5 Tane İKV Müziği Bitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: 5 Tane İKV Müziği Bitti

Mesaj gönderen Retaliation »

BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 15:23 Gorgar adamın Dibidir gerçi adamların suçu yok adamlar 5 yıldır anlatmaya çalışıyorlardı üst merciler yani türk telekom yeşil ışık yaktı onlarda gerekenı yaptılar saolsunlar
:+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 15:23 Gorgar adamın Dibidir gerçi adamların suçu yok adamlar 5 yıldır anlatmaya çalışıyorlardı üst merciler yani türk telekom yeşil ışık yaktı onlarda gerekenı yaptılar saolsunlar
Kesinlikle bu yalana katılmıyorum. Türk Telekom ışık yakmışmış yok Türk Telekom demeden birşey yapılmazmış. TT yi arayın, adamlara İstanbul Kıyamet Vakti diyin, o ne diyor operatörler. Kendi ürünü olan birşeyi nasıl bilmez? PlayStore u da aradığımda aynı şeyle karşılaştım. Yani o tamamen büyük bir yalan. Zaten Gorgar mı artık Nerull mu hangisi ise, güncelleme yapamama sebebleri arasında TT yi yazmadılar yazılarında. Yazsalardı da birkaç tane eleman dışında kimse bu yalana inanmaz. 6 sene oyalamak için bunu kullandılar zaten. Yani özetle TT izin vermedi değil, biz henüz yeni yeni becerebiliyoruz demeleri daha samimi olur. Gerçi ben bunların bu güncellemeyi getirebileceklerine inanmayan birisiyim de hadi bu karamsar fikrimi sunmamış olayım siz de okumamış olun.
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

inquisitor yazdı: 21 Eyl 2017 17:36
Kesinlikle bu yalana katılmıyorum. Türk Telekom ışık yakmışmış yok Türk Telekom demeden birşey yapılmazmış. TT yi arayın, adamlara İstanbul Kıyamet Vakti diyin, o ne diyor operatörler. Kendi ürünü olan birşeyi nasıl bilmez? PlayStore u da aradığımda aynı şeyle karşılaştım. Yani o tamamen büyük bir yalan. Zaten Gorgar mı artık Nerull mu hangisi ise, güncelleme yapamama sebebleri arasında TT yi yazmadılar yazılarında. Yazsalardı da birkaç tane eleman dışında kimse bu yalana inanmaz. 6 sene oyalamak için bunu kullandılar zaten. Yani özetle TT izin vermedi değil, biz henüz yeni yeni becerebiliyoruz demeleri daha samimi olur. Gerçi ben bunların bu güncellemeyi getirebileceklerine inanmayan birisiyim de hadi bu karamsar fikrimi sunmamış olayım siz de okumamış olun.
adamların işi zaten oyun yapıp oyunu geliştirmek yaklaşımın çok yanlış bi düşünce bu adamlar yıllarca oyunlara emek veren adamlar 3 5 acemi adam degıl yanı düşüncenı degıstırmen lazım bence kardeşim Sonuçta adamlar maaş alıyorlar kendı ceplerınden cıkarıpta oyunu geliştiremezler istanbul kıyamet vakti türk telekomun gölgesı altında ve oyuna güncelleme getırmek büyük bı sermaye ısteyen bir iş ve bunuda şirketın destegı gerektıren bı durum dostum
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA

“Genel Etkileşim” sayfasına dön