İKV 396 , Metin2 345.Metin2 farkı kapatmaya başlar çok yakında.İKV'nin Facebook'a bulunan en az yüz tane grubu var.O gruplarda olan kişiler anketi orada paylaşırsa böylece oyumuz artar.
Gün içerisinde siteye erişim sıkıntıları olduğundan dolayı bugün fazla oy kullanılmadı.Anlık durum İKV 406,Metin2 361 ve ARK Survival Evolved 145. Bir oy bir oydur herkes oyun kullansın ve oylarına sahip çıksın.
Not:Keşke yetkili arkadaşlar da benim kadar ilgili olsa bu duruma.
CHAPPIE yazdı: ↑29 Ağu 2017 20:11Gün içerisinde siteye erişim sıkıntıları olduğundan dolayı bugün fazla oy kullanılmadı.Anlık durum İKV 406,Metin2 361 ve ARK Survival Evolved 145. Bir oy bir oydur herkes oyun kullansın ve oylarına sahip çıksın.
işsiz misin yoksa ileti mi kasıyorsun anlamış değilim
CHAPPIE yazdı: ↑29 Ağu 2017 20:11Gün içerisinde siteye erişim sıkıntıları olduğundan dolayı bugün fazla oy kullanılmadı.Anlık durum İKV 406,Metin2 361 ve ARK Survival Evolved 145. Bir oy bir oydur herkes oyun kullansın ve oylarına sahip çıksın.
Amacım ileti kasmak olsaydo FDE'ler bunun farkına varır ve bana uyarı verirdi.İnternette aktif bir şekilde bulunduğum için sürekli forum ve GameX'i takip ediyorum. Anketin daha fazla insana ulaşması için konuyu sürekli aktif tutup anlık oy durumunu söylüyorum.Yani anlayacağın halka hizmet.Ha birde forumda kavgaya sebep olacak vs konu ve yorumları tespit daha sakin bir forum ortamı oluşması için FDE'lere bildiriyorum.
Amacım ileti kasmak olsaydo FDE'ler bunun farkına varır ve bana uyarı verirdi.İnternette aktif bir şekilde bulunduğum için sürekli forum ve GameX'i takip ediyorum. Anketin daha fazla insana ulaşması için konuyu sürekli aktif tutup anlık oy durumunu söylüyorum.Yani anlayacağın halka hizmet.Ha birde forumda kavgaya sebep olacak vs konu ve yorumları tespit daha sakin bir forum ortamı oluşması için FDE'lere bildiriyorum.
Ne olursa olsun başarıdır arkadaşlar , CHAPPIE nin yaptığı çok büyük bir fedakarlıktır , tebrik ediyorum keşke herkes senin kadar uğraşsa , umarım bizler için İKV için güzel şeyler olur , bende oyun içi sohbet kanallarından konu hakkında duyarlılık oluşturmaya çalışacağım ..