Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler

Mesaj gönderen KraToSs »

2 saatlik bir deneyimin ezber olması doğal çünkü bir güncelleme gelse bile ilk harita ve görevler aynı kalıyor sonuçta :D
sadece 2 saat deneyim yaşadığımı sanan kullanıcı hezeyanı 2 saatlik deneyimi geç, 2 günde oyundaki sahip olduklarına sahip olabilirim sadece 2 gün, ne demek istediğimi anlıyorsun. ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KraToSs yazdı:
2 saatlik bir deneyimin ezber olması doğal çünkü bir güncelleme gelse bile ilk harita ve görevler aynı kalıyor sonuçta :D
sadece 2 saat deneyim yaşadığımı sanan kullanıcı hezeyanı 2 saatlik deneyimi geç, 2 günde oyundaki sahip olduklarına sahip olabilirim sadece 2 gün, ne demek istediğimi anlıyorsun. ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor

2 günde ne oluyorsun anlamadım? :D 35 lvl falan mı :D
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Tamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibi :D Ne alaka şimdi
sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsun
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

KraToSs yazdı:
Tamam anladım.Sana bu forumda bir nokta bile cevap yazmam , seninle mi uğraşıcam be ? Git 2 günde al benim sahip olduklarımı ama ben onları emeğimle yaptım.Gelmiş laf oyunları yok deneyim bilmem ne yok benimkilere sahip olamazsın diyorsun sanki çok umrundaymış gibi :D Ne alaka şimdi
sen nesin ben anlamadım espiri canavarımı o kadar dar görüşlü düiünüyorsun ki yazdıklarımdan gram birşey çıkaramamış yahu ben "neden böyle sisteme baksana sisteme bir tenkit sunuyorum" bu anlamda yazılar yazıyorum nafile sen sadece emeğimle yaparım diyorsun tamam yap güzel kardeşim ama bak ben emek vermeden bunları yapıyorum sistem bak nasıl işliyor nasış bu hale getirdi bizi, ben bunu demek istiyorum neden böyle? Neden böyle olsun yahu? Sen gerçekten ya okumuyorsun veya anlamıyorsun
sen bakma ona oyunun en boş sunucusunda bişiler yaptığı için konuşması kolay oluyor bunun gibileri eminönüne atacaksın bak neler oluyor :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Serinplay yazdı:
KraToSs yazdı:
Bak cevap yazmayayım diyorum ama sen şimdi önceki yorumunda ne diyorsun bu yorumda ne diyorsun.O zaman direk sisteme tepkini belirt bana gelip "ama sen mesela benim sahip olduklarıma sahip olamazsın çünkü deneyimin yok o zamandan kalma, deneyimlerimi sakladım. bide lütfen her cümlenin sonuna gülücük atma hiç samimi gelmiyor" dedikten sonra ve bana karşı böyle hitap edipte yukarıda belirttiğin anlamı bu sözlerinden çıkarmamı mı bekliyorsun ? Sanane benim yazımın sonuna gülücük koymamdan ? Ben sana kötü birşey mi yazdım orada ? 2 saatlik oyunda ne tür bir farklılık bekliyorsun aynı görev aynı harita yazdık.Sen önce hitap şekline çeki düzen ver sonra kullandığın kelimelere de dikkat et.Ben sana burada lakap takmadım aşağılayıcı söz söylemedim hala üste çıkmaya çalışıyorsun.Bu sefer cevap olarak "yine anlamadım ben aslında şöyle demek istedim" falan filan yazarsın şimdi.Ne söyleyeceksen direk yaz böyle sözlerden senin istediğin anlamı çıkarmaya çalışamam ben.Zaten cevap yazmıyacağım dedim ama bu sana son cevabım olsun haklıymış gibi boşuna üste çıkmaya çalışma ben haddimi biliyorsam sende haddini bil.Daha da mümkünse muhatap olma benimle.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

yazını okumadım direk ileti yazdığının farkına vardım çünkü bekliyor bekliyor öyle yorum atıyorsun geçen aradaki süreye bak ve sen çevrimiçisin yazdığımın aynısını yazacağım evet ,söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.
iyi forumlar sana
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Serinplay yazdı:
0LIVERA yazdı:
KraToSs yazdı:
sen bakma ona oyunun en boş sunucusunda bişiler yaptığı için konuşması kolay oluyor bunun gibileri eminönüne atacaksın bak neler oluyor :lol:
Oyunun en boş sunucusunda birşeyler yapan kişiden kastın kim acaba söyler misin ?
kusura bakmayın size karşı söylemedim üstüne alınması gereken'de alınmadı yapacak bişi yok :D
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bi an ben bile alindim kime dedi acaba :D
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Terminal yazdı:
Serinplay yazdı:Resim
Yarın fuara gidiyorum
bunun için mi :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Resim

Nam-i değer DEV Gorgar :) Yıllarca uğraşıp KM yi tek başına kodlayan adam. Keşke zamanında IKV yi çıkmaza sokacak hatalar yapmasaydın be reis...
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Terminal yazdı:Resim

Nam-i değer DEV Gorgar :) Yıllarca uğraşıp KM yi tek başına kodlayan adam. Keşke zamanında IKV yi çıkmaza sokacak hatalar yapmasaydın be reis...
Gorgar proje lideri, yazılımcı değil.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön