5 ay öncesinden foto var foto var diyenlere 5 ay öncede adamsanız foruma asın bende ne fotosu var göreyim demiştim bunlar her halde
Öncelikle bahsedilen resim tamamen hayal ürünüdür.Konuyu uzatmadan sadece 1-2 açıklama yapıp susacağım.!
kyfgfb diye bir nik ömrü hayatımda kullanmadım ki msn nickimde de KFYGFB diyede bir nick hiç kullanmadım beni tanıyanlar bilir ya mavi renkli üstadxkfygfb yada üstadxkfygfb^^^godfreyxkfygfb yazılı nick kullanırdım.
masumprensin çar şifreleri zaten bende mevcut idi çalsam çalardım
Santiego yani sinan kardeşim o tarihlerde oyunda yoktu ve şifresini bilmiyordu çarları bomboştu.
ve bende tılsımın %96 sının şifreleri vardı tek tek isim yazar gidip sordurabilirim sizlere 1 kuruşları bende iken şifreleri eksilmiş mi birebir sorarsınız vermişliğim olmuştur çalmışlığım olmamıştır
tamamen hayal ürünü iftira olan bu fotoğrafa inanan inanabilir saygı duyarım benim gocunacak bir yaram yok olamazda çünkü bu oyunda cevabını veremeyeceğim soru yoktur
Bazı konularda bu iftirayı atanları dibe vurdupğum için kendi akıllarınca ( olmasada ) benden intikam almak küçük düşürmek istiyorlar sanırım ki böyle ucuz ve saçma sapan numaralar peşindeler
Aslında yorum bile yapmayacaktım fakat bende elimde olan 1-2 parça birşeyi göstereyim dedim :?:
Birde aşağıdakilerin cevaplarını verin ey cahil kesim..
Kfygfb ama küçük ve doğru nickle
Bu arada isteyen herkes bu konu hakkında msnde face de telde görüşebilirim özcanım sıkıntı yok