Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Mesaj gönderen Seven »

GWYNBLEIDD yazdı:Resim
Bu haber troll değildir arkadaşlar. 25 Aralığa özel süpriz bir sayımız vardı. 2-3 aydır gizli olarak yürütülen dergi çalışması, yapılan şeyi çıkar ve menfaat sanan kişiler tarafından trollendi. Bu sefer troll'u yapanlar da Nerull ve Gorgar ikilisi. Derginin ana yazısı olan Kürşad Karamahmut röportajının muhatabı bir hafta önce umut vadederken bugün, işi bir çırpıda çöpe attı. Ana yazısı olmadan da derginin bu özel tarihte çıkarılmasının bir anlamı olmaz diyerek zincirleri çektim.

Ve tekrardan anladım, maddi bir kazanç bile sağlamadan sırf oyunun reklamı olsun, tanıtılsın, genişlesin diye yapılan işler harbiden enayilikmiş.

Bu cümlelerimden kimse bir pay çıkarmasın. Bir daha böyle bir işe asla kalkışmayacağım sanırım. Sana bundan sonra hayırlı işler İKV, senden de böyle reklam potansiyeli olan çalışmalar bekliyoruz 8-)
Yapmış olduğun çalışmalar çok güzel ve böyle çalışmaları görüp özeniyorum birgün inşallah bende böyle çalışmalar yaparım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

resp0nse yazdı:25 Aralık 2015 de Nerull tarafından Haberler bölümü ve Genel Etkileşime yeni güncelleme paketinin bilgisinin yer aldığı konu açılacaktır.

Güncellemenin ise yaklaşık 3 gün sonra 28 Aralık da yayınlanması planlanmaktadır.
Müneccim dalağı mı yuttun?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Bu haber troll değildir arkadaşlar. 25 Aralığa özel süpriz bir sayımız vardı. 2-3 aydır gizli olarak yürütülen dergi çalışması, yapılan şeyi çıkar ve menfaat sanan kişiler tarafından trollendi. Bu sefer troll'u yapanlar da Nerull ve Gorgar ikilisi. Derginin ana yazısı olan Kürşad Karamahmut röportajının muhatabı bir hafta önce umut vadederken bugün, işi bir çırpıda çöpe attı. Ana yazısı olmadan da derginin bu özel tarihte çıkarılmasının bir anlamı olmaz diyerek zincirleri çektim.

Ve tekrardan anladım, maddi bir kazanç bile sağlamadan sırf oyunun reklamı olsun, tanıtılsın, genişlesin diye yapılan işler harbiden enayilikmiş.

Bu cümlelerimden kimse bir pay çıkarmasın. Bir daha böyle bir işe asla kalkışmayacağım sanırım. Sana bundan sonra hayırlı işler İKV, senden de böyle reklam potansiyeli olan çalışmalar bekliyoruz 8-)
Yönetim yalakası değil de,yönetim savunması yapan,Türk oyunu olduğu için değişik çalışmalar bir adamdın,ve hep takdir ederdim,ama işin özünü anladığına sevindim.Maddi kazanç yoksa eğer röportaj muhattabının,o iş olmaz.Her şeyin ağzı,çantada ki keseye dayanır kardeşim.25 Aralık için beklediğim tek şey bu dergiydi açıkçası,olmaması üzdü.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AlperenARAR »

GWYNBLEIDD ustad yaptıgın calısmalar cok basarılı ve cıddı olarak takdırı hakedıyor.Hazırladıgın dergıyı o ana konu olmasa bıle bızlerle paylasırsan mutlu oluruz
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Oyuna güncelleme ancak 30 şubatta gelir beyler
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Sanırım ana yazınız oyunun geleceği ile ilgili olacaktı,ilk başta olumlu yaklaşıp sonradan neden vazgeçtiğini anlamak zor.Çalışmalarınızı takip ediyordum gerçekten gönüllü olarak oyuna büyük destek bulunan birisiniz,Gorgar foruma misafir olarak girip bakıyor mudur bilmiyorum eğer bu yazıyı okuyorsa umarım kararından vazgeçip röportaja olumlu dönüş yapar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sparineus yazdı:
resp0nse yazdı:25 Aralık 2015 de Nerull tarafından Haberler bölümü ve Genel Etkileşime yeni güncelleme paketinin bilgisinin yer aldığı konu açılacaktır.

Güncellemenin ise yaklaşık 3 gün sonra 28 Aralık da yayınlanması planlanmaktadır.
Müneccim dalağı mı yuttun?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

berkan587 yazdı:

Sanırım ana yazınız oyunun geleceği ile ilgili olacaktı,ilk başta olumlu yaklaşıp sonradan neden vazgeçtiğini anlamak zor.Çalışmalarınızı takip ediyordum gerçekten gönüllü olarak oyuna büyük destek bulunan birisiniz,Gorgar foruma misafir olarak girip bakıyor mudur bilmiyorum eğer bu yazıyı okuyorsa umarım kararından vazgeçip röportaja olumlu dönüş yapar.
Oyun için verilen desteğin gönüllü ekip bünyesinde yapılmadığı takdirde yüksek mercilerin gözünde zerre öneminin olmadığını tespitlerimden yola çıkarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Röportaj görüşmelerine 2 ay önce başladık, soruları ise 23 Kasım tarihinde gönderdik. Sorular ise ilgili kişileri sıkboğaz etmemek için oyunun geleceğine yönelik olarak sorulmadı. Maalesef Gorgar'ın 1 ay boyunca yarım saat bile vakti olmamış. Kafasını kaşıyacak vakti olmadığı da söylendi, umarım güzel gelişmelere gebedir bu yoğunluk.
Keşke daha farklı olsaydı. Her ne olursa olsun genede kişileri hedef almak istemem. Niyete niyet ile karşılık verilir. Wiki projem vardı bir aralar. Yeterince destek görmedi maalesef. Artık içinde görev metinlerini barındıracağı için mi yoksa İKV' ye zararı(!) olabileceği için mi orasını bilemem. Bu seferki tavrım son derece net. Bunca şeyden sonra gönüllü bir çalışmanın içerisinde bulunmak istemem doğrusu.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Witcher vakitleri olmadığı konusunda haklısın. Adamlar o kadar yoğun ki internet sitesindeki "Oyun TTNET'in kendi öz malıdır" yazısını "Türk telekom" ile değiştiremiyorlar :)
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Doğru diyorsun bir bakıma Rivalxmelodi kardeş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön