderatör hadi bu konuyuda kaldır görelim.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

bombastec yazdı: 17 Nis 2020 18:57 LUCAGO BURAK BEN PREZERLATIF EMRE, SEN BİZİM ALT SOKAKTA OTURUYORSUN OYUNA GİREMİYORSUN ARDA BİZİM ÜST SOKAKTA OTURUYOR O GİREBİLİYOR, BENDE ŞUAN KARAKÖYDE DÜKKANDAYIM GİREMİYORUM :D
Bak hata olmasa karşı karşıya gelemeyecektik, nasılsın Emre :)
Üçgen şeklinde bağlantı sorunu yaşıyoruz hep birlikte çözeceğiz. :D
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
bombastec
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians of Death

Mesaj gönderen bombastec »

sağol kanka iyiyim sen nasılsın :D şuan hacıosmanda oturuyorum birazdan işten çıkıp eve geçicem bakalım orda girebilecekmiyim :D
mehmetrx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mehmetrx »

Burnumda tütüyor hadi yaaa
Kullanıcı avatarı
xSTaqNaNcYx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xSTaqNaNcYx »

:D :')
ByElegans yazdı: 17 Nis 2020 19:07 Benim başlığı kaldıran moderatör hadi bu konuyuda kaldır görelim.
Raiderx
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

bombastec yazdı: 17 Nis 2020 19:12 sağol kanka iyiyim sen nasılsın :D şuan hacıosmanda oturuyorum birazdan işten çıkıp eve geçicem bakalım orda girebilecekmiyim :D
Vay be emre en son seni 2012 de falan mı gördüm hatırlamıyorum bile sen de beni hatırlamıyorsundur muhtemelen [Türkbüyücü (eray)]. Bombastec büyücün ile bir ablamızın loncasında hep beraber sığınak atıyorduk sağolun bi keresinde kırmayıp kimse grubuna savaşçı almazken siz kabul etmiştiniz savaşçım ile [Türksavaşçı] gelmiş gece 3 e 4 e kadar oynayıp tüm takılarımı düşürmüştük. 9 koca sene geçmiş neredeyse. Bir süre sana baktım arkadaş listemdeydi hep gözüm hiç girmedin oyuna sonra karakterlerimi çaldırdım o karakterleri geri alabilsem arkadaş listemde hala adın duruyordur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kenshi »

Malum arkadaşlar biz çalıp biz söylüyoruz. Herkesten bir şarkı önerisi bekliyorum beklerken zaman geçsin. O:-) ':)

zaferbabareis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sunucu gelmiyor

Mesaj gönderen zaferbabareis »

oyunu açarken sunucu kutusu boş neden acaba bilgisi olan varmı ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön