GÜNCEL Bugün yine sunucu çok tenhaydı ne Gaffar ne de Kenan'a gidecek grup yoktu. Bende boş durmaktansa Örümcek Salgısı düşürmek için Büyük Hole indim. Bir yandan örümcekleri kesip bir yandan da yol üzerindeki madenleri çekiyordum fazla geçmeden ilk salgımı düşürdüm. Kasamdaki boş yerleri de satmak için topladığım eşyalarla doldurdum. Sarraf tipi madenleri çekiyordum fakat Transformatör asa için üretim puanlarımı silahçıya verdim. Bundan dolayı lokman tipi madenleri çekemiyordum hemen mısır çarşısına inip puanlarımı 780.000 karşılığında sıfırladım artık lokman tipi madenleride çekebilicektim. Tekrar hole döndüğümde düşen torbalardan tılsım çıktı boş yere heyecanlanmama sebep oldu . Belkide düşecek salgının habercileriydi düşen tılsımlar. Ve tekrar tılsım. İç güdülerim beni yanıltmadı ve ikinci salgımı da düşürdüm ve bir süre ara verdim. Oyuna geri döndüğümde sunucu hala çok tenhaydı dersimin erken olmasından dolayı daha fazla duramadım ve oyundan çıkış yaptım To be continued...
GÜNCEL Herkese iyi forumlar,iyi oyunlar dilerim. Az evvel oyundan çıkış yaptım takriben iki iki buçuk saat kadar oynadım. Meran sunucusu diğer sunucular kadar aktif olmadığı için yapılacak şeyler sınırlı kalıyor.
Bunun sebebini de oyuncuların kalabalık sunuculara gitmesine bağlıyorum. Bir süre sonra Gaffar'a gidecek grup buldum ve Meteor bölgesine gruba girmek için geçiş yaptım. Gaffardan 4 parça eksiğim var. Diğer üç parçaya nazaran Transformatör Ceket en çok ihtiyacım olan eşyaydı. Bir an neden ceket üretmediğimi düşündüm, ama asa benim için daha yararlıydı üretmesi ne kadar zor da olsa hasarı cekete göre çok daha fazla olduğu için asayı üretmeyi tercih etmiştim. Ceketi de üretme fikri yavaştan aklımda dolaşıyordu. Her neyse Grup bölgesine giriş yaptık grubumuzdaki herkes neyi ne zaman yapması gerektiğini bilen, işinin ehli tabiri caiz ise bu işin kitabını yazmış kişilerdi. Ben hariç
Bir süre sonra Stuart'a geldik. Bir hışımla saldırdık ve stuartı öldürdük.
Hemen yola koyulduk, Semihayı pürüzsüz bir şekilde Gaffarın yanına yolladık. İçimden bir ses bu kez boş çıkmayacağımızı söylüyordu. Bir batıl inanç vardır Stuart boş çıkarsa, Semiha veya Gaffarın kesin eşya vereceğine dair.
Beş dakika kadar ihtiyaç molası verdik. Cesaretimizi topladık, son hazırlıklarımızı yaptık. Tank Gaffarı oyalıyor, biz ise Semiha'ya yetenek yağdırıyorduk Semiha fazla dayanamadı. Sıra Gaffara geldi.
Gaffarın ne kaosları nede depremleri ölmesine engel olamadı. Semiha'dan aldığım bu item zaten bende mevcuttu o yüzden düşmesi beni şaşırtmadı. Olmayan birisine düşseydi keşke. Fakat bu itemin düşmesi beni çok sevindirdi. Bir an iyi ki ceket üretmemişim dedim kendi kendime Acaba bu dilden dile dolaşan batıl inanç doğru mu? Bu kadar çok item veren bir grup bölgesine son zamanlarda girmemiştim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. TexaSxFırtınA,Xenia,Hayalettt, ÖLÜyadaDİRİ, MoRTaLDanCee To be continued...
TabipYarbay yazdı: guzel begendim gunlugunu ceketinde hayirli olsun merandaki gaffar cok mert eli aciktir cunku fazla misafiri olmuyor gunlugunun devamida bekliyoruz.
Teşekkür ederim TabipYarbay. Bir aksilik olmadığı sürece yazmaya devam edeceğim beğendiğinize sevindim.
GÜNCEL İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.
Öncelikle herkesin 17 Mart Çanakkale Zaferini kutluyorum. Bugünün anlam ve önemini anlatan bazı konferanslara katıldığım için oyunda fazla bulunamadım.
Oyuna girdiğimde ise Sayın AFRASiYAB hediyemi vermek üzere beni etkinlik odasına aldı. Maddiyatının önemli olmadığı, asıl öneminin maneviyatı olan bu hediyeyi takdim etti. Sancak savaşı, ölüm oyunu vs. alınan hediyelerden manevi olarak daha kıymeti olduğuna inanıyorum.
GÜNCEL Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar. Bugün Gaffar atmak istemiyordum fakat kendisini kıramayacağım bir kişi çağırdığı için girdim . Üç parça eksiğim kaldı Sıfır Kelvin ve Cehennem Asa, Sıfır Kelvin Ceket. Bu itemleri fazla önemsemiyorum bu yüzden düşmese de olur. Grupta daha önemli eksikleri olan arkadaşlara düşmesi temennisi ile içeri girdik ve ilerlemeye başladık. Stuarta seri bir şekilde geldik fazla erge maruz kalmaktan olacak ki saçlarım döküldü bu aralar bölgeye fazla girdiğim için heralde. Stuart kesimi başarılı bir şekilde sonuçlandı. Semiha ne kadar bize karşı koysa da sonunu değiştirmedi. Şifacımıza Mevlana Pantalon düştü ama sevinmedi heralde kendisinde mevcuttu. Semiha öldükten sonra kendimizi toparlayıp Gaffarı indirdik. O çok sevdiğimiz madalyaları ve istihbarat subayını kestikten sonra bölgeyi terk ettik. Emeği geçen herkese teşekkürler. Fazla vaktim olmadığı için yazıları kısa tutmak mecburiyetinde kaldım. To be continued...