JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
Günlüğün çok hoş gerçekten çok heyecanlısın oyunda uzun zamandır rastlamadığım bir şey
Yazmaya devam ettiğin sürece takip etmeye devam edeceğim 
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sunucu: Beyazköşk -Son Kez Yazacağım Başlıkta Yazıyor Artık
-
Karakter:ViPLuighS ve Luighy
Tarih: 24 Ocak Pazar 2016
Konu: Yeni Savaşçım ve Kıyamet Zırha Hazırlıklar
Merhaba Günlük;
Bugün Adını İkerde JiNGLeBeLLs olarak göreceğimiz şuan Luighy olan savaşçıma girdim ve 12. Seviyeye ulaştırdım daha sonra büyücüme geçip X Kenan Ve Junona grup aradım daha sonra 2 yakın tanıdığım Online olduğunu farkettim ve Junona davet ettim onlarda kırmadılar geldiler 2 kez girdim ben ama boştu ne zaman dolu olacak acaba
bugün boş beleş bir gündü sadece Kıyamet Zırh için gerekli olan 12şer tane Saf Altın ve Yeşil Elmas Aldım 1 Tanede Junondan Hydrargyum aldım yavaş yavaş toplayacağım kendinize iyi bakın iyi forumlar...
Karakter:ViPLuighS ve Luighy
Tarih: 24 Ocak Pazar 2016
Konu: Yeni Savaşçım ve Kıyamet Zırha Hazırlıklar
Merhaba Günlük;
Bugün Adını İkerde JiNGLeBeLLs olarak göreceğimiz şuan Luighy olan savaşçıma girdim ve 12. Seviyeye ulaştırdım daha sonra büyücüme geçip X Kenan Ve Junona grup aradım daha sonra 2 yakın tanıdığım Online olduğunu farkettim ve Junona davet ettim onlarda kırmadılar geldiler 2 kez girdim ben ama boştu ne zaman dolu olacak acaba
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Kardeşim oyunda aldığın fotoları mobil cihazına atarsan ve daha sonra (mobilden hizliresim.com 'a rahat upload ediliyor tavsiye ederim.) upload edip foruma koyarsan sorun kalmaz, sadece biraz daha uğraştırıcı erinmessen yap derimLuighy yazdı:Not: Yakında fotoğraflı günlük yazmaya devam edicem fakat mobilden yazıyorum onun için ekleyemiyorum.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkürler ama üşenirim ben zaten atıyorum pcden yazdığımda yineede çok teşekkür ediyorum 
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter: ViPLuighS
Konu: 26. Kenan
Tarih: 25 Ocak Pazartesi 2016
Merhaba Günlük;
Bugün 26. Kez Sığınaklara Girecektim Fakat Elektrikler Kesildi Daha Sonra Tekrar Sorayım Alırlar mı Diye Dedim Kendime Ve Beni Kırmadılar Aldılar Motorini Kesiyorduk Ve Bakın Motor Bana Ne Verdi...

Buradan Motorine Saygılarımı İletiyorum Ondan Alacağım Kalmamıştı
Sıra Kenandaydı Bana Nucleus Kolye Atması İçin Yalvarabilirdim
Fakat Sonuç

Şaka Yapmıyorum Gerçekten Hem Nucleus Kolye Hemde Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabıyı 26. Kenanda Aldım Bundan Sonra Sığınaklara Uzun Bir Süre Girmeyeceğim Sürekli Junona Grup Arayacağım Hatta Bugün 1 Kez Denedik Ama Boştu
Daha Nice Şaheserli Grup Bölgelerine Bugün 1 Kez GBM-X Grubuna Katıldım Ve 10 Numara Bir Kesim Oldu Sanırım 30 Saniyede GBM-X 20 Saniyede Yol Savaşçısı 5 Saniyede GBM-70 Makine Kesmiştik Köpekte 10 Saniye Falan Sürdü 5 M1 1 Şifa Gitmiştik İnanmassanız Ekibime Sorabilirsiniz Ve Junondan Alacaklarımı Tamamladığımda Loncama Çemberlitaş Arttırıcı Alıp Loncama Adam Toplayıp Onlarla Çt Atacağım Bugünlük Bu Kadar Sağlıcakla...
Konu: 26. Kenan
Tarih: 25 Ocak Pazartesi 2016
Merhaba Günlük;
Bugün 26. Kez Sığınaklara Girecektim Fakat Elektrikler Kesildi Daha Sonra Tekrar Sorayım Alırlar mı Diye Dedim Kendime Ve Beni Kırmadılar Aldılar Motorini Kesiyorduk Ve Bakın Motor Bana Ne Verdi...

Buradan Motorine Saygılarımı İletiyorum Ondan Alacağım Kalmamıştı

Şaka Yapmıyorum Gerçekten Hem Nucleus Kolye Hemde Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabıyı 26. Kenanda Aldım Bundan Sonra Sığınaklara Uzun Bir Süre Girmeyeceğim Sürekli Junona Grup Arayacağım Hatta Bugün 1 Kez Denedik Ama Boştu
Günlüğün hayırlı olsun oyun içindeki bir kardeşim senden bahsetti bir girip bakayım dedim yolun açık olsun.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Eyvallah Teşekkür ederimSeven yazdı:Günlüğün hayırlı olsun oyun içindeki bir kardeşim senden bahsetti bir girip bakayım dedim yolun açık olsun.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter:ViPLuighS
Konu:Yaşa Semiha Hanım
Tarih: 26 Ocak Salı 2016
Merhaba Sevgili Günlüğüm;
Bugün bütün gün kıyamet zırha malzeme topladım sadece 5 Klorotoksin ve 8 Dört Yapraklı Yoncam kaldı geriye fakat oaram suyunu çekti
artık bakacağım bi çaresine isterseniz bana hediye edebilirsiniz
Neyse daha sonra bi abimin tavsiyesi üzerine loncamı terkettim ve arz klanına geçtim ilk seferde SEMİHA HANIM bana SIFIR KELVİN PANTOLON hediye etti buradan selamlarımı söylüyorum daha sonra tekrar denedik fakat bu sefer boştu ve bugünlük serüvenimi tamamladım.
Konu:Yaşa Semiha Hanım
Tarih: 26 Ocak Salı 2016
Merhaba Sevgili Günlüğüm;
Bugün bütün gün kıyamet zırha malzeme topladım sadece 5 Klorotoksin ve 8 Dört Yapraklı Yoncam kaldı geriye fakat oaram suyunu çekti