İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
Ehehehe guzel bir konu aslinda ruyalar bildigim kadariyla bilim adamlari neden ruya gordugumuzu ve ruyalarin nasil goruldugunu bilmiyorlar diye biliyorum
)
Bilim adamalrını aşacak derinlikte bir ilimde ondan.Kaptanmelih yazdı:Ehehehe guzel bir konu aslinda ruyalar bildigim kadariyla bilim adamlari neden ruya gordugumuzu ve ruyalarin nasil goruldugunu bilmiyorlar diye biliyorum)
Bilim adamlarının yüzde 80 ni ataistir yani bir delil olamdan kanıt üzerinden giderler ilahi rüyaalrı açıklayamdıklarından hep basarısız olacaklardır.
Dini olan yorumlarda hadislerde yada orda burda yazılanları ele aldıgından hiç teknik boyutuna geçmeden sadece frekanları incelerek aa bu rüya görüyor diyorda o rüya ne için acaba diye sorgulayamıyor.
Rüyalar aslında haberci ve ilahi rüyaları cıkartırsak sosyal hayatıızda yarım kalan olayları bilinç altımız kaydediyor ve akşam biz uyudugumuzda vucudumuzun tamiri için bize gereken vakti zamanı kazanmasını vucudumuzun daha cabuk iyileşmesi ve ölü hücrelerin daha cabuk yenilenmesi için bize değişik bir hormonun salgılanmasına sebep oluyor.
Diyelim üsüttük ve terler içindeyiz vucut daha çok yorulmasın diye beynimiz bizi uzak diyarlara götürür ve eski dostlar ile yada bir tatil yapmış gibi gösterecek sekilde dalmamızı sağlar o sırada beyin gereken iyileştirmeyi yapar artık ne kadar yaaprsa rüya yoksa insan da olmaz rüya insanlığın en büyük ilacıdır.
İşte bu rüyalara ilahi ve haberci rüyalar girince bilim sınıfta kalıyor.
Bende rüya ilmini öğrenmek isteyen biridim ama Hz.Hızırı çözemedim yahu orda tıkandık ondan simdi rüyada göremez olduk.İmkanlarım yok
A R Z L O D O S

Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

Kabuslar peki hadi iyi ruyalari anlarim hatta benim hosuma gider madem beyin dinlenmemiz icin hormon salgiliyor e gordugumuz ruyayi neden kotu ruya yapiyor bunun salgilanan hormonla alakasi varmidir ? Kabuslar olmasa daha iyi olur bence..
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

Konuyu hortlarma qeyfff İstanbul anadolu yakasından eli ayağı düzgün eleman aranmaktadır
-
sniftyretard
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Matematiğine hayran kaldım.ARZLODOS yazdı:Hehem kehem küm keh bir zamanlar rüya ilmini öğrenmek için dalmıştım sonra vazgeçtimde ordan hafızamda kalanlar hehe.Kaptanmelih yazdı:Sen bunlari nerden biliyorsun
Beynin yarısını yedi kalan yarısınıda ikv yedi az bişi bana kaldı simdi yarım akıllı geziyom işte
- anchieville
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
Anca rüyanda görürsün 
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- azade
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Son zamanlardaki en eglenceli konu 
Yenikayra->AnyOneStopMe
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Gerçekten büyük geçmiş olsun, sakın üzülme tıp çok gelişti elbet çaresi vardır. Ailen ne diyor bu konu hakkında? Bilader hayatın oyun olmuş naptın sen rüyan da bile yeni bölge görmek ne demek yahu? Ha madem bu kadar müptelasısın ben sana söyleyeyim. İKV için yeni şeyleri ancak ve ancak rüyanda görürsün. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle üzülme geçer.
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

Kardes oncelikle sunu soyliyim sana bir meslegim var evim arabam var demekki akli dengem saglam ve sana bisey diyim senin ulasamayacagin imkanlara sahip bir insanim o yuzden bidahakine yazmadan once 2 kere dusun. Ogrenci falan oldugunu dusunuyorum ayrica konuya bir bak bakalim arzlodos neler yazmis bilincalti diye bir olay var ''normal insanlar'' gunluk hayatta uzerinde durmadigi bir konuyu bile ruyasinda gorebilir bu normal birsey ben ruyamda kendimi ispanyada goruyorsam kafayi ispanyaya takmis sayilmam degilmi? Bir onceki gun bulmacada ispanyayla alakali bir soru cikti misal bilincaltina isledi bu anladinmi simdi ???apomario yazdı:Gerçekten büyük geçmiş olsun, sakın üzülme tıp çok gelişti elbet çaresi vardır. Ailen ne diyor bu konu hakkında? Bilader hayatın oyun olmuş naptın sen rüyan da bile yeni bölge görmek ne demek yahu? Ha madem bu kadar müptelasısın ben sana söyleyeyim. İKV için yeni şeyleri ancak ve ancak rüyanda görürsün. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle üzülme geçer.