O nasıl bir oyun hatası öyle
İKV İtiraf
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İKV İtiraf
GM’lerden ve forum yetkililerinden de itiraf bekliyoruz
vardır kıyada köşede bir şey
Valla bizde çok şaşırdık.
10 levele kadar kastıktan sonra anca fark ettik daha önce hiç bakmamıştık bile kp ye
Aptallık yapmasak o kp hala duruyor olabilirdi.
Bankada 2 sayfa full gözlük vardı ulan ne günlerdi ya
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)

İtiraf ediyorum; Arz kalede nöbetçilik yaptığım doğrudur.
Karakteri açtın klanı yok ama mareşalmiydi, yoksa sadece klan parası mı vardı, 30 milyon kp ne demek ya vay anasını
Klan yoktu, şanda sıfırdı sadece kp vardı.
O zamanlar zaten 1 yıldız olan baya havalı oluyordu gözlükler hayal gibi birşeydi normal oyuncular için.
30 milyon kpyle 2 kasa gözlük doldurmuştuk. Tabiki bitmemişti kp kafayı yemiştik
Sorun şuydu ki server yeni açılmıştı. Foyamızın ortaya çıkması kısa sürdü malesef
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Bu muhabbeti hatırlıyorum sanki ya bir kaç kişide olmuştu piyasaya epey gözlük sokulmuştu, sonradan normale dönmüştü, geri sarmışlardı sanırım oyunu.kubi07 yazdı: ↑01 Eki 2017 00:21
Klan yoktu, şanda sıfırdı sadece kp vardı.
O zamanlar zaten 1 yıldız olan baya havalı oluyordu gözlükler hayal gibi birşeydi normal oyuncular için.
30 milyon kpyle 2 kasa gözlük doldurmuştuk. Tabiki bitmemişti kp kafayı yemiştik
Sorun şuydu ki server yeni açılmıştı. Foyamızın ortaya çıkması kısa sürdü malesef![]()
İtiraf ediyorum,
-iksir hatasını iyi kullandım, etkinlikten kazandığım dinazor ejderha iksir karışımı çift efsunlu ayni iksiri 1 ay boyunca içtim. Sonrasında kasasında bu iksir olan tüm kullanıcılar 1 gün bloke yediğinde betadan kalma karakterimi kaybettiğim icin fazlasıyla üzüldüm.
-Derindeki sır eklentisi gelmeden 3 gün önce eski bir etkinlikten stokladığım 'amplifikatör elması' materyalini 50mden satmadım. Sonra çöp oldu.
-bölgeden yansıtılan ilk 'amplifikatör elması' yazısını gördüğümde materyali meyve sandım. (Ahahah)
-iksir hatasını iyi kullandım, etkinlikten kazandığım dinazor ejderha iksir karışımı çift efsunlu ayni iksiri 1 ay boyunca içtim. Sonrasında kasasında bu iksir olan tüm kullanıcılar 1 gün bloke yediğinde betadan kalma karakterimi kaybettiğim icin fazlasıyla üzüldüm.
-Derindeki sır eklentisi gelmeden 3 gün önce eski bir etkinlikten stokladığım 'amplifikatör elması' materyalini 50mden satmadım. Sonra çöp oldu.
-bölgeden yansıtılan ilk 'amplifikatör elması' yazısını gördüğümde materyali meyve sandım. (Ahahah)
auril & DoubleLift