Hunharca güldüren postkordugum yazdı:Aradım dedim bana Nihat Özpay'ı bağlayın orda çalışan müşteri hizmetlerindeki bayanda dediki lütfen mesai saati içerisinde arayın dedim ulan senmisin benim nihat hacıma bağlamayan başladım buna şey yapmaya sonra beni birine bağlamış kel sakallı bir adam öleceksin filan dedi sen mi öldürcen dedim keltoş kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oda dediki beyefendi dediki kamera şakası filan yapıyoruz dedi el salla dedim senmisin bana şakan başladım saydırmaya neyse dedim Nihat Özpay'a bağla adamı sinir etme zor bela bağladı dedi bağladım konuş filan garip adam çıktı Nihat olmadığını anladım ama sormaya başladım dedim arkadaş neden oyunla ilgilenmiyorsunuz,oyun versiyon atlayacakmış felan ilk başta grip olmuş filan sandım yok la bu Nihat değilmiş dedim oyun gelişmiycek artığğ filan diyordu sonra ben bu sesi birine daha benzettim evet evet o oydu lan biliyordum adım gibi emin olmasamda o o kişiydi o uzun saçlı gorgar kara kürşad karamamakoğluydu anladım dedim yeni oyun yapıyormuşsun bi hayırlı olsun filan diyemedik pat suratıma kapattı.Ondan sonra yine müşteri hizmetlerine geldim buyğrrun efenim nasıl yardımcı olayım felan derken beni tivibu hizmetlerine bağlamış dedim başlarım arkadaş tivibu istemiyem ben tivim yokki benim hem neyse sinirlendim kapattım,işte ttnetin yapacağı işte bu olur ancak ttnete bir lafım var "ikvnin adını değiştirmeyi ve versiyon atlatmayı acilen bırakmalısın." niye yazdım la bunu ben,benim telefonum yokki hem : (LEPRECHAUN yazdı:Eger aramak isteyen varsa ttneti , ttnet e ait bir urunun gelisimi hakkinda bilgi almak istiyorum gibisinden konusun yonlendirirler.
Ttnet ile ikv yi konustuk.
Re: Ttnet ile ikv yi konustuk.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
+BunudaBanlayin yazdı:Eğerki yeni bir isim, güncelleme veya oyun gelir ve buna bağlı olarak oyun datalarında ve hesap bilgilerimiz (Karakterlerimiz) zarar görüp 8 senelik emeklerimiz boşa gidecek olursa , işte o zaman Istanbul Kıyamet Vakti oyuncularının ayaklanma zamanı demektir.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
yuva kur zengin olLEPRECHAUN yazdı:Unuversite biteli 3 yil olduBarbarosxhizir yazdı:kardeşim sana inanıyorum da kafanı bu tür seylerle yormamani tavsiye ediyorum gelistiyse ve vaktin olursa oyna hatta eger üniversite hazırlığı icerisindeysen ara vermeni oneririmLEPRECHAUN yazdı:Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.26 yasindayim neye vakit ayirabilecegimi biliyorum

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Bu başlık değerlenecek. Bugüne kadar silinmemiş ve herhangi bir yönetici açıklama yapmamışsa elbette bir sebebi vardır. Belkide TTNET ile Sobee birbirine girdi? Biz bilgi paylaşmıyorduk size ne oluyor diye?

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
İnsallah , zamanı gelince hersey gün yüzüne çıkar.kerimcan123 yazdı:Bu başlık değerlenecek. Bugüne kadar silinmemiş ve herhangi bir yönetici açıklama yapmamışsa elbette bir sebebi vardır. Belkide TTNET ile Sobee birbirine girdi? Biz bilgi paylaşmıyorduk size ne oluyor diye?
Bana söylenen buydu Ttnet yanlış bilgi verecek de degil.LaZpApAz yazdı:Bilginin gerçek olmasını temenni ederim
O degilde sayın mevdinc ne hissedecek onu merak ediyorum ..............ikv yapilan haksizligi bizler unutmayacagız.

LEPRECHAUN
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Latveria ayrıldı belki onun için şey etmişlerdir
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ben konuyu açan arkadaşın söylediklerine kesinlikle inanmıyorum. Oyun motorunu değiştirmek, 0 dan ikv yapmaktan daha masraflı olur.Bu oyunu kesinlikle avrupaya pazarlayamazlar ve versiyonu da değişemez. Oyun motoru çok eski ve yıllardır güncelleme yok. Umudunuzu kesin artık
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Ben bu iletileri gorunce keske paylaşmasaydim dedim. Dogrumu degilmi zaman gosterecek. Konuya son iletimdi ... Sevgilerle.

LEPRECHAUN