Ttnet ile ikv yi konustuk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Ttnet ile ikv yi konustuk.

Mesaj gönderen Sora »

kordugum yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Eger aramak isteyen varsa ttneti , ttnet e ait bir urunun gelisimi hakkinda bilgi almak istiyorum gibisinden konusun yonlendirirler.
Aradım dedim bana Nihat Özpay'ı bağlayın orda çalışan müşteri hizmetlerindeki bayanda dediki lütfen mesai saati içerisinde arayın dedim ulan senmisin benim nihat hacıma bağlamayan başladım buna şey yapmaya sonra beni birine bağlamış kel sakallı bir adam öleceksin filan dedi sen mi öldürcen dedim keltoş kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oda dediki beyefendi dediki kamera şakası filan yapıyoruz dedi el salla dedim senmisin bana şakan başladım saydırmaya neyse dedim Nihat Özpay'a bağla adamı sinir etme zor bela bağladı dedi bağladım konuş filan garip adam çıktı Nihat olmadığını anladım ama sormaya başladım dedim arkadaş neden oyunla ilgilenmiyorsunuz,oyun versiyon atlayacakmış felan ilk başta grip olmuş filan sandım yok la bu Nihat değilmiş dedim oyun gelişmiycek artığğ filan diyordu sonra ben bu sesi birine daha benzettim evet evet o oydu lan biliyordum adım gibi emin olmasamda o o kişiydi o uzun saçlı gorgar kara kürşad karamamakoğluydu anladım dedim yeni oyun yapıyormuşsun bi hayırlı olsun filan diyemedik pat suratıma kapattı.Ondan sonra yine müşteri hizmetlerine geldim buyğrrun efenim nasıl yardımcı olayım felan derken beni tivibu hizmetlerine bağlamış dedim başlarım arkadaş tivibu istemiyem ben tivim yokki benim hem neyse sinirlendim kapattım,işte ttnetin yapacağı işte bu olur ancak ttnete bir lafım var "ikvnin adını değiştirmeyi ve versiyon atlatmayı acilen bırakmalısın." niye yazdım la bunu ben,benim telefonum yokki hem : (
Hunharca güldüren post :D
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

BunudaBanlayin yazdı:Eğerki yeni bir isim, güncelleme veya oyun gelir ve buna bağlı olarak oyun datalarında ve hesap bilgilerimiz (Karakterlerimiz) zarar görüp 8 senelik emeklerimiz boşa gidecek olursa , işte o zaman Istanbul Kıyamet Vakti oyuncularının ayaklanma zamanı demektir.
+
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

LEPRECHAUN yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.
kardeşim sana inanıyorum da kafanı bu tür seylerle yormamani tavsiye ediyorum gelistiyse ve vaktin olursa oyna hatta eger üniversite hazırlığı icerisindeysen ara vermeni oneririm
Unuversite biteli 3 yil oldu ;) 26 yasindayim neye vakit ayirabilecegimi biliyorum
yuva kur zengin ol :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Bu başlık değerlenecek. Bugüne kadar silinmemiş ve herhangi bir yönetici açıklama yapmamışsa elbette bir sebebi vardır. Belkide TTNET ile Sobee birbirine girdi? Biz bilgi paylaşmıyorduk size ne oluyor diye?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LaZpApAz »

Bilginin gerçek olmasını temenni ederim
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

kerimcan123 yazdı:Bu başlık değerlenecek. Bugüne kadar silinmemiş ve herhangi bir yönetici açıklama yapmamışsa elbette bir sebebi vardır. Belkide TTNET ile Sobee birbirine girdi? Biz bilgi paylaşmıyorduk size ne oluyor diye?
İnsallah , zamanı gelince hersey gün yüzüne çıkar.
LaZpApAz yazdı:Bilginin gerçek olmasını temenni ederim
Bana söylenen buydu Ttnet yanlış bilgi verecek de degil.
O degilde sayın mevdinc ne hissedecek onu merak ediyorum ..............ikv yapilan haksizligi bizler unutmayacagız.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Latveria ayrıldı belki onun için şey etmişlerdir
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Ben konuyu açan arkadaşın söylediklerine kesinlikle inanmıyorum. Oyun motorunu değiştirmek, 0 dan ikv yapmaktan daha masraflı olur.Bu oyunu kesinlikle avrupaya pazarlayamazlar ve versiyonu da değişemez. Oyun motoru çok eski ve yıllardır güncelleme yok. Umudunuzu kesin artık :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Beyler bu kadar üstüne gitmeyn adamın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ben bu iletileri gorunce keske paylaşmasaydim dedim. Dogrumu degilmi zaman gosterecek. Konuya son iletimdi ... Sevgilerle.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön