Evet onunda görevlerini yapıyorum belki bu akşam bile girebilirim belli mi olurjerrymaquire yazdı:Şifa ile Gaffar'a git biraz şifaçın zayıf kalmışfiraridadas yazdı:Ayriyeten bir lodos arkadaşın tepegöz görevine yardım ettim.![]()
ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
Eskiden aynısını diyen bir arkadaş vardı oyundan kopacağım dedi 1. sınıftan beri ve 3. sınıfta tamamen yok oldu sonra İTÜ'yü kazandı foruma da sınavdan önce veda konusu açıp adresini vermişti küçük arkadaşlarım sorunuz olursa bana gönderirseniz yardım edebilirim diye.firaridadas yazdı:Evet onunda görevlerini yapıyorum belki bu akşam bile girebilirim belli mi olurjerrymaquire yazdı:Şifa ile Gaffar'a git biraz şifaçın zayıf kalmışfiraridadas yazdı:Ayriyeten bir lodos arkadaşın tepegöz görevine yardım ettim.![]()
fakat okulların açılmasıyla beraber yurda gideceğim lisede son 2 yılım ve iyi değerlendirmek istiyorum. Yani günlükte ve oyunda biraz pasif kalacağım
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Darısı benim başıma artıkTOLGARDA yazdı:Eskiden aynısını diyen bir arkadaş vardı oyundan kopacağım dedi 1. sınıftan beri ve 3. sınıfta tamamen yok oldu sonra İTÜ'yü kazandı foruma da sınavdan önce veda konusu açıp adresini vermişti küçük arkadaşlarım sorunuz olursa bana gönderirseniz yardım edebilirim diye.firaridadas yazdı:Evet onunda görevlerini yapıyorum belki bu akşam bile girebilirim belli mi olurjerrymaquire yazdı:Şifa ile Gaffar'a git biraz şifaçın zayıf kalmışfiraridadas yazdı:Ayriyeten bir lodos arkadaşın tepegöz görevine yardım ettim.![]()
fakat okulların açılmasıyla beraber yurda gideceğim lisede son 2 yılım ve iyi değerlendirmek istiyorum. Yani günlükte ve oyunda biraz pasif kalacağım
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hocam sen ne yapmışsın Lodos sancağa ya
.Bu arada günlük çok güzel,devamını bekliyoruz
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Kendimce yaptım bişeylerRetaliation yazdı:Hocam sen ne yapmışsın Lodos sancağa ya.Bu arada günlük çok güzel,devamını bekliyoruz
- firaridadas
- Demirci Çırağı
İtem düşmemesiyle ilgili bugün öğrendiğim birşeyi sizlere danışmak istiyorum. Birisi dediki hesabını aktar daha kolay item düşer. Acaba gerçekten böyle birşey varmıdır? Hesabımı aktarmalımıyım ?
HAYIR!firaridadas yazdı:İtem düşmemesiyle ilgili bugün öğrendiğim birşeyi sizlere danışmak istiyorum. Birisi dediki hesabını aktar daha kolay item düşer. Acaba gerçekten böyle birşey varmıdır? Hesabımı aktarmalı mıyım ?
Ek olarak iki farklı hesabım vardı plus alınca ondaki karakteri plus olana aktardım hiçbir şeyde vermedi zaten fazla girmedim ama öyle bir şey olamaz.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Hayır alakasızfiraridadas yazdı:İtem düşmemesiyle ilgili bugün öğrendiğim birşeyi sizlere danışmak istiyorum. Birisi dediki hesabını aktar daha kolay item düşer. Acaba gerçekten böyle birşey varmıdır? Hesabımı aktarmalımıyım ?
Sadece teori olsa gerek
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
jerrymaquire yazdı:Hayır alakasızfiraridadas yazdı:İtem düşmemesiyle ilgili bugün öğrendiğim birşeyi sizlere danışmak istiyorum. Birisi dediki hesabını aktar daha kolay item düşer. Acaba gerçekten böyle birşey varmıdır? Hesabımı aktarmalımıyım ?
Sadece teori olsa gerek![]()
Yorumlarınız için teşekkürler bende zaten hesapta çt artırıcı olduğundan aktarmak istemiyordumTOLGARDA yazdı:HAYIR!firaridadas yazdı:İtem düşmemesiyle ilgili bugün öğrendiğim birşeyi sizlere danışmak istiyorum. Birisi dediki hesabını aktar daha kolay item düşer. Acaba gerçekten böyle birşey varmıdır? Hesabımı aktarmalı mıyım ?
Ek olarak iki farklı hesabım vardı plus alınca ondaki karakteri plus olana aktardım hiçbir şeyde vermedi zaten fazla girmedim ama öyle bir şey olamaz.
Bir de loncayı kontrol et istersenfiraridadas yazdı: Yorumlarınız için teşekkürler bende zaten hesapta çt artırıcı olduğundan aktarmak istemiyordum