İçime su serptin müfit kardeşim şimdi gönül rahatlıynan yatcamMUTEFEKKiR yazdı:Arkadaşı ekibe alalım o vakit.Aspandos yazdı: :arrow: YETKİLİYE GEREK KALMADI SANIRIM ARKADAŞ AÇIKLAMAYI YAPTI
Latife bir yana, ilgili birime anında haber verildi, bizim vazifemiz de durumu sizlere bildirmek olduğu için bu gibi durumlarda benzer cevaplar vermemiz kopyala-yapıştır yapıyor gibi görünüyor maalesef. Sabrınızı korumanızı önemle rica ediyoruz, iyi forumlar.
Sunucu Erişim Hk.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Erişim Hk.
Ahaha nedense hep geceleri oluyorRotary yazdı:Gece gece acıkıp, server makinasının fişinin yanına tost makinesini takarsanız tabi şartel atar. Attırında devam edelim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Aspandos yazdı:Yetkili iletisi gördüm tamam kesin sunucular açılmıştır dedimMUTEFEKKiR yazdı:Arkadaşı ekibe alalım o vakit.Aspandos yazdı: :arrow: YETKİLİYE GEREK KALMADI SANIRIM ARKADAŞ AÇIKLAMAYI YAPTI
Latife bir yana, ilgili birime anında haber verildi, bizim vazifemiz de durumu sizlere bildirmek olduğu için bu gibi durumlarda benzer cevaplar vermemiz kopyala-yapıştır yapıyor gibi görünüyor maalesef. Sabrınızı korumanızı önemle rica ediyoruz, iyi forumlar.
![]()
FARKLI İLETİ OLDUĞUNU GÖRÜNCE AMAN TANRIM DİDİM
benim anlamadıgım biz giremiyoruz bu sunuculara ama sunucu (kalabalık) diyor kim var bu sunucularda ?
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Tabiki olmayacak diye okuyoruz biz bunu.slytherin57 yazdı:Tabiki olucak hiç üzülmeyin...
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Merhabalar;
An itibariyle sunuculara erişim tekrar sağlanmıştır, yaşanan aksaklıktan ötürü sizlerden tekrar tekrar özür dileriz arkadaşlar. İyi eğlenceler dilerim.

İyi forumlar.
An itibariyle sunuculara erişim tekrar sağlanmıştır, yaşanan aksaklıktan ötürü sizlerden tekrar tekrar özür dileriz arkadaşlar. İyi eğlenceler dilerim.
Bunu tuttum.kordugum yazdı:İçime su serptin müfit kardeşim şimdi gönül rahatlıynan yatcam
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!