KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ

Mesaj gönderen doorss »

Urukhai yazdı:Biz saat 23 :00 te toplantıkda gittikte 6 kere kestikte..

Bazıları farklı saatte toplanıp kendi kafasından iş yapmış sorumluluk alıp yüzüne gözüne bulaştırmış heralde orasını bilemem artık..Bir Doors kardeşim gelmedi onun görevide ilerli zamanlarda yapılacak.

degerlı oldugumu bılmek benı mutlu edıyor .
ben etkınlık saatını yazmıstım kacta olucak dıe fellah 20 demıstı
20 de gıttık basım sıstı cıktım yattım .
Gec gıdıp uykusuz kalsaydım keske :mrgreen:

saglık olsun allah buyuk yaparız ;)
Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

yani daha yapılmayacak mı mesela bu akşam :(
:D
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Urukhai yazdı:İşte şu aşamada bir kez daha verilen değerin , gösterilen hoşgörü ve sabrın bizlere daha doğrusu hepimize ne kadar olumlu döndüğüne şahit olduk.Bu sözleri duymak güzel .. beni klanıma dahada heveslendiriyor bağlıyorsunuz ne eksik nede fazlası... sadece bilinsin unutulmasın yaptıklarımız , paylaştıklarımız,uğraşlarımız .. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bütün eylemlerimiz lodos adına oldu herşey Lodos için sloganı altında ne emekler,uğraşlar verildi.. Herşeyden ziyade EMEF'i çekinmeden gururlanarak cesurca dile getirebilen insanların olduğunu bilmek daha da güzel ;) Bütün maskelilere rağmen..!
Başkalarına göre sadece 2 insan ama EMEF için birçok insana değişilmeyecek kişilikler olduğunuzuda bilmenizi isterim..
Doors ve FreedommakeR isimli mert dostlarıma selamlar
firatli yazdı:Güzel ve anlamlı yorumları için Freedommaker ve Dorss kardeşime teşekkür ediyorum ..

İnşallah her zaman olduğu gibi gelen herkesin görevi yapılacak ...

Ben kadimsiz kadim bensizdi uzun zamandır hasretimizi yarın sonlandıracağız inşallah :) :) :)
aQuaLand yazdı:Bir kaç günlük aradan sonra konuya yeniden baktım. Freedoom kardesımın sozlerı gerçekten çok hoşuma gitti. Yürekden selam ederim kendisine. Farkımızı fark edendedir fark !

ReFik !
Ne zaman yardıma ihtiyaç duysam sorgusuz sualsiz koşan dostlar asıl ben size çok teşekür ederim.
Haftasonu şehir dışındaydım Kadime bu kez kendi görevim için değil destek olmak için gelmeyi çok istiyordum hatta Bu iş için (Bir şifa, bir büyü, bir savaşçı, kudret ve şarap iksirlari hazırlamıştım hangisi lazım olursa onunla gelicektim) kısmet olmadı. Ama bundan sonraki ilk gidişinizde bende gelicem kesin =)
Bir kadim operasyonunu daha başarıyla gerçekleştirdiğiniz için tebrik ediyorum ve tekrar gelemediğimiz için özürlerimi iletiyorum.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
firatli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen firatli »

FreedommakeR yazdı:
Urukhai yazdı:İşte şu aşamada bir kez daha verilen değerin , gösterilen hoşgörü ve sabrın bizlere daha doğrusu hepimize ne kadar olumlu döndüğüne şahit olduk.Bu sözleri duymak güzel .. beni klanıma dahada heveslendiriyor bağlıyorsunuz ne eksik nede fazlası... sadece bilinsin unutulmasın yaptıklarımız , paylaştıklarımız,uğraşlarımız .. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bütün eylemlerimiz lodos adına oldu herşey Lodos için sloganı altında ne emekler,uğraşlar verildi.. Herşeyden ziyade EMEF'i çekinmeden gururlanarak cesurca dile getirebilen insanların olduğunu bilmek daha da güzel ;) Bütün maskelilere rağmen..!
Başkalarına göre sadece 2 insan ama EMEF için birçok insana değişilmeyecek kişilikler olduğunuzuda bilmenizi isterim..
Doors ve FreedommakeR isimli mert dostlarıma selamlar
firatli yazdı:Güzel ve anlamlı yorumları için Freedommaker ve Dorss kardeşime teşekkür ediyorum ..

İnşallah her zaman olduğu gibi gelen herkesin görevi yapılacak ...

Ben kadimsiz kadim bensizdi uzun zamandır hasretimizi yarın sonlandıracağız inşallah :) :) :)
aQuaLand yazdı:Bir kaç günlük aradan sonra konuya yeniden baktım. Freedoom kardesımın sozlerı gerçekten çok hoşuma gitti. Yürekden selam ederim kendisine. Farkımızı fark edendedir fark !

ReFik !
Ne zaman yardıma ihtiyaç duysam sorgusuz sualsiz koşan dostlar asıl ben size çok teşekür ederim.
Haftasonu şehir dışındaydım Kadime bu kez kendi görevim için değil destek olmak için gelmeyi çok istiyordum hatta Bu iş için (Bir şifa, bir büyü, bir savaşçı, kudret ve şarap iksirlari hazırlamıştım hangisi lazım olursa onunla gelicektim) kısmet olmadı. Ama bundan sonraki ilk gidişinizde bende gelicem kesin =)
Bir kadim operasyonunu daha başarıyla gerçekleştirdiğiniz için tebrik ediyorum ve tekrar gelemediğimiz için özürlerimi iletiyorum.
İnşallah kardeşim tekrarı olacaktır :) :)
IIIxFıRaTLıxIII-Sokaksanatı-IIsouthwesterII

Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

inşallah :D
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006