Oyuna GİRİLMİYOR.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Re: Oyuna GİRİLMİYOR.

Mesaj gönderen ASALAK »

turkoxHAMSTER yazdı: 10 Tem 2017 04:47 Güncellemenin gelmesine daha çok var. Yalnız muhtemelen oyunla ilgili bir takım çalışmalara başladılar. Bugünlerde oyunda anlamsız laglar ve grafik hataları mevcut. Sürekli de oyundan atıyor. Bu son mevzu da cabası. Dediğim gibi oyunla ilgili bir takım çalışmalar yapılıyor bu da oyunda bu tarz hatalar meydana getiriyor. Ama güncellemeyi bu sene beklemeyin derim.
hala daha açık değil oyun.

Ben 15 temmuz da bir şeyler olur mu ? güncelleme gelir mi ? diye düşünüyorum.Zorlu bir süreç yaşadık malumunuz.Özel bir tarihte paylaşalım diye düşünebilirler mi ki ?
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ASALAK »

SuhanPerdaz yazdı: 10 Tem 2017 03:08 Selam Arkadaşlar

Yapılan kontrollerde oyuna ve resmi web sitemize erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum ivedilikle teknik ekibe haber verilmiştir, gerekli müdahaleler derhal başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.

İyi forumlar
Bir komplo teoriside benden =) acaba oyuna eklenen güncellemeyle ilgili bir şeylerle oyun sunucusu ters mi düştü de böyle oldu :grin:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ASALAK yazdı: 10 Tem 2017 04:58
turkoxHAMSTER yazdı: 10 Tem 2017 04:47 Güncellemenin gelmesine daha çok var. Yalnız muhtemelen oyunla ilgili bir takım çalışmalara başladılar. Bugünlerde oyunda anlamsız laglar ve grafik hataları mevcut. Sürekli de oyundan atıyor. Bu son mevzu da cabası. Dediğim gibi oyunla ilgili bir takım çalışmalar yapılıyor bu da oyunda bu tarz hatalar meydana getiriyor. Ama güncellemeyi bu sene beklemeyin derim.

Ben 15 temmuz da bir şeyler olur mu ? güncelleme gelir mi ? diye düşünüyorum.Zorlu bir süreç yaşadık malumunuz.Özel bir tarihte paylaşalım diye düşünebilirler mi ki ?

Öncelikle ellerinde güncelleme olsa bile 15 Temmuz'da paylaşacaklarını sanmıyorum. Hassasiyetinin ve iyi niyetinin farkındayım ama oyunla o meselenin hiç bir alakası yok. Fakat ellerinde zaten şuan bitmiş bir güncelleme olması imkansız. Daha tam olarak anca yapmaya başladıklarını düşünüyorum. Nerden anladın dersen, Gorgar açıklamasında "Çok yakın zamanda size yeni paket hakkında güzel haberler paylaşmayı umut ediyoruz." yazmıştı. Yani daha haberini bile tam vermedi, vermeyi umut ediyoruz dedi. Altında ise KM'nin tam sürüme geçiş sinyallerini verdi. Şuan bütün odaklarını KM nin tamsürümüne verdiklerini düşünüyorum. Tabi bir yandan da İKV nin hazırlıklarına başlamışlardır. Fakat güncelleme sağlam olacaksa, bize ulaşması en az 4-5 ay sürecektir. Yani yakın zamanda güncelleme gelmeyeceğine emin olabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ASALAK »

turkoxHAMSTER yazdı: 10 Tem 2017 05:09

Öncelikle ellerinde güncelleme olsa bile 15 Temmuz'da paylaşacaklarını sanmıyorum. Hassasiyetinin ve iyi niyetinin farkındayım ama oyunla o meselenin hiç bir alakası yok. Fakat ellerinde zaten şuan bitmiş bir güncelleme olması imkansız. Daha tam olarak anca yapmaya başladıklarını düşünüyorum. Nerden anladın dersen, Gorgar açıklamasında "Çok yakın zamanda size yeni paket hakkında güzel haberler paylaşmayı umut ediyoruz." yazmıştı. Yani daha haberini bile tam vermedi, vermeyi umut ediyoruz dedi. Altında ise KM'nin tam sürüme geçiş sinyallerini verdi. Şuan bütün odaklarını KM nin tamsürümüne verdiklerini düşünüyorum. Tabi bir yandan da İKV nin hazırlıklarına başlamışlardır. Fakat güncelleme sağlam olacaksa, bize ulaşması en az 4-5 ay sürecektir. Yani yakın zamanda güncelleme gelmeyeceğine emin olabilirsiniz.
öncelikle sadece şunu belirtmek ihtiyacı duydum.15 temmuzla oyunun alakası var demedim.Acaba düşünüpte yaşadığımız zorlu süreç sebebiyle bizde 15 temmuzla ilgili birşey yapalım güncellemeyi o zaman çıkaralım vesaire felan diye düşünmüş olabilrlermi diye kasteddim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ASALAK yazdı: 10 Tem 2017 06:05
turkoxHAMSTER yazdı: 10 Tem 2017 05:09

Öncelikle ellerinde güncelleme olsa bile 15 Temmuz'da paylaşacaklarını sanmıyorum. Hassasiyetinin ve iyi niyetinin farkındayım ama oyunla o meselenin hiç bir alakası yok. Fakat ellerinde zaten şuan bitmiş bir güncelleme olması imkansız.
öncelikle sadece şunu belirtmek ihtiyacı duydum.15 temmuzla oyunun alakası var demedim.Acaba düşünüpte yaşadığımız zorlu süreç sebebiyle bizde 15 temmuzla ilgili birşey yapalım güncellemeyi o zaman çıkaralım vesaire felan diye düşünmüş olabilrlermi diye kasteddim.
O sırada yayınlanmaz çünkü ilgi çekmez bir diğer deyişle güme gider.

Böyle bir şeyi güncellemeye yormamak lazım, hani belki test sunucusu ekleyebilirler mi, neden olmasın?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Güncel
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Sunucu falan anlamam.Çok kötü lag var önceden böyle değildi.Yani yine oynanabiliyordu ama şu an ayrı bir lag var.Nasıl bir sunucu kullanıyorlar bilmiyorum ama şu an bile sunucular bu kadar oyuncuyu kaldırmıyorsa güncelleme gelince sunucu pert...
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Nihat bey şuan elinde bim poşetiyle geziyor haberi bile yoktur bu laglardan eminim :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Yataktan kalktim, ateşim falan yukselmis iyice hastalanmisim pc yi kullanacak halim yok. Bilgi verirmisiniz 😊😊😊
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Katılıyorum. Hala oyunu karalamaya çalışanlar oluyor. Güncelleme gelmez, oyunu düzeltin falan diye. Adam çıkmış açıklama yapmış "Üzerinde çalışıyoruz." diye. Sabret, hayra yor ve bekle. Eminim güncelleme geldiğinde, marihuana çekmiş gibi kafayı sallayarak "Bu güncelleme bir harika dostum." diyecekler var.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön