İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Zırhlardan biri bana Shredder'ı hatırlattı ;

─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Fotoğrafın soluna bakarsan bir yuvarlaklık var. Yani metrolardaki tüp geçit olayı gibi. Orası metro durağı galiba.Parlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 20:35
Videoda görünen tek npc bu fare adam.Buluşma yeri ise gayet garip.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Hakikaten bu yapmıştı o düzenlemeyi kendisi görevli desem yorumu görevli yorumu değil neler oliirSerinplay yazdı: ↑27 Ara 2017 20:36Sen bugün Nerull'un mesajını düzenlemedin mi 2 defa ? Ben mi yanlış gördümMaraSalvatrucha yazdı: ↑27 Ara 2017 20:31 İzlerken nedense eskisi gibi heyecanlanmadım büyük ihtimal geldiği gün meraktan girip bakıp bir daha da girmeyeceğim gibi duruyor bakalım neler göreceğiz![]()
Everything is about math just math
Pere ile yerebatan hikaye oldu desene ahdjjdjj
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Zorlu bir mücadele bizleri bekliyor zırh ve asalar hoşuma gitti. Ayrıca Mansur Beyin Heykeli dehşet duruyor.
Videonun sonunda söylenen söz çok güzel
UZAKLAŞTINIZ İYİCE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
Diğer bir husus kimsenin emri altında kalmadan özgürlüğü savunan bir cümleler kurulmuş.
Yeni yaratıklar GBM X in verdiği hasardan veriyor. Umarım kolay birşeyle karşılaşmayız maximum zorluk iş görecektir.
Videonun sonunda söylenen söz çok güzel
UZAKLAŞTINIZ İYİCE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
Diğer bir husus kimsenin emri altında kalmadan özgürlüğü savunan bir cümleler kurulmuş.
Yeni yaratıklar GBM X in verdiği hasardan veriyor. Umarım kolay birşeyle karşılaşmayız maximum zorluk iş görecektir.
konuda birleştirme oldu o yüzden düzenleme gözüktü..movie yazdı: ↑27 Ara 2017 20:39Hakikaten bu yapmıştı o düzenlemeyi kendisi görevli desem yorumu görevli yorumu değil neler oliirSerinplay yazdı: ↑27 Ara 2017 20:36Sen bugün Nerull'un mesajını düzenlemedin mi 2 defa ? Ben mi yanlış gördümMaraSalvatrucha yazdı: ↑27 Ara 2017 20:31 İzlerken nedense eskisi gibi heyecanlanmadım büyük ihtimal geldiği gün meraktan girip bakıp bir daha da girmeyeceğim gibi duruyor bakalım neler göreceğiz![]()
![]()
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Aga video karikatür dergisinden alıntılanmış gibi nerullda sever karikatürü zaten bu ne böyle eşyalarda zaten şekilsiz tipsiz.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Video ile birlikte bikaç bilgi verilecekti sanki??
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Video yayınlandı yakında bir açıklama konusu da açılır.
Ayrıca Gorgar & Nerull ve Orti nedendir bilinmez videoda dikkatimi çekti karakterlerin yüzleri gösterilmemeye çalışılmış son savaşçının vurma sahnesi harici.Aslında amacım gözlük görmekti ancak son sahnedeki savaşçı da da gözlük yoktu diğer karakterler de ya arkadan ya da görülmücek şekilde yan profilden çekilmiş
Ayrıca Gorgar & Nerull ve Orti nedendir bilinmez videoda dikkatimi çekti karakterlerin yüzleri gösterilmemeye çalışılmış son savaşçının vurma sahnesi harici.Aslında amacım gözlük görmekti ancak son sahnedeki savaşçı da da gözlük yoktu diğer karakterler de ya arkadan ya da görülmücek şekilde yan profilden çekilmiş
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi