SOBEE STUİOS GAMEX'DE!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: SOBEE STUİOS GAMEX'DE!

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhabalar;

Konu ile ilgili amatörce bir caps yapmak istedim. :)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Clayman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kabusx

Mesaj gönderen Clayman »

Retaliation yazdı:Merhabalar;

Konu ile ilgili amatörce bir caps yapmak istedim. :)

Resim
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Siyah bir tişörtün üzerine İKV Arz ve Lodos logosunu bastırıp, gidesim var şu GameX'e. :D
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

KM forum Gamex konusuna bakın
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Terminal yazdı:KM forum Gamex konusuna bakın
Nerull, İKV ile ilgili sorulara hazırlıklı olun sözüne ''KM ile ilgili soruları cevaplayacağız'' diye cevap vermiş.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

SalurBeyi yazdı:
Nerull, İKV ile ilgili sorulara hazırlıklı olun sözüne ''KM ile ilgili soruları cevaplayacağız'' diye cevap vermiş.
O zaman boş boş takılacaklar fuarda
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

ikv bizim için bitti deseler ya 3 kuruş para gelecek diye yalan dolanla milleti kandırıyolar ona üzülüyorum.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

KM'nin ortamında bulunan biri olarak; gönüllü ekip her gelene samimi davranıp yardımcı olmaya çalışıyor, amaç oyuncu tutmak. Oyunun pvp sistemini övmeye çalışıyorlar, iyi şeyler söyleyip oyunculara pvp oynattırmak istiyorlar. Facebook profillerinde sürekli KM, fan sayfasında her gün paylaşımlar, her iletiye soruya cevaplar falan. Facebook sayfasındaki fan sayısına aldanmamak gerekli. Oyunda en fazla 15 online var, çıktığından beri böyle. Tamam seslendirmeler ve grafikler harika, küçük bir ekip olduklarınıda kabul ediyoruz. Ben onlara özelden de defalarca söyledim. Amaç sizin oyunu geliştirememeniz değil, gelip bu oyunculara bir açıklama yapmamanız. Gelin durumu söyleyin sonra gidin kimse sizden bir hak iddaa edemez zaten sonuçta sözleşmeyi kabul etmiş. 2 3 kuruş para kazanalım diye İKV'yi böyle süründürüyorlar. Hala güncelleme ile ilgili birşeyler söylüyorlar bakalım umarım doğru söylüyorlardır. Bu arada, keşke istanbulda olsaydım da o fuara gitseydim..
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Serinplay yazdı:
SalurBeyi yazdı:
Yahu hiç anlamıyorum.Nasıl yani nasıl ya ? Ayıptır be ya geliştirin ya da satın şu oyunu adam gibi bir firmaya .Ben geliştirici olsam utanırım ne ttnet ne firma dinlemem neyse ne yazarım buraya.Geliştiremiyoruz derim.Ayıptır , yazıktır.Yeter bence bunca yıl oyunculara yapılan ayıp.Herşey kopyala yapıştır ve samimiyetsiz bir ortamda bu oyunculara yapılan bezdirme politikasına rağmen burdayız ve desteklemek için herşeyi yaparız ama bir tane güncelleme be.1 tane uyduruk bölge bile olsa güncelleme be.Kopyala yapıştır yap çemberlitaş'a benzer biryer yap.3-5 yeni eşya çokmu zor be ? Neden bir yönetici bunu göremiyor ? Neden KM'nin hiçbir zaman İKV'yi geçemiyeceğini göremiyor ?

Bu oyunun 10.yılına yakışır bir kutlaması olması gerekirken "İKV 10 yaşında! Hediye ve İndirimli ürünler" diye başlık görmek istemiyorum.Ama cidden boş işlerle uğraşıyorlar.O oyunu denedik ben o oyuna üzerinde 3-4 yıl çalıştık demeye utanırım be.Şu oyuncuları sevindirmek bu kadar mı zor be arkadaş ? Böyle kaliteli bir kitleyi öldürdüler.Biz burada onlardan daha çok oyunu düşünüyoruz , didiniyoruz.Adamın sinirini bozuyorlar.GameX'e gidiyorlar İKV ilgili 1 satır yazı yok.Yazık ya yazık.

Kinayeli konuşmak yerine artık gelmesi gerekeni getirin.Sizde iyi biliyorsunuz ki "Kissless" oturun , programlayın , modelleyin.
helal be.Demi ya 2mb güncelleme at,ekleyemiyosan bir şey çıkar,siteyi güncelle geleceğe dair adamlar hiçbir umut vermiyorki anca sosyal medyada atarlansın,laf cambazlıgı yapsın.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hızlı destek kanalındaki konulara bak nasıl bir algı yönetimine karşı karşıya olduğumuzu bilirsiniz. Birbirinin kopyası yöneticiler aynı cümleler veya aynı cümlelerin eş anlamlısı.. Yılbaşında son nokta koyulur. Keşke Zwartanın gücü olsaydıda alsaydı veya almak istermiydi oyunu muamma orası neyse Zwartan cümlesini unutun
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön