Etkin kullandığım futbol oyunu forumu sayesinde öğrenmiştim.Aklımda kaldı program.Unutmadan yıllardır kullanıyorum.
Bu videoda net şekilde anlatılıyor ;
Karakterin cepheden çekilmiş net bir fotoğrafını bana ulaştır , yaparız
Tekrardan Merhabalar. veya iyi akşamlar bügün açıkcası çok şey olmadi çünkü oyuna geç girdim.
Lonca Arkadaşlarıyla toplandık oturduk mağarada öyle sakince fotoğraf çekilip bekledik.
Daha Sonra karar verdik arz kalesini basmaya gittik arz kalesini bastik açıkcası baya bir eğlenceliydi fakat furkan abinin işi oldugu için oyundan ayrıldı. bizde devam ettik arz kalesini bastik tabi herzamankisi gibi tutamıyorum büyü şifa fazla olmadigindan dolayı. Öldükten hemen sonra benimde işim oldugunu söyleyip oyundan ayrıldım. Açıkçası Lonca çok güzel ve çok yardimsever sağolsun furkan abi bana her konuda destek oluyor diğerleride öyle tabii. güvenerek aktarım yapabiliyorum sağolsun onlarda bana güveniyor diye umuyorum furkan abi burdaysan selam bügünlükde bu kadar iyi geceler.
Arkadaşlar ilk olarak hepinizden özür diliyorum günlüge baya bir ara verdim fazlasıyla ve yaşanan olaylar yüzünden tamamen aklımdan çıkmış. evet bir kaç günlügüne veya aylıgına oyuna girmiyorum Doğum günüm ve dedemin vefatı yüzünden çok üzücü birşey insanın ailesini kaybetmesi Daha öncede halamı kaybetmiştim yine sigaradan tabii bende acımı sizle paylaşmak istedim. 2 3 gün daha yokum kusura bakmayın ops:
Allah ölenlerin mekanını Cennet eylesin.Benim de 4 sene önce Babaannem,5 sene önce de Halam ölmüştü.İkisi de kanserden vefat etti.Sıkıntılı günlerinin geçtikten sonra tekrar günlük yazmanı bekliyoruz.