SeLam Sancak ;)
Re: SeLam Sancak ;)
hg aramıza..İnsallah Allah utandırmaz kardesım herseyın hayırlısı...
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
A.slm hg.
Titxmeyra - Titxasena

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.
Sen kesersen de ailene bir kufur yiyebilirsin bu konuda dikkat.complex yazdı:Efeler konusu çok su #@!?.Çünkü biri Efeler hakkında laf etti mi direk tartışma başlıyor.
Yazık oldu senin selam verdiğin sayfana da artık. Herkesi tanırsın merak etme... Eğer Lodos olacaksan Efeler kendilerini tanıtırlar sana Babı Ali'de. Biri alışveriş açar diğeri o sırada seni keser.
AteşSalih -- TERBİYECİ

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Atax kesersende vatan haini ilan edilirsin.
vatansız derler pkk lı derler, hırsız derler,seni ezeriz yeriz bitiririz derler ama korkma sadece derler 
katılıorumefelerxyildiz yazdı:Atax kesersende vatan haini ilan edilirsin.vatansız derler pkk lı derler, hırsız derler,seni ezeriz yeriz bitiririz derler ama korkma sadece derler
Adam olani ezmeyiz dert etmeyin
Em ye gelin cok konusmayin
Em ye gelin cok konusmayin
AteşSalih -- TERBİYECİ

Sizi kesincede kahraman olmuyoruz ya.Eğer öyle birşey olsaydı şimdiye çoktan süperman olurdukefelerxyildiz yazdı:Atax kesersende vatan haini ilan edilirsin.vatansız derler pkk lı derler, hırsız derler,seni ezeriz yeriz bitiririz derler ama korkma sadece derler

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Hoş Geldin...!!
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Syrus yazdı:Öncelikle Herkese selamlar... Meran sunucusu cidden sıkmaya başLadı ve Sancakta başlamaya karar verdim. Şimdi Sancakta başladım ve umuyorum ki Sancak daha eğlenceli bir ortam sunar bana. Ve bende bulunduğum ortama uyum sağlarım. Oyuna önem veririm fakat ReeL hayattan önemLi değiLdiR... Ayarını kaçırmadan oynaRım. Şimdiye kadar ne bir susturma ne de bir uzaklaştırma cezası aldım. Ve 3 yıldır oynuyoRum... Yeterince tecrübeLiyim yani20 yaşndayım ünv. 2 öğrencisiyim
... Şimdilik beni bu kadar tanırsanız yeterLi oLacağını umuyorum ve yeni kurduğum ortamda umarım başarıLı oLurum. Herkese iyi oyunlar-İyi forumLar,Teşekkürler vakit ayırdığınız için.. Kısa zamanda da kimin ne olduğunu öğrenmeye çalışıRım. Tavsiyeleriniz önerileriniz için cevaplamanız yeterlidir
Hoşgeldin Ama Sancaktada sıkılırsın Çoluk çocuk var :roll:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Eyw h.b.zebani27 yazdı:Hoş Geldin...!!
Pek sanmıyorm dostm qnede saoLDrowxminatour yazdı:Syrus yazdı:Öncelikle Herkese selamlar... Meran sunucusu cidden sıkmaya başLadı ve Sancakta başlamaya karar verdim. Şimdi Sancakta başladım ve umuyorum ki Sancak daha eğlenceli bir ortam sunar bana. Ve bende bulunduğum ortama uyum sağlarım. Oyuna önem veririm fakat ReeL hayattan önemLi değiLdiR... Ayarını kaçırmadan oynaRım. Şimdiye kadar ne bir susturma ne de bir uzaklaştırma cezası aldım. Ve 3 yıldır oynuyoRum... Yeterince tecrübeLiyim yani20 yaşndayım ünv. 2 öğrencisiyim
... Şimdilik beni bu kadar tanırsanız yeterLi oLacağını umuyorum ve yeni kurduğum ortamda umarım başarıLı oLurum. Herkese iyi oyunlar-İyi forumLar,Teşekkürler vakit ayırdığınız için.. Kısa zamanda da kimin ne olduğunu öğrenmeye çalışıRım. Tavsiyeleriniz önerileriniz için cevaplamanız yeterlidir
Hoşgeldin Ama Sancaktada sıkılırsın Çoluk çocuk var :roll:
~ ᴶ ᵁ ร ᵀ ᴱ ~
Şansın yok.. Bunu kuLLan!