SENTETİK İPEK VE MİKROÇİP FİNAL KONUSU BU OLSUN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: SENTETİK İPEK VE MİKROÇİP FİNAL KONUSU BU OLSUN

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Parlementxx yazdı: 27 Haz 2018 18:04 Mikrocip olarak ele alacaksak suanki şans sitemi gayet ideal hem ceket hemde mikrocip sansi oldugu icin.Sentetik ipek konusuna gelecek olursak isyan edilecek oranda bir cana sahip Kraliçe var elimizde ustelik 30 saniyede bir etkilenmez hale geliyor tum bunlara ragmen 10 kesimde ortalama 1 ipek almak , birakin zamaninizin karsiligini almayi 3/1 bile karsilamiyor.
Her kesimin 15 dakika surdugunu varsayarsak 10 kesim 2.5 saat suruyor.Zamana yazik.
keşke 10 kesimde 1 ipek alsak en son geçen hafta sabah 9da başladık aksam 8'de hiç ipek alamayarak bıraktık.

max kesin 12 dk sürdü ara vermedik.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
TANRIKUTLUG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen TANRIKUTLUG »

xamento yazdı: 28 Haz 2018 13:24 Ya arkadaşlar anlamadığım şey, fullenmeden de oyunda bir şeyler yapılabiliyor. Unutulan şey klan savaşı. Tek item yeşilmen setle çok rahat birileri kesilebiliyor. Ya da 3 4 büyü 50 parlak silahı ve atıyorum ensari setle herkesi paspas edilebiliyor. Savaşçıdan ele alalım. Oguz kagan kılıcı ele alalım. Üretmek hayati bi artı mı kazandırıyor tomruk varken ? Ya da zırh 200 küsür hasar artisı için çok değer mi ? Biraz mantıgı da ele almak lazım. Buyuk loncalar dışında boss lara erişilemiyor tamam bu durum can sıkıcı. Ama herkes fullemek zorunda diye niye kendini şartlıyor. Onun yerine topla bi ekip adam doğra. Hatta ben isterim ki boss larda o tek elleşenleri klan savaşı olarak kesmek. Bu boss kesen için kötü olabilir ama bu onları kesen için okadar buyuk zevk olur ki. Eldekilerle yetinip bu oyunda aşırı zevk alıncak çok şey var aslında. Biraz da pislik yaparak inanılmaz keyifler alınabilir. Bunları da bir duşunmeniz dileğiyle.
Her sınıftan sarı item setleri(direnç,savunma) dizmek her türlü götürür oyunda. Nadide dizmek sadece ama sadece 1'e 1 düello yapılacağı zaman işe yarar. Klan savaşlarında çok büyük bir artı sağlayacağı kanaatinde değilim.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

TANRIKUTLUG yazdı: 28 Haz 2018 17:25
xamento yazdı: 28 Haz 2018 13:24 Ya arkadaşlar anlamadığım şey, fullenmeden de oyunda bir şeyler yapılabiliyor. Unutulan şey klan savaşı. Tek item yeşilmen setle çok rahat birileri kesilebiliyor. Ya da 3 4 büyü 50 parlak silahı ve atıyorum ensari setle herkesi paspas edilebiliyor. Savaşçıdan ele alalım. Oguz kagan kılıcı ele alalım. Üretmek hayati bi artı mı kazandırıyor tomruk varken ? Ya da zırh 200 küsür hasar artisı için çok değer mi ? Biraz mantıgı da ele almak lazım. Buyuk loncalar dışında boss lara erişilemiyor tamam bu durum can sıkıcı. Ama herkes fullemek zorunda diye niye kendini şartlıyor. Onun yerine topla bi ekip adam doğra. Hatta ben isterim ki boss larda o tek elleşenleri klan savaşı olarak kesmek. Bu boss kesen için kötü olabilir ama bu onları kesen için okadar buyuk zevk olur ki. Eldekilerle yetinip bu oyunda aşırı zevk alıncak çok şey var aslında. Biraz da pislik yaparak inanılmaz keyifler alınabilir. Bunları da bir duşunmeniz dileğiyle.
Her sınıftan sarı item setleri(direnç,savunma) dizmek her türlü götürür oyunda. Nadide dizmek sadece ama sadece 1'e 1 düello yapılacağı zaman işe yarar. Klan savaşlarında çok büyük bir artı sağlayacağı kanaatinde değilim.
yahu cebine 100t koysam en allahımsı seti sana versem bu oyunda herşeyin dört dörtlük olsa ne değişecek bana söyler misin? yine 2 tane bıçak adama kesileceksin niye? Çünkü [İçerik düzenlendi.] bir pvp sistemi var oyunda bu efsunlara da yansımış ben alıyorum kristal conk setimi 39 da arkama 5 kişi takıyorum yarım saatte anca kesiyorlar yada yada alıyorum alman ok ucu setimi 2v1 de iki kritik atıp doğruyorum 2 kişiyi . Bence sarı item falan götürmez bu oyuna kimseyi
En son UNiVERSUM tarafından 28 Haz 2018 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerik silindi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TANRIKUTLUG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen TANRIKUTLUG »

KraToSs yazdı: 28 Haz 2018 17:59
TANRIKUTLUG yazdı: 28 Haz 2018 17:25
yahu cebine 100t koysam en allahımsı seti sana versem bu oyunda herşeyin dört dörtlük olsa ne değişecek bana söyler misin? yine 2 tane bıçak adama kesileceksin niye? Çünkü [İçerik düzenlendi.] bir pvp sistemi var oyunda bu efsunlara da yansımış ben alıyorum kristal conk setimi 39 da arkama 5 kişi takıyorum yarım saatte anca kesiyorlar yada yada alıyorum alman ok ucu setimi 2v1 de iki kritik atıp doğruyorum 2 kişiyi . Bence sarı item falan götürmez bu oyuna kimseyi
Yalnız ben item yeterliliğinden bahsettim.Sen sistem yetersizliğinden bahsetmişsin.Farklı konular.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön