Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Merhabalar , bugün kalabalıktı ama kendi adıma durağan bir gün oldu.

Serkan'ın görevleri varmış Çeteci Mağara'da , Furkan'la onları hallettik ilk olarak.

Resim

Çt önünde 7 şifacı grup bekliyorduk , 7 kişi arasından girebildim 2 defa , boş geçti onlar da.

İlk girişte Stuart + Gaffar + Semiha : 3 Madalya :mrgreen:

İkinci girişte loncadan Volkan ile girdik.Bir büyücü Stuart kesiminin ortasında oyundan çıkınca Stuart'ı kesip dağıttık grubu.

Bugünün tek kazancı ;

Resim

Fikrinizi almak istediğim bir konu var.Hidroflorik yani asit setten eldiven ve pabuç eksik.Mevlana setten ise pantul , pabuç ve zırh eksik.Bu eksikleri tamamlayıp kendimi asit mi yapayım yoksa tüm setleri diziyim mi ?

Gazap 1-2 tılsımı ile asitçi olmayı planlıyorum.Ne dersiniz tüm set için mi çalışayım yoksa Asit ve Şifa set için mi çalışayım ?

Fikirlerinizi bekliyorum , başka bir günde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Setten şöyle 5-6 parça kalınca çt'ye veda etmeni öneririm.Eğer basabilirim diyorsan da gazap 1 2'ye başlayabilirsin. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:Setten şöyle 5-6 parça kalınca çt'ye veda etmeni öneririm.Eğer basabilirim diyorsan da gazap 1 2'ye başlayabilirsin. ;)
Mesaj alınmıştır ;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Merhabalar , "ohh be sonunda" dediğim olayı yaşadım.Hemen hemen 3 aydır peşinde koşturduğum , onlarca defa almak için girdiğim Sığınaklar'dan Funditores yüzüğü alabildim.Artık Kenan ile işim bitti.Görüşmeme kararı aldım bir süre :) Zaten heyecanlıydım bir konudan ötürü(anlatıcam şimdi) bir de çantada Funditores Yüzük olduğunu görünce "Allah bee" dedim bağıra bağıra :mrgreen: :mrgreen:

Resim

Oyun kariyerimde hemen hemen 7-8 yıldır ilk defa bir yönetici @AFRASiYAB tarafından PM aldım.Kenan kesimini yapmadan slotları temizlerken geldi.Çok ahım şahım bir konu için değildi ama PM almak gerçekten mutlu etti beni

Resim

Çıkışta ışınladındım etkinlik salonuna. İlk defa girdim o mekana.Atmosferi güzeldi ama arkaplanda çalan müzik gerçekten çok güzeldi.O müziğin adını soyadını biliyorsanız lütfen benimle paylaşın :)

Ayak üstü kısa bir sohbetten sonra etkinlik süresince günlük tutan arkadaşlara verilen motivasyon ödülümü aldım , tekrar teşekkürleri sunarım buradan hediye için.Hayırlı bir iş için kullanılacaktır ;)

Resim

İlk defa girdiğim için çıkışı bilmiyordum.Arkamızda duran Ruh Taşı'ymış çıkış kapımız , gösterdi sağolun yönetici :mrgreen:

Resim

Önemli olduğunu düşündüğüm olayları fotoğraflayıp buraya atıyorum malumunuz.Benim için ayrıca önemli olan olayları ayrı bir klasörde saklıyorum.Bu günkü olaylar orada kendilerine yer buldular :)

Gerçek seslere hastayım , enfes bir yorum.Tavsiye ederim

Bugün fazla birşey olmadı.Oyuncu sayısı azdı , çt önünde tek başıma beklediğim bile oldu :o

Başka bir günde görüşmek üzre , sağlıcakla kalınız...
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Yüzüğünüz hayırlı olsun, hediyenizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)

Bu arada:

İyi eğlenceler. ;)
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

AFRASİYAB bol şans yazmış,o yüzden düşmüş o yüzük. :).Bu arada tekrardan hayırlı olsun oyun içinde tebrik etmiştim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AFRASiYAB yazdı:Yüzüğünüz hayırlı olsun, hediyenizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)

Bu arada:

İyi eğlenceler. ;)
Teşekkürler , bu soundtrack üzeri söz yazılıp şarkı bile yapılabilir :)
Retaliation yazdı:AFRASİYAB bol şans yazmış,o yüzden düşmüş o yüzük. :).Bu arada tekrardan hayırlı olsun oyun içinde tebrik etmiştim. :)
Teşekkür ederim , aynı muhabbeti Serkanla da yapmıştık oyun içinde , Afrasiyab vermiştir diye :mrgreen:

Kim versiyse sağolsun , çok büyük bir hediye :)

ço
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Benden sana tavsiye :
Tüm setlerini diz ve tılsım felan basmadan savaşçı dizmeye başla . Şimdi de başlayabilirsin bence savaşçını kasıp ç.t için gerekli görevlerini yapmaya . İyi oyunlar .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

selitelis1046 yazdı:Benden sana tavsiye :
Tüm setlerini diz ve tılsım felan basmadan savaşçı dizmeye başla . Şimdi de başlayabilirsin bence savaşçını kasıp ç.t için gerekli görevlerini yapmaya . İyi oyunlar .
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak full bir şifacıdan başka full bir karakter yapmayacağım.Oyunun sonuna kadar tek bir şifacıyla gitmeyi planlıyorum :)

Her karakterde iyi olacağıma bir karakterde harika olmayı tercih ediyorum ;) 8-)
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

FireFighter095 yazdı:
selitelis1046 yazdı:Benden sana tavsiye :
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak full bir şifacıdan başka full bir karakter yapmayacağım.Oyunun sonuna kadar tek bir şifacıyla gitmeyi planlıyorum :)

Her karakterde iyi olacağıma bir karakterde harika olmayı tercih ediyorum ;) 8-)
Her karakterde harika olmanıza gerek yok zaten ama 3 karakterinizde olsun bence canınız sıkılabilir . Ama tabiki sizin kararınıza karışamam benimki sadece bir fikir . İyi oyunlar . ;)
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün grup bölgelerine 1 defa girdim.Zamanımın çoğunu büyücüyle Serkan'ın büyücüsünün görevlerini yapmak için harcadım.

Dev Komodo görevi varmış Serkan'ın.Biz 2 büyücü deneyelim dedik.Aslında kesiyorduk , kudret ve enerji iksirimiz olmadığı için canı 17lerde öldük bir daha da denemedik.

Resim

Şunu belirtiyim , elektrik hasarlı büyücü kullanmak gerçekten çok zevkliymiş.Direnç kırması , 3 kat etkisi , krtiği falan çok hoşuma gidiyor :) Ama ben biraz o konuda beceriksizim , o yüzden GB'lerden uzak tutuyorum karakteri :)

Daha sonra Beyazköşk'teki karaktere geçtim.bundan önceki günlerde belirtmiştim arada girip onla da oynayacağım diye.Günlük tutan yusfcuk95 arkadaşımızın çarı olan Surly ile karşılaştım.Ayak üstü sohbet ettik.Hatıra için fotoğraf da aldım ;

Resim

Daha sonra Arzuhalci görevleri sabırla yaptım , bitirdim . Yarım saat boyunca Yasemin - Arzuhalci aracılığını yaptım.Youtube'da olan karadenizli küçük bir kardeşimizin dediği gibi "bezdum ya bezdum" .Hiç bitmeyecek zannettim git geller...

En son görev Yasemin'in iskelesinde bitti.Orada karakteri park edip fotolayıp kapadım oyunu :)

Resim

Beyazköşk'deki karakter için şöyle düşündüm.Çt falan hiç giresim yok.Uğraşamam yani.O yüzden üstümü Hayvan + Solucan yada Hayvan + Cevriye dizeceğim.Gazap 1-1 de yeter , fazlasında gözümüz yok :)

Beyazköşk'te olup yardım edecek var ise görevlerimde seve seve kabul ederim :mrgreen:

Bugün böyleydi , yarın tüm gün esas olan şifacıyla takılmayı planlıyorum.Görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön