Efeler Takımı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Efeler Takımı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Arkadaşım bence mutlu olmalısın çünkü örnek alınmışsın.Ne mutlu sana ve loncana.Emek hırsızlığı diyorsun sonuçta bu bir oyun lonca kuranlarda belirli kurallar içerisinde oynanmasını istiyor ve biliyorsun lonca kurallarıda hemen hemen aynı.Sizin yazdıklarınızda uygun görülüp yazılmış olamazmı neden bu feryat figan.Örnek olduğunuz için mutlu olun demekki güzel işler yapıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

efelerxyildiz yazdı:İlkönce ben şahsım adına yazayım ben eminünü sunucusunda efeler diye lonca olduğunu bilmiyordum.Ancak olsa nefarkederki biz sancaktayız ve hiçbirzaman eminönü sunucusundan geldik veya başka bişekilde bir görüşümüz olmadı ne yani birbenzerlik olamazmı yada benzerliği boşverinde (ben sonradan katıldım loncaya tam bilmiyorum) diyelimki bizden biri gördü ve beğenip burda boyle bi lonca açtı size ne kardeşim siz eminönü sunucunda oyununuzu oynayın kim engel oluyor.Ha derseniz (İSİM)telif haklarını satın aldık o başka :D .Yoksa eminönü sunucundan itemmi çalıp bu sunucuya aktardık :D(Hep hırsız derler bize daha ispatlayan çıkmadıda) .Şimdi ozaman başka sunucularda aynı nick le oynayan oyuncularda gelsin burdakilere ben önce açmıştım diye hesap sorsun :D .Hadi sevgili arkadaşlarım burdakiler yetiyor bide eminünü sunucusuyla uğraşmayalım.
Sizin lonca lideriniz kendi azıyla söyledi kardeşim benim hesabımı ve arkadaşlarımın hesabını çaldı diye
Üzerine birde kardeşimin yaptığı hırsızlık beni ilgilendirmez diyebildi
Nasıl bir aile nasıl bir ahlak anlayışları var bu ailenin benim kardeşim hırsızlık yapacak kolunu bacağını kırarım
Ama senin liderin gayet doğal birşey gibi beni ilgilendirmez diyebiliyo
Çünkü o çalınanlardan kendide nasiplendi, liderinin bu konuşmayı nerde yaptığını merak ediyosan forumu biraz araştır bulamazsan ben sana link veririm ;)

Lonca konusuna gelince utanmadan adamların yazısını birebir kopyala yapıştır yapmışsınız bari bir alıntı yazın emeğe saygınız olsun ama niyet başka işte
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Urukhai »

efelerxyildiz yazdı:Arkadaşım bence mutlu olmalısın çünkü örnek alınmışsın.Ne mutlu sana ve loncana.Emek hırsızlığı diyorsun sonuçta bu bir oyun lonca kuranlarda belirli kurallar içerisinde oynanmasını istiyor ve biliyorsun lonca kurallarıda hemen hemen aynı.Sizin yazdıklarınızda uygun görülüp yazılmış olamazmı neden bu feryat figan.Örnek olduğunuz için mutlu olun demekki güzel işler yapıyorsunuz.
Arkadaşım bu şekilde örnek alınacaksak eğer hiç alınmayalım ona seve seve razıyım. Burada biz web sitesini yaparken herşeyi en incesine düşünüp ,kafa yorup , emek verip hazırlıyoruz.. Emekten anlamadığın ve saygı duymadığın açıkça belli biraz empati kurmanı tavsiye ediyorum.. Bizler web sitemizde içerikleri ortak kullanım amaçlı sunmadık oradaki bütün içerikler bizleri ve işleyiş sistemimizi açıklamakta farkındaysan ..! Ki zaten oradan bilgileri alıpta bize sorulmadan danışılmadan bu işin yapılması malum şahısın kolaycı ve aciz biri olduğunu gösterir.. Bugün Lonca kuracak bir adam başkalarının emekleri üzerindenmi bi yapılaşma sürecine gider sence ? Bu ne derece sağlıklı olur hiç düşündünmü ?
Benim size bir tavsiyem var başta gidin Lonca kavramının ne demek olduğunu öğrenin sonrasında ise bu işe kalkışılacaksa eğer bi sürü emek verilmedi tarafınızca.. Haa bişey daha 2 ci veya 3 cü sayfada bir üyeniz resmen küfür etmiş kusura bakma ama burada bizi örnek almamışsınız sadece göz boyamak amaçlı bilgilerimizin çalındığı ortada.. Bugün gidin Eminönü sunucunda bulunan kişilere bir sorun bakalım Eminönü Efeleri Loncasından bir tane şahıs dahi bölge , söyle veya özelden küfür etmişmi diye.. O yüzden siz örnek alınmışsınız gibi bi bahaneyide asla kabul etmem ortada büyük çelişkiler var.. Ben hala Liderinizin buraya geçerli açıklamasını beklemekteyim..
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Urukhai kardeşim ,

Bence bunlarla hiç muhattap olma.Lonca kurallarını çaldılar , uygulasalar bari.Lonca #@!? dolu , kuralların geneli şerefsizlik yapılmayacak şeklinde , bunların loncası maşallah it aç dolu.
Kendi yazdıkları(gerçi kendileri yazmadı da )kendileri bozuyorlar , muhattap olmaya gelmez her cevabı var bir şeye bunların.Sen ne kadar bunları laflarınla kapak etsende bunlar haklısın demeyi bilmez , kişilikleri öyle.
Şimdi ben dedim diye belki haklısın seçeneğini kullanabilirler.
Saygılarla

Tydixx
Bozkurtydixx
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ermanx »

Şaşırmadım :) Söyleyecek bişey yok zaten yeterince anlatmaya calışmıştık...Emek hırsızı değiliz diyodunuz ya bu kaçıncı kanıt bilmiyorum ama alın Bakın direk adres veriyorum kanıtıma...http://www.eminönüefeleri.com belki ne emeklerle kurdukları siteden caldığınız emeklerin sitesi bakın bakın durun...

Rasgele...

Ataxerman
Resim
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ermanx »

açıkları olunca cevap yazmıyolar ilginç :))
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön