Bayadir böyle güzel forum kullânicisi görmedimdi:) emegine saglık.Camokaa yazdı:666 MI bir sublim sezdim kardeşim yapma bunlarıSparineus yazdı:Müftü,Müfit,Müfeşekkir,Mütefekkir,Müteşekkir,Müfüt onun sadece maskelerinden biri,o maskelerin altında bir FY var ve FY'lerin sayısı 666 değildir,999'dur.Joker gibidir,iyi görünür,dost canlısı görünür ama o makyajın altında bambaşka bir insan yatar.
Müfti abi eğer bir gün kitap raflarında MUTEFEKKİR'in Sırrı adlı kitabı görürsen al onu![]()
Tek kesilebilecek bosslar
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Tek kesilebilecek bosslar

LEPRECHAUN
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Bana mı dedin kardeşimLEPRECHAUN yazdı:Bayadir böyle güzel forum kullânicisi görmedimdi:) emegine saglık.Camokaa yazdı:666 MI bir sublim sezdim kardeşim yapma bunlarıSparineus yazdı:Müftü,Müfit,Müfeşekkir,Mütefekkir,Müteşekkir,Müfüt onun sadece maskelerinden biri,o maskelerin altında bir FY var ve FY'lerin sayısı 666 değildir,999'dur.Joker gibidir,iyi görünür,dost canlısı görünür ama o makyajın altında bambaşka bir insan yatar.
Müfti abi eğer bir gün kitap raflarında MUTEFEKKİR'in Sırrı adlı kitabı görürsen al onu![]()
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Ya ne olacaktıCamokaa yazdı:Bana mı dedin kardeşimLEPRECHAUN yazdı:Bayadir böyle güzel forum kullânicisi görmedimdi:) emegine saglık.Camokaa yazdı:666 MI bir sublim sezdim kardeşim yapma bunlarıSparineus yazdı:Müftü,Müfit,Müfeşekkir,Mütefekkir,Müteşekkir,Müfüt onun sadece maskelerinden biri,o maskelerin altında bir FY var ve FY'lerin sayısı 666 değildir,999'dur.Joker gibidir,iyi görünür,dost canlısı görünür ama o makyajın altında bambaşka bir insan yatar.
![]()
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Alışkın değilim böyle iltifatlara
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !