IIxSoulflyxII yazdı:Reznow ve İslamforever

Teşekkür ederimSARRAFIII yazdı:Eyvallah kardeşim sıkıntı yok emeğine sağlık.Öyle dursun diye senden istedim beceremiyoz bunları.BunudaBanlayin yazdı:Böyle birşey yaptım fakat hoşuna gider mi bilemem : ) Arka fonu şeffaflıktan renkliye geçirmek için uğraştım fakat olmadı, o yüzden ay ve yıldızı kırmızı yaptımSARRAFIII yazdı:SARRAF altınada Yni Bir Yüz yazabilirseniz müteşekkir olurum.
Reis'nickinin başında ve sonunda olan ı harfleri bozuk çıktığı için kaldırdım fakat biraz tereddüte kaldım beğenip beğenmeme konusunda o yüzden 4 seçenek sunuyorum : )aLqoHoLiqq yazdı:aLqoHoLiq ıIıREİSıIı hocam banada yaparsan cok makbule geçer
Hocam bana neden yapmadın ??BunudaBanlayin yazdı:Özel mesaj ile istekte bulunan arkadaşın imzaları;
Ne bir rica nede bir selam sabah yazmadan istekte bulununca, karşındakininde böyle birşeyi basitte olsa (Kendim beğenmediğim imzaları sizlere sunmuyorum ve bunu aramak yaklaşık 20 dk sürüyor) içinden yapası gelmiyor ne yazıkki .HighTurkeyGG yazdı:HighTurkeyGG
HTGG
Merhaba : )IIxSaDoSaDoxII yazdı:Merhaba,kolay gelsin..
Zamanınız olursa xKaLipTRa ( Şıfacı ) ve KaLipTRa ( Savasçı ) Karakterlere de uygun bir imza yapabilirseniz sevinirim..
Şimdiden teşekkürler...