sadece 2 saat deneyim yaşadığımı sanan kullanıcı hezeyanı 2 saatlik deneyimi geç, 2 günde oyundaki sahip olduklarına sahip olabilirim sadece 2 gün, ne demek istediğimi anlıyorsun. ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor2 saatlik bir deneyimin ezber olması doğal çünkü bir güncelleme gelse bile ilk harita ve görevler aynı kalıyor sonuçta![]()
Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
Re: Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
KraToSs yazdı:sadece 2 saat deneyim yaşadığımı sanan kullanıcı hezeyanı 2 saatlik deneyimi geç, 2 günde oyundaki sahip olduklarına sahip olabilirim sadece 2 gün, ne demek istediğimi anlıyorsun. ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor2 saatlik bir deneyimin ezber olması doğal çünkü bir güncelleme gelse bile ilk harita ve görevler aynı kalıyor sonuçta![]()
2 günde ne oluyorsun anlamadım?
sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsunTamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibiNe alaka şimdi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
sen bakma ona oyunun en boş sunucusunda bişiler yaptığı için konuşması kolay oluyor bunun gibileri eminönüne atacaksın bak neler oluyor :lol:KraToSs yazdı:sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsunTamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibiNe alaka şimdi
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Serinplay yazdı:Bak cevap yazmayayım diyorum ama sen şimdi önceki yorumunda ne diyorsun bu yorumda ne diyorsun.O zaman direk sisteme tepkini belirt bana gelip "ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor" dedikten sonra ve bana karşı böyle hitap edipte yukarıda belirttiğin anlamı bu sözlerinden çıkarmamı mı bekliyorsun ? Sanane benim yazımın sonuna gülücük koymamdan ? Ben sana kötü birşey mi yazdım orada ? 2 saatlik oyunda ne tür bir farklılık bekliyorsun aynı görev aynı harita yazdık.Sen önce hitap şekline çeki düzen ver sonra kullandığın kelimelere de dikkat et.Ben sana burada lakap takmadım aşağılayıcı söz söylemedim hala üste çıkmaya çalışıyorsun.Bu sefer cevap olarak "yine anlamadım ben aslında şöyle demek istedim" falan filan yazarsın şimdi.Ne söyleyeceksen direk yaz böyle sözlerden senin istediğin anlamı çıkarmaya çalışamam ben.Zaten cevap yazmıyacağım dedim ama bu sana son cevabım olsun haklıymış gibi boşuna üste çıkmaya çalışma ben haddimi biliyorsam sende haddini bil.Daha da mümkünse muhatap olma benimle.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.KraToSs yazdı:sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsunTamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibiNe alaka şimdi
yazını okumadım direk ileti yazdığının farkına vardım çünkü bekliyor bekliyor öyle yorum atıyorsun geçen aradaki süreye bak ve sen çevrimiçisin yazdığımın aynısını yazacağım evet ,söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.
iyi forumlar sana
kusura bakmayın size karşı söylemedim üstüne alınması gereken'de alınmadı yapacak bişi yokSerinplay yazdı:Oyunun en boş sunucusunda birşeyler yapan kişiden kastın kim acaba söyler misin ?0LIVERA yazdı:sen bakma ona oyunun en boş sunucusunda bişiler yaptığı için konuşması kolay oluyor bunun gibileri eminönüne atacaksın bak neler oluyor :lol:KraToSs yazdı:sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsunTamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibiNe alaka şimdi
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bi an ben bile alindim kime dedi acaba 
bunun için miTerminal yazdı:Yarın fuara gidiyorumSerinplay yazdı:
auril & DoubleLift

Nam-i değer DEV Gorgar
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Gorgar proje lideri, yazılımcı değil.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!