GİRİŞ SAHİLDEN OLURSA ARZLAR ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Re: GİRİŞ SAHİLDEN OLURSA ARZLAR ?

Mesaj gönderen cagatay81 »

Parlementxx yazdı: 02 Oca 2018 22:29 Daha zevkli olacak
+1
...
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Catalyst

Re: GİRİŞ SAHİLDEN OLURSA ARZLAR ?

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

BenKIMIM yazdı: 05 Oca 2018 11:27
CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:41
Retaliation yazdı: 03 Oca 2018 17:14 Çare elbette ki çift giriş. Diğer sunucuları bilmem de, oynadığım sunucu olan Eminönü'nü baz aldığımda çok vahim şeyler yaşanabilir. Misal, sunucuda arsızı, hırsızı, imansızı boldur. Biri birine kesince "aa bebe, eziq" gibi söylemler görebilirsiniz. Sonra küfürleşmeler falan. Akabinde Lodos sayısının, Arz sayısından kat ve kat fazla olması. Bu da Lodosların, giriş önünde tüneyeceğini gösterir. Önerim; çift girişle bölgeye ortak bir yere giriş yapılarak OkO olmayan bir bölgenin getirilmesi.
1 Level karakter açıp küfür edeni mi ararsın,Bölgeden hırsızdır diye iftira atanımı,yoksa anlayışsız diye başlayıp düşüncesiz vicdansız olduğunu söyleyeni bölgeden kötüleyenimi... Sen karşı klandansın yani düşmanımsın ve ben seni kesiyorum.Bu neden bu kadar büyütülmeli ki ? :D Eminönü tam bahsettiğin gibi,Lodoslar konusunda da haklısın.OkO olmayan bir bölgeden giriş yapılması daha iyi...Örneğin liman gibi birşey olabilir,geçilebilir..
Sen şu JEDAYlarin arkadaşi degilmisin eminönün de hangi lodos varsa kestigimiz ezikler de dahil hiç mi insafiniz yok gorev yapan adam kesilir mi
İsmini sana soru olarak geri soruyorum,"Sen kimsin ?" Arkadaşlığım yok arzların birlikte hareket etmesi için yakınlığa ihtiyacı yoktur zaten yakındır.O görev yapan kişi rahatsız oluyorsa klandan çıksın zorla tutan yok çıkıp teslim edip geri girmek zor değil.Ayrıca konuyu kirletme :)
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg

“Genel Etkileşim” sayfasına dön