Kim bu C.D ?
Re: Kim bu C.D ?
Yemin ediyorum kahkaha attım. Bunun konu ile ne alakası var? :mrgreen:ARZLODOS yazdı:VatanKIRIM yazdı:Polimiğe girene kadar neden attığım linke bakmıyorsun delikanlı? Belki "bilimsel"den sonrasını neden okuman gerektiğini anlarsın. Konuyu baltalamak niyeti içerisinde olduğunu görüyorum ancak burada çözümlemeye çalıştığımız bir olgu var ve sunduğun argümanın konuya katkısı "0".
İyi güzel bilimsel terori olarak anlatmısın birde felsefe yönü ile birde dini yönü ile anlatırsan bizde kıyaslama yapabliriz.
C.D bir çok anlamı olablir Yoldan 12 yaşında bir çocuk dayı dayı bu C.D nedir. CCC deyince anlıyoruzda C.D deyince ne anlamamız lazım. Yegen bak molekül boyle bol soyle elektirik ver rasyasyonu al oraya koy bitkilerin etkileşimi ile büyümesi fazla kaçarsa norolojik sorunlara yol acar dersen ne anlar yegen.
C.D birde mitolojik anlat dinleyelim bak ucu nelere dokunuyor. Hadi onuda geçtik felsefi olarak anlat ben sana m.önce 10 bin yılarına kadar giderim.
Yeğen C.D bir seyin kısatmasıdır ne dayı ne ? Cimri domuz cahil domuz cahil dadı cahilliyetlik cahillik akıyor Gaffarı kişileşltiyor Tanrı aslında bir insan Ve biz onun kobaylarırız gibi deyimler çıkmayacaıgnın garantisi varmı.
Sana göre oyundaki C.D kimdir. Soru bu Domuz diyebilirsin Gaffarın asistanlarından birnin adının başharfleri diyeblirsin Elketrik mühendisinin adı diyeblirsin Simyacının adı diyeblirisn sana göre C.D kim oyunda.
sen boyle yazarak bizi maxrik yaptın da oyunun adı IKV.
CGS Dizgesinde hareket edersek, Elektrik yükü, momentum, açısal kuantum momentum hızı, sıcaklık, basınç, spektrumal hız, iş, kuvvet enerjilerinin indüklenmiş hali ile kullanılabilir bir enerji elde edilir.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
NaudiR yazdı:
Yemin ediyorum kahkaha attım. Bunun konu ile ne alakası var? :mrgreen:
Sen kahkaha atsın dedim da Oyunu gerçek bilimle açıklanırsa bir çok farklı açıdanda anlatılablir. Sen IKV begenmiyorsun başkaları begeniyor. Sen kader mühürlerini begeniyorsun başkaları begeniyor.
Senin için beğenmesem oynamam dersin başları emeklerinin heva olmasını istemez. Başkaları kandırılmak istenmez bazıları kandılmaktan zevk alır bazıları kandan nefret eder bazıları kan görmek istiyom der onun gibi bişi. İnsan aklına insan akılmı erdireblir.
Bende Yeraltı geldiğinde ilk aklıma gelen Hristiyanlığına soktular dedim. Düşünemezmiyim Çemberli Taş gelince işte bilim geldi işte son nokta bilim demedilermi. Meranda bu semboller neyin nesi derlerken Ramsensten tut Ra ya kadar geri gitmedilermi tarihini anlatmak için.
Domuzun oyundaki yerini sormak oyuncuların bir isteiği degilmi tarihcesinde domuz ile bir bigi yokken uçan domuz uluyan konusan megafonlar ne diye sormak yasakmı.
Türkiyede Domuza sempatilik artarsa bunlara sebep olan aktörlere göz atmak suçmudur.
-- A aa domuz yavrusu ne kadar şirin bizim oyundada vardın.
-- Domuz şirin hayvan temizdir bizim oyunda en şık elbiseni giren adamdın.
-- Biz domuzu çok yanlış bilmişiz arapların dediği gibi değilmiş.domuz bir besi hayvanıdır.
-- Türkler M.Önce 2400 önce domuzu yasaklamıştır. Sebebini halen bilim adamları bulamıyor. SÜMER YAZITLARI)
-- Sadece İncilde Domuz ile ilgili bir ayetin yada havarinin olmamasıda bu IKV deki yerini açıklaması gerekir.
Kahkaha atman dilerklerimle gerceklere gülen adam oldugu gibi şakalara gülmeyen adamalrda olablir.
A R Z L O D O S
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Tamam arkadaşlar fazla şey etmeyin olabilir arada.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Aga zaten yorumları okurken beynim yandı tabiri caizse nerden nereye gelmiş konu.VatanKIRIM yazdı:Tamam arkadaşlar fazla şey etmeyin olabilir arada.
Never beleive someone who tells who they are.
Tartışmak iyidir her ne kadar konular zıvanadan çıkmış olsalarda düşünceler sonsuzdur.ZowieN yazdı:Aga zaten yorumları okurken beynim yandı tabiri caizse nerden nereye gelmiş konu.VatanKIRIM yazdı:Tamam arkadaşlar fazla şey etmeyin olabilir arada.
Bir denizdeki Deniz Kızı neden var dedinmi açıklaması kolay olabilir. Everens Tepesinde Deniz Kızı gördüm diyen bir köylünün onu anlatması zor olabilir. Bilimsel yaklaştınmı Orda göl olma imkanı vardır geçmişte oralar deniz diyeblir bunlarıda kanıtları ile koyablir ama denizkızının var oldugunu kanıtlamaz.
Oyununun bir yerinde birileri bilerek parmak sokmuş o güzel düşünceli arkadaşı tanımak isterdim.
Sadece C.D ile ilgili bir olayda değildir yeraltında kadime giden o kalkanların bile birilerinin bilinçli oyuna mudahil etmesidir. Starwars çok seyretmiş olmasından olablirde.
A R Z L O D O S
Harcanıyorsunuz Burada Harcıyorlar Sizi :arrow:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

Pek tenezzül etmiyorum artık zaten başta şaka ya da trollüyor sandım da ERG konuma yazdığından sonra ciddi olduğunu anladım. Ne diyeyim Allah acil şifalar versin..ZowieN yazdı:Aga zaten yorumları okurken beynim yandı tabiri caizse nerden nereye gelmiş konu.VatanKIRIM yazdı:Tamam arkadaşlar fazla şey etmeyin olabilir arada.
Biz konuya dönelim.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Kim bu C.D ?
Madem cevap gelmedi, noktayı koyalım artık.
Compact Disc ya da Yoğun Disk, Philips ve Sony ortaklığı ile geliştirilmiş sayısal optik veri saklama ortamıdır. 1982'de Sony şirketinde çalışan Norio Ogha tarafından icat edilmiş ve aynı yıl 1 Ekim 1982'de satışa çıkan ilk disk ve yürütücü sırasıyla Billy Joel'in 52nd Street'i ve Sony'nin CDP-101'i idi. CD'ler bu tarihten sonra ticari olarak günümüze kadar satılmaya devam edilmiştir.
Standard CD'ler 120 milimetrelik çapa sahiptirler. Standard bir CD 80 dakikaya kadar sıkıştırılmamış ses verisini saklayabilir (700 MB). Mini CD'lerin çapları 60 ile 80 mm arasında değişebilir. Mini CD'ler yaklaşık 24 dakikalık ses verisi depolayabilirler (200 MB).
CD-ROM'lar ve CD'ler bilgisayar sektoründe çok yaygın bir biçimde kullanılan teknolojiler olarak yerlerini korumuşlardır. 2004 yılında, Dünya çapında satılan CD sayısı yaklaşık olarak 30 milyara yükselmiştir. 2007'ye kadar bu rakam Dünya çapında 200 milyara ulaşmıştır.
C.D : Compact Disc

Compact Disc ya da Yoğun Disk, Philips ve Sony ortaklığı ile geliştirilmiş sayısal optik veri saklama ortamıdır. 1982'de Sony şirketinde çalışan Norio Ogha tarafından icat edilmiş ve aynı yıl 1 Ekim 1982'de satışa çıkan ilk disk ve yürütücü sırasıyla Billy Joel'in 52nd Street'i ve Sony'nin CDP-101'i idi. CD'ler bu tarihten sonra ticari olarak günümüze kadar satılmaya devam edilmiştir.
Standard CD'ler 120 milimetrelik çapa sahiptirler. Standard bir CD 80 dakikaya kadar sıkıştırılmamış ses verisini saklayabilir (700 MB). Mini CD'lerin çapları 60 ile 80 mm arasında değişebilir. Mini CD'ler yaklaşık 24 dakikalık ses verisi depolayabilirler (200 MB).
CD-ROM'lar ve CD'ler bilgisayar sektoründe çok yaygın bir biçimde kullanılan teknolojiler olarak yerlerini korumuşlardır. 2004 yılında, Dünya çapında satılan CD sayısı yaklaşık olarak 30 milyara yükselmiştir. 2007'ye kadar bu rakam Dünya çapında 200 milyara ulaşmıştır.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

@Naudir;
C.D'nin diğer anlamının "Crossdresser" olduğunu göz önünde bulundur bir de
C.D'nin diğer anlamının "Crossdresser" olduğunu göz önünde bulundur bir de

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü