Meran
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Meran
ee kanka ne yapalim sunucuda Sinek avliyoruz ne yapalim muhafizlara yanasik duzen egitimi veriyorum arada
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Vay büno kanki nerelerdeydin sen ya bayadır yoksun her nereye gittiysen tekrar merana gelmeni istiyoruz senle bi başka tadı var şu sunucununacarrr yazdı:Vay vay gençler
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
yok yok buno ahmet saka yapiyor hep13- yas alti var meranda ya birakacam yada eminonu sunucusuna gidecem meran bos
Carpie Diem
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Kabile yazdı:Vay büno kanki nerelerdeydin sen ya bayadır yoksun her nereye gittiysen tekrar merana gelmeni istiyoruz senle bi başka tadı var şu sunucununacarrr yazdı:Vay vay gençlersen yoksun ama halen senden bahseden var
efsane geri dönermi acaba ?
Valla beyler ben oyuna ara vermiştim. Yasin eminönü ne geçmişti simdi iste yeni yeni vakit bulup giriyorum eminönü sunucusunda oyuna doneli cok olmadi yani dönüşümüm de eode olduTabipYarbay yazdı: yok yok buno ahmet saka yapiyor hep13- yas alti var meranda ya birakacam yada eminonu sunucusuna gidecem meran bos
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
teşekurler kardeşm aynısı senin içinde gecerliacarrr yazdı:Kabile yazdı:Vay büno kanki nerelerdeydin sen ya bayadır yoksun her nereye gittiysen tekrar merana gelmeni istiyoruz senle bi başka tadı var şu sunucununacarrr yazdı:Vay vay gençlersen yoksun ama halen senden bahseden var
efsane geri dönermi acaba ?
Valla beyler ben oyuna ara vermiştim. Yasin eminönü ne geçmişti simdi iste yeni yeni vakit bulup giriyorum eminönü sunucusunda oyuna doneli cok olmadi yani dönüşümüm de eode olduTabipYarbay yazdı: yok yok buno ahmet saka yapiyor hep13- yas alti var meranda ya birakacam yada eminonu sunucusuna gidecem meran bossizlede öyleydi kenkler bi ayrı tadı vardı. Efsane elaleme ders vermekden yoruldu böyle güzel kanka. Uğur kenk bu arada salla takma o 13 yas ve altı diye tabir ettiklerimiz hiç bi başarı elde edemediler ve edemiyeceklerde:) ihtiyaciniz olduğunda özel mesaj bırakmanız yeter biliyorsunuz
Anlaşıldı senin geleceğin yok
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Xejdercocukx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Emin ol ben daha iyim ama bi gafar atamdım itemler eksik cünkiKabile yazdı:Valla kanka meran bildiğin gibi değişmeyen meran senin gibi bi şifacı yok ortalık cocuklara kaldı şifacına hastayım kankaIIxSaDoSaDoxII yazdı:Aleyküm selam Ahmet.
Naparsınız , meran nasıl?![]()
Kaos bozamayınca lag'ın bahanesi çok olur.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Ejdercocuk valla kardeşim meranda bu saatten sonra karekter dizmek sıkıntı biraz oyuncu sayısı baya düştü çünküXejdercocukx yazdı:Emin ol ben daha iyim ama bi gafar atamdım itemler eksik cünkiKabile yazdı:Valla kanka meran bildiğin gibi değişmeyen meran senin gibi bi şifacı yok ortalık cocuklara kaldı şifacına hastayım kankaIIxSaDoSaDoxII yazdı:Aleyküm selam Ahmet.
Naparsınız , meran nasıl?![]()
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
xKaLiptra dedinmi akan sular durur meran sunucusunun essiz sifacisi bayan karekter oldugu icin demiyorum ha
ah sado nerdesin be kardesim senle klan savaslarin zevki bambaskaydi arz'lari kaleye gomuyorduk ozledik be o gunleri
Carpie Diem