Oyuna giriş yaparken istenilen GÜVENLİK KODU !?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Re: Oyuna giriş yaparken istenilen GÜVENLİK KODU !?

Mesaj gönderen Imcomeback »

bboy yazdı: 11 Mar 2018 13:15
IIASiLKANII yazdı: 11 Mar 2018 10:25 Yönetimin yaptığı en iyi işlerden biridir,sayısı ne eksik ne fazladır.Oyundan bende düşen biriyim gereksiz yere gerçekten hoş değil fakat oyunun genel oynanış zevkini düşündüğümde gayet güzel.Kısa olsa ne olucak,ne anladım o işten?Karşı klandan veyahut moddan biri saldırsın,ölecekken çıkıp adam takur tukur girsin 3-4 haneyi yazsın hemen beni kessin,yok ya?Fazladan 2-3 karakter 1-2 saniyeninizi alır maksimum ancak şu var ki o 1-2 saniye savaş esnasında çok önemli.Eleştirilerinizi haklı buluyorum fakat dediğim gibi genel düşünmeye calisiyorum.Olası bir optimizasyon çalışması ve kritik hataların düşürülmesi ile bu sistemin gerekliliği daha net anlaşılacaktır.
Sizin sıkıntılarınızı o kadar SAÇMA! buluyorum ki... Bir sorundan daha büyük bir sorun olduğu için, küçüğüne boy büken zihniyet sizinki. Kusura bakma ama soyun kölelerinkinden geliyor olabilir mi ? Hani her şeye boyun eğmek falan...

Madem oyundan cıkıp tekrar girince yetenek süreleri sıfırlanıyor, vs de haksızlık oluyor, KONU AÇ KARDEŞİM!
Desteğe ticket yolla, büyük bir hata var de, düzeltin de, insanları örgütle. Diyorum ya sizin gibilerin suratına tükürseler yağmur yağıyo diyeceksiniz. Vs yaparken oyundan cıkıp girince yeteneklerin sıfırlanması nasıl büyük bir hataysa, kullanıcılara girişte uzun ve karmaşık bir güvenlik kodu yazdırmakta öyle büyük bir hatadır! Kendinize gelin, sizi kim böyle koyun sürüsü yaptı verilen her şeye ağzınızı açıp direk kabul etme eğilimine giriyorsunuz anlamış değilim.
Ahh ahh isyankar genc :)
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyuna giriş yaparken istenilen GÜVENLİK KODU !?

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

bboy yazdı: 11 Mar 2018 13:15
IIASiLKANII yazdı: 11 Mar 2018 10:25 Yönetimin yaptığı en iyi işlerden biridir,sayısı ne eksik ne fazladır.Oyundan bende düşen biriyim gereksiz yere gerçekten hoş değil fakat oyunun genel oynanış zevkini düşündüğümde gayet güzel.Kısa olsa ne olucak,ne anladım o işten?Karşı klandan veyahut moddan biri saldırsın,ölecekken çıkıp adam takur tukur girsin 3-4 haneyi yazsın hemen beni kessin,yok ya?Fazladan 2-3 karakter 1-2 saniyeninizi alır maksimum ancak şu var ki o 1-2 saniye savaş esnasında çok önemli.Eleştirilerinizi haklı buluyorum fakat dediğim gibi genel düşünmeye calisiyorum.Olası bir optimizasyon çalışması ve kritik hataların düşürülmesi ile bu sistemin gerekliliği daha net anlaşılacaktır.
Sizin sıkıntılarınızı o kadar SAÇMA! buluyorum ki... Bir sorundan daha büyük bir sorun olduğu için, küçüğüne boy büken zihniyet sizinki. Kusura bakma ama soyun kölelerinkinden geliyor olabilir mi ? Hani her şeye boyun eğmek falan...

Madem oyundan cıkıp tekrar girince yetenek süreleri sıfırlanıyor, vs de haksızlık oluyor, KONU AÇ KARDEŞİM!
Desteğe ticket yolla, büyük bir hata var de, düzeltin de, insanları örgütle. Diyorum ya sizin gibilerin suratına tükürseler yağmur yağıyo diyeceksiniz. Vs yaparken oyundan cıkıp girince yeteneklerin sıfırlanması nasıl büyük bir hataysa, kullanıcılara girişte uzun ve karmaşık bir güvenlik kodu yazdırmakta öyle büyük bir hatadır! Kendinize gelin, sizi kim böyle koyun sürüsü yaptı verilen her şeye ağzınızı açıp direk kabul etme eğilimine giriyorsunuz anlamış değilim.
Selam Bboy .2 gün foruma girmedim,girmez olaydım.Bu zamana kadar 100lerce 1000lerce ileti okumuşumdur,incelemişimdir,cevaplandırmışımdır veya sadece okuyup geçmişimdir.Fakat senin ki kadar kin,öfke kusan seviyesizce bir iletiye hiçbir şekilde denk gelmedim.Soy meselesine gelirsek,bende sana seninkiyle alakalı birkaç laf ederdim fakat görünürde öyle birşey olmadığı için zorlanmadım,anladın sen.

Ben senin kardeşin falan değilim,hele ki emir vaki konuşabileceğin biri asla değilim.Karşındaki insanı tanımadan bu lafları söyleyecek erkekliği nereden buldun,orası ayrı bir mevzu.Bizim gibilerin suratına tükürülse yağmur yağıyor diyecekmişiz :relaxed: Senin yüzüne tükürmezler bile hadi yine iyisin. :relieved:

İKV forum üslubunca eleştirmek,yorum yapmak,derdini dile getirmek,sorunlarına cevap bulabilmek için var değil mi?Can sıkmada o toynaklarınla birdakine adam gibi yazılar yaz şuraya.

Sen İKV forumun yüz karasısın ve ağır laf etmiyorumki kilitlenmesin konu çünkü birsonraki yazınla dahada rezil olacağını bildiğim için keyif alıcam. :relaxed:

İlaveten,ne her gördüğünü eleştiren ne her bulduğunu kabul eden biri asla olmadım.Yönetimi veya mevcut durumu hiç eleştirmediğimi mi düşünüyorsun,al sana birkaç konu paylaşayım o zaman koyun sürüsüymüş,tabi mutlaka öyledir.Hallerin gelmiş insanlara kin kusuyorsun,yat uyu evde incele uğraştırma insanları.

viewtopic.php?f=64&t=139907
viewtopic.php?f=46&t=140861
viewtopic.php?f=46&t=141004&start=10
viewtopic.php?f=87&t=83103&start=720
viewtopic.php?f=46&t=145729
viewtopic.php?f=46&t=144760&start=10
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan