O zaman Çarşı karışır.TOLGARDA yazdı: ↑20 Eyl 2017 17:22Yıllar öncede vardı hatta Çemberlitaş yokken bile vardı ama tabi bu simgeler yoktu.Retaliation yazdı: ↑20 Eyl 2017 16:45Bunu daha önce @Serinplay adlı arkadaşımız da açtı. Yani evvelce olan bir şey. Güncelleme faslından da önce.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
Edit: Gm ve yaratıkların kullandığı yeteneklerde olabilir tabii bunlar.
![]()
Yoksa yeni arayüz mü geliyor?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Yoksa yeni arayüz mü geliyor?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Son attığınız fotoğraftaki yetenekler 2009'da gelen Yer Altı güncellemesinden beri oyun dosyalarında var olan simgeler. Yeni bir şey aramaya gerek yok bence. Fakat konuyu açan arkadaştaki arayüz modellerini bu resimle karşılaştırabiliriz. Oyunda mevcut olan arayüz simgelerini tespit edip kalanları üzerinden teori üretebiliriz. Söylemek istediğim anlaşılmıştır umarım.
- Twingo
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
En mantıklı olanı bu şekilde zaten. Ancak elersek bir şeyler elde edebiliriz. Keşke arkadaşın ekran görüntüsü biraz daha ayrıntılı olabilseydi.turkoxHAMSTER yazdı: ↑20 Eyl 2017 17:30 Son attığınız fotoğraftaki yetenekler 2009'da gelen Yer Altı güncellemesinden beri oyun dosyalarında var olan simgeler. Yeni bir şey aramaya gerek yok bence. Fakat konuyu açan arkadaştaki arayüz modellerini bu resimle karşılaştırabiliriz. Oyunda mevcut olan arayüz simgelerini tespit edip kalanları üzerinden teori üretebiliriz. Söylemek istediğim anlaşılmıştır umarım.

hocam bozulmuş dosyaların işte ve o simgelerde de değişiklik filan yok heycan yaratmayın
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bekleyip göreceğiz 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Bunlar hep Nerull'un oyunları
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Benim attığım ui dosyasımı loCHAPPIE yazdı: ↑20 Eyl 2017 18:38 Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Hayır, başkası komple ui dosyasını attı.SPIEGLEIN yazdı: ↑20 Eyl 2017 19:47Benim attığım ui dosyasımı loCHAPPIE yazdı: ↑20 Eyl 2017 18:38 Dediğim gibi bu kadar fotoğraf alabildim.Başka bir hata yoktu. Userfaceing dosyalarında beta zamanı ve şimdiki ara yüzler mevcuttu önceden ama şuan beta arayüzü yok.Oyuna Büyük Hol bölgesiyle beraber geldi bendeki oluşmaya çalışan arayüz. Ayrıca oyunu 3 5 defa silip yeniden yükledim gene aynı sorunla karşılaşıyordum. Bir arkadaşın komple ui dosyasını atınca düzeldi.
bunu birisi daha yıllar önce paylaşmıştı. o paylaşılanı da bulabilsek güzel olur aslında kıyaslama falan yapılır belki değişen bişey var mı ona bakılırTwingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
Edit: Gm ve yaratıkların kullandığı yeteneklerde olabilir tabii bunlar.
![]()