Emre Yücelen ve Güncelleme'ye Dair

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Emre Yücelen ve Güncelleme'ye Dair

Mesaj gönderen YemeLik »

SalurBeyi yazdı:
Terminal yazdı:https://twitter.com/kenanozbyrk/status/ ... 0661019649

Umutlarımız bitti...
Belki başka bir isimle anlaştılar müzik için. Oyunun geleceği ile ilgili umutlarını nasıl olur da müzikleri yapan kişiye bağlarsın. Hans Zimmer ölünce Christopher Nolan film çekmeyi bırakacak mı yani? :)
Müzük yoksa bölge yok,
Müzük yoksa tangriss yok,
Müzük yoksa güncelleme yok.
Müzük varsa bölge var,
Müzük varsa tangriss var,
Müzük varsa güncelleme var.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu oyunda köklü bir değişim olmadıkça hiçbirşey oy ncuları tatmin etmez 2 sene önce güncelleme gelmiyeceği hakkında 3 konu açtım biri Gm Laggenda konuşması biri TürkTelekom departman konuşması diğeri Zwartan ile ilgiliydi sanırım herneyse
Oyun artık taşıyamıyor.. Parlak asalar, asgari düzeyde skiller.. Tılsımlar.. Kuklacıda bir oyuna gireyim dedim adam yanımda kobraya 32 bin vurdu tepki vermedim bomboş sunucu zaten tanıdıkta kalmamış sohbet için çıktım.
Şimfi benim önerim şöyle;yapılacagını zaten düşünmüyorum. Öncelikle ya hasarlar kısalacak ya da enerjiler arttırılacak evet yanlış duymadınız şaheserlerin hasarları kısalacak o zaman da "şaheser" mi denir zamazingosunu sorabilirsiniz fakat oyunun %99'unda olan eşya nasıl şaheser olacak? Aynı tip skıller ayni tip item kombinasyonu.. Oyunun en iyi istemlerine sahip olsan bile 2 yücelen adamı alamıyorsun ya üstünde 3 t lık tılsım olsa bile (büyücüyü kastediyorum) sarı itemler şaheserlerden daha önenlı olması için yeni bir efsunlara ihtiyaç var bunuda soyle orantılarız; bu sarı efsunlu eşyalardan şaheser eşya isteyecek. Ben dota2 oynadıgım zaman oyuun en iyi kasanı, eb iyi üstü ben olunca terör estiriyorum 5 kişiyi alabiliyorum ama burada 500 savaşçının 550si aynı üst.
Savunma saldırı olayı bitmiş, element bitmiş. Şuan birşeyler daha ekleyeceğim fakat uğraştığım farklı bir iş var decamını yazarım. Ha unutmadan tılsım sistemini berteraf etmek çok zor. Bozdu bi kere oyunun sistemin dp not: mobil
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kekikdeolsun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen Kekikdeolsun »

8 olan sunucu sayısı 5'e indirilse kafi
Kullanıcı avatarı
Hiphopmylife31
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Hiphopmylife31 »

Bunun İçinde Bir Tane Yakıyorum.
ALZHEİMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Zwartan ile açtığın konu sayfasını yollarmısın
KraToSs yazdı:bu oyunda köklü bir değişim olmadıkça hiçbirşey oy ncuları tatmin etmez 2 sene önce güncelleme gelmiyeceği hakkında 3 konu açtım biri Gm Laggenda konuşması biri TürkTelekom departman konuşması diğeri Zwartan ile ilgiliydi sanırım herneyse
Oyun artık taşıyamıyor.. Parlak asalar, asgari düzeyde skiller.. Tılsımlar.. Kuklacıda bir oyuna gireyim dedim adam yanımda kobraya 32 bin vurdu tepki vermedim bomboş sunucu zaten tanıdıkta kalmamış sohbet için çıktım.
Şimfi benim önerim şöyle;yapılacagını zaten düşünmüyorum. Öncelikle ya hasarlar kısalacak ya da enerjiler arttırılacak evet yanlış duymadınız şaheserlerin hasarları kısalacak o zaman da "şaheser" mi denir zamazingosunu sorabilirsiniz fakat oyunun %99'unda olan eşya nasıl şaheser olacak? Aynı tip skıller ayni tip item kombinasyonu.. Oyunun en iyi istemlerine sahip olsan bile 2 yücelen adamı alamıyorsun ya üstünde 3 t lık tılsım olsa bile (büyücüyü kastediyorum) sarı itemler şaheserlerden daha önenlı olması için yeni bir efsunlara ihtiyaç var bunuda soyle orantılarız; bu sarı efsunlu eşyalardan şaheser eşya isteyecek. Ben dota2 oynadıgım zaman oyuun en iyi kasanı, eb iyi üstü ben olunca terör estiriyorum 5 kişiyi alabiliyorum ama burada 500 savaşçının 550si aynı üst.
Savunma saldırı olayı bitmiş, element bitmiş. Şuan birşeyler daha ekleyeceğim fakat uğraştığım farklı bir iş var decamını yazarım. Ha unutmadan tılsım sistemini berteraf etmek çok zor. Bozdu bi kere oyunun sistemin dp not: mobil
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
playeruc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Player Team

Mesaj gönderen playeruc »

Emre Yücelenden sonra Yasin Ay da eski videoları tekrardan yüklemeye başlamış :?
https://www.youtube.com/user/myasinay
Bu zamana kadar ipi salınmış bir oyun olarak gördüğümüz İKV bu zamana kadar böyle tesadüflerle karşılaşmadı :D
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

playeruc yazdı:Emre Yücelenden sonra Yasin Ay da eski videoları tekrardan yüklemeye başlamış :?
https://www.youtube.com/user/myasinay
Bu zamana kadar ipi salınmış bir oyun olarak gördüğümüz İKV bu zamana kadar böyle tesadüflerle karşılaşmadı :D
Yasinin yükleme amacı İKV değil, tamamen kendisi bu oyunda yetkili olduğu için yüklemiştir :D Boş boş umutlanmayalım yine bence
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön