Yoksa yeni arayüz mü geliyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Yoksa yeni arayüz mü geliyor?

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 20 Eyl 2017 17:22
Retaliation yazdı: 20 Eyl 2017 16:45
Twingo yazdı: 20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum. :D

Edit: Gm ve yaratıkların kullandığı yeteneklerde olabilir tabii bunlar.

Resim
Bunu daha önce @Serinplay adlı arkadaşımız da açtı. Yani evvelce olan bir şey. Güncelleme faslından da önce.
Yıllar öncede vardı hatta Çemberlitaş yokken bile vardı ama tabi bu simgeler yoktu.
O zaman Çarşı karışır. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Son attığınız fotoğraftaki yetenekler 2009'da gelen Yer Altı güncellemesinden beri oyun dosyalarında var olan simgeler. Yeni bir şey aramaya gerek yok bence. Fakat konuyu açan arkadaştaki arayüz modellerini bu resimle karşılaştırabiliriz. Oyunda mevcut olan arayüz simgelerini tespit edip kalanları üzerinden teori üretebiliriz. Söylemek istediğim anlaşılmıştır umarım.
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

turkoxHAMSTER yazdı: 20 Eyl 2017 17:30 Son attığınız fotoğraftaki yetenekler 2009'da gelen Yer Altı güncellemesinden beri oyun dosyalarında var olan simgeler. Yeni bir şey aramaya gerek yok bence. Fakat konuyu açan arkadaştaki arayüz modellerini bu resimle karşılaştırabiliriz. Oyunda mevcut olan arayüz simgelerini tespit edip kalanları üzerinden teori üretebiliriz. Söylemek istediğim anlaşılmıştır umarım.
En mantıklı olanı bu şekilde zaten. Ancak elersek bir şeyler elde edebiliriz. Keşke arkadaşın ekran görüntüsü biraz daha ayrıntılı olabilseydi.
Resim
berj
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen berj »

hocam bozulmuş dosyaların işte ve o simgelerde de değişiklik filan yok heycan yaratmayın
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Bekleyip göreceğiz 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Bunlar hep Nerull'un oyunları
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

CHAPPIE yazdı: 20 Eyl 2017 18:38 Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
Benim attığım ui dosyasımı lo
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

SPIEGLEIN yazdı: 20 Eyl 2017 19:47
CHAPPIE yazdı: 20 Eyl 2017 18:38 Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
Benim attığım ui dosyasımı lo
Hayır, başkası komple ui dosyasını attı.
ikvTDK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ikvTDK »

Twingo yazdı: 20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum. :D

Edit: Gm ve yaratıkların kullandığı yeteneklerde olabilir tabii bunlar.

Resim
bunu birisi daha yıllar önce paylaşmıştı. o paylaşılanı da bulabilsek güzel olur aslında kıyaslama falan yapılır belki değişen bişey var mı ona bakılır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön