O zaman hep beraber gülelim
NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Re: oyun oynanmayacak halde kimsede cikip bi aciklama yapmi
Ben arkadaşın ciddi anlamda bilmediğini, seninde karıştırmış olabileceğini düşünerek yazdım kardeşim.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
DxNxZ yazdı:Ben arkadaşın ciddi anlamda bilmediğini, seninde karıştırmış olabileceğini düşünerek yazdım kardeşim.

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Gm lerin dikatine
Ah bu diyarda kimi yakmışlar haberin var mı koç ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Fast Lane
herkezin gmliğine kimse karışamaz taam mı ? ben böyle gmlik yaparım şu bağyan boyle gmlik yapar. kimse karışamaz yani taam mı?

Gizlenmiş İçerikGöster

- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
:mrgreen: :mrgreen:mobilsorun yazdı:DxNxZ yazdı:Ben arkadaşın ciddi anlamda bilmediğini, seninde karıştırmış olabileceğini düşünerek yazdım kardeşim.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Car Susturmaya GeLınce 2 Dk Icınde IsLem Gorunuyor MaLesef .. Lakın Ikv KuruLdugundan Bu Yana Bu Lag Sorunu Hep Vardı Sanırım Bundan Sonrada oLacak. AcıkLamaya GeLınce Hangı Bırı Takıyorkı.? Emın OL Hıc Bırınınde Umrunda DeyıL .

- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kapalı
LAG HAKKINDA AÇIKLAMA
sayın ikv yönetimi özellikle kendisini sivreltme çabasında olan sözüm ona latveria gibi yönetici sınıfına girmiş bi kaç GM müsvetteleri bunca ikv oyuncusuna lag hakkında açıklama yapamayacak kadar bilgisiz ve beceriksizseniz bırakın biz açıklama yapalım 2 kelime çıkıp oyun şu yüzden lag ile boğuşmaktadır diyebilmek bu kadar zor olmamalı ,hayır hayretle izlediğim o kadar olay var ki oyuna girince klanda insanları verecek tepkisi kalmamış mehteranlar misali 2 ile 1 geri gitmeyi olağan saymış durumdalar,zira insanların dilinde şu yeni kurmuş olduğunuz oyun ZULA mı ZALA mı bilmem o var,ben inanmak istemiyorum bu yöneticilerin o oyunla kendilerini eğlendirdiklerini ancak siz açıklama yapmadıkca bu insanlar bu tip düşüncelere sahip olmakta sanırım haklıdırlar.egoist yöneticileri pardon yönetici müsvettelerini bir kenara bırakıp sayın zifan mihri hanıma seslenip mevcut olan lag hakkında insanlara bi bilgi vermesinin gerektiğini düşünüyorum,ve son olarak oyunun üst düzey loncalarının HİCRET, The lodosof Ottoman,MİR ,Raiders of Anatolia nostalji vuslatt özgürler bizi farklıclan kuva i milliye mareşal kardeş gibi lonca liderlerinin bir araya gelip bu oyuna ciddi kazanç sağlayan loncalardır ki bu saymış oldugum loncalar ,bir araya gelip yönetim ile ve birbirleri ile irtibat kurup bir karar alamıyorsa bence bizlerin de kusurları büyük... :!: :!:
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: LAG HAKKINDA AÇIKLAMA
Bizim hatamız sadece bu oyuna değer vermek ama bazıları yüzünden oyundan soğuduk gerçekden.