[quote="llefemll"]hangi elenenden daha iyisin? elenen lodos loncaları hepsi yendi sizi [/quote]
Elenen lodos loncaların hepsi yendi mi bizi?
Nefer ve Tloo maçlarında bizim kazandığımızı hatırlatırım.
[quote="BLACKDEWIL"] Ust tura cıkmam garantıyken Bombos bı ceyrek fınal turunda neden sana yarı fınalde yapacaklarımı gostereyım kı [/quote]
[quote="tedashii"] Siz, bize 2 defa ezilerek yenilen, Soj loncasının tekme tokat kestiği bir loncasınız. Bunu herkes gördü.[/quote]
Mir loncasıyla yaptığımız 2 maç ta turnuvanın en çekişmeli maçlarından oldu.
Hele bir tanesi o kadar uzun sürdü ki, GM: ''İki taraf ta hâlâ birbirlerine üstünlük sağlayamadı'' diye anons geçti.
Dolayısıyla ''ezilerek yenilme'' kısmı koca bi hayal!
Soj loncası ile yaptığımız savaşlarda 2-1 öndeyiz, bunu da hatırlatıyorum.
Bir oyun düşününki reklamlarını ''En büyük oyun'' diye yapsın.Ve bu öyle bir oyun olsun ki en kapsamlı etkinliğinde yeterli destek sağlanamayıp fikstür tam anlamıyla gerçekleşemesin.Kim daha iyi,kötü bilemem fakat bunların hiçbirinin gösterge olmadığına adım kadar eminim
Merhaba
Konuyu açan kişinin amacını iletileri okudukdan sonra anladım. Galiba konunun sahibi Klan savaşlarına katılan herhangi bir loncanın mensubu. Sadece Arzlara karşı iğneleyici laflar falan ..
Neyse diğer konu etkinlik zaten saçma kurallarıda fiyasko ..
Mesela Mir loncasının elenmesi gibi vb.
Loncama gelen eleştirileride saygı çerçevesinde kabul ediyorum ama şuda unutulmasın ki Lodosların çoğuda Arz loncalarının çekilmesi sonucu hanesine 1 puan yazdırdı Bunuda kimse dile getirmedi...
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Şu RoA 3 te 0 cekti diyenlere sadece gülüyorum. Turnuva basladiginda belesten puanlar alirken kimsenin sesi cikmiyordu. Toplamda 5 lonca var ve 3 ü cekildi. Yari final demek 2 lodos 2 arz demektir. Bunun sonucunda arz loncalarinda 2 katilimci oldugu icin otomatikman yari final tablosunda. Bunu anlamayacak ne var burda ?
Her ne kadar bizi pasif görüp bir üst tura dahi çıkamayacak deselerde aslında pasif olmadığımızı kanıtlamış olduk Life And Death Lonca üyeleri oyunda başarılı olduklarını bu turnuvada da göstermiş oldular.Turnuvadan çok keyif aldık umarım rakiplerimizde bir o kadar eğlenmiştir Finalist Loncayıda loncam adına tebrik ederim çetin savaşlar verdik daha önce ki savaşlar gibi final de çok zevkli geçti bizim için turnuvaya destek veren yönetim ekibine ve tebriklerini ileten kuklacı halkına Teşekkür ederiz bir sonraki turnuvalar da görüşmek üzere ..
LifeAnd Death
Effair.
Not idakka her zaman söylemişimdir iddayı oynatan kazanır diye patlattık galiba herkesin kuponu