JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Mesaj gönderen Retaliation »

Sunucundaki piyasaya göre değişir.
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Günlüğün çok hoş gerçekten çok heyecanlısın oyunda uzun zamandır rastlamadığım bir şey :) Yazmaya devam ettiğin sürece takip etmeye devam edeceğim ;)
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Luighy »

Çok Teşekkür Ederim :)
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Sunucu: Beyazköşk -Son Kez Yazacağım Başlıkta Yazıyor Artık :)-
Karakter:ViPLuighS ve Luighy
Tarih: 24 Ocak Pazar 2016
Konu: Yeni Savaşçım ve Kıyamet Zırha Hazırlıklar

Merhaba Günlük;
Bugün Adını İkerde JiNGLeBeLLs olarak göreceğimiz şuan Luighy olan savaşçıma girdim ve 12. Seviyeye ulaştırdım daha sonra büyücüme geçip X Kenan Ve Junona grup aradım daha sonra 2 yakın tanıdığım Online olduğunu farkettim ve Junona davet ettim onlarda kırmadılar geldiler 2 kez girdim ben ama boştu ne zaman dolu olacak acaba :) bugün boş beleş bir gündü sadece Kıyamet Zırh için gerekli olan 12şer tane Saf Altın ve Yeşil Elmas Aldım 1 Tanede Junondan Hydrargyum aldım yavaş yavaş toplayacağım kendinize iyi bakın iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Luighy yazdı:Not: Yakında fotoğraflı günlük yazmaya devam edicem fakat mobilden yazıyorum onun için ekleyemiyorum.
Kardeşim oyunda aldığın fotoları mobil cihazına atarsan ve daha sonra (mobilden hizliresim.com 'a rahat upload ediliyor tavsiye ederim.) upload edip foruma koyarsan sorun kalmaz, sadece biraz daha uğraştırıcı erinmessen yap derim :) Şahsen ben günlüğümde ki iletilerin tamamını mobilden paylaştım ;)
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkürler ama üşenirim ben zaten atıyorum pcden yazdığımda yineede çok teşekkür ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: ViPLuighS
Konu: 26. Kenan
Tarih: 25 Ocak Pazartesi 2016

Merhaba Günlük;
Bugün 26. Kez Sığınaklara Girecektim Fakat Elektrikler Kesildi Daha Sonra Tekrar Sorayım Alırlar mı Diye Dedim Kendime Ve Beni Kırmadılar Aldılar Motorini Kesiyorduk Ve Bakın Motor Bana Ne Verdi...

Resim

Buradan Motorine Saygılarımı İletiyorum Ondan Alacağım Kalmamıştı :D Sıra Kenandaydı Bana Nucleus Kolye Atması İçin Yalvarabilirdim :) Fakat Sonuç

Resim

Şaka Yapmıyorum Gerçekten Hem Nucleus Kolye Hemde Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabıyı 26. Kenanda Aldım Bundan Sonra Sığınaklara Uzun Bir Süre Girmeyeceğim Sürekli Junona Grup Arayacağım Hatta Bugün 1 Kez Denedik Ama Boştu :D Daha Nice Şaheserli Grup Bölgelerine Bugün 1 Kez GBM-X Grubuna Katıldım Ve 10 Numara Bir Kesim Oldu Sanırım 30 Saniyede GBM-X 20 Saniyede Yol Savaşçısı 5 Saniyede GBM-70 Makine Kesmiştik Köpekte 10 Saniye Falan Sürdü 5 M1 1 Şifa Gitmiştik İnanmassanız Ekibime Sorabilirsiniz Ve Junondan Alacaklarımı Tamamladığımda Loncama Çemberlitaş Arttırıcı Alıp Loncama Adam Toplayıp Onlarla Çt Atacağım Bugünlük Bu Kadar Sağlıcakla...
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Günlüğün hayırlı olsun oyun içindeki bir kardeşim senden bahsetti bir girip bakayım dedim yolun açık olsun.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Seven yazdı:Günlüğün hayırlı olsun oyun içindeki bir kardeşim senden bahsetti bir girip bakayım dedim yolun açık olsun.
Eyvallah Teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter:ViPLuighS
Konu:Yaşa Semiha Hanım
Tarih: 26 Ocak Salı 2016

Merhaba Sevgili Günlüğüm;
Bugün bütün gün kıyamet zırha malzeme topladım sadece 5 Klorotoksin ve 8 Dört Yapraklı Yoncam kaldı geriye fakat oaram suyunu çekti :) artık bakacağım bi çaresine isterseniz bana hediye edebilirsiniz :) Neyse daha sonra bi abimin tavsiyesi üzerine loncamı terkettim ve arz klanına geçtim ilk seferde SEMİHA HANIM bana SIFIR KELVİN PANTOLON hediye etti buradan selamlarımı söylüyorum daha sonra tekrar denedik fakat bu sefer boştu ve bugünlük serüvenimi tamamladım.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön