Yazıklar olsun size

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yazıklar olsun size

Mesaj gönderen ARZLODOS »

@Else

Sen ne ayaksın loo oyunun içini dışını bilecen korkak tavuklar gibi yeni kulancı alıp yazacan hangi denetmensin yada fayda sağlayan kişisin zormu gercek kulnıcı adınla yazmak.

Yazdıkalrındanda bişi anlamdım gönülleri haklı cıkartıyon gibi bişi var. Gönüllü esasına daynaarak iş yapıyorz aman kimin umrumdasa hiç sorunmasın yok brnin insat sektöründemiş ikvden para almasına gerek yok muş 7 senedir n eişleri var aynı kadroda ve hepsi 2012 de çaktırmadan tek tek yeni kurulan şirkete gidiyuoır hangi ayaklarla gidiyor ikvyi geliştirin dedikce onalra o kadar öneriler yazılınca hiç birne ses cıkarmayan yöneticler demkki ya boş ver nede olsa kendi şirketimiiz kuracagız oyun çıkartacagız başlarım ikvsine diyip 2 yıl boyunca yan gelip yatmadılarmı. Bu oyunun basından beri gönüllü çalışıyrosnaız bıakın gidin gönülsüz olsun ama paralı çalışsınlar ama oyunuda geliştirsinler diye yazmadıkmı gönüllümüş yerim sizin gönüllünüzü.

Para ödüyrosak gönüllü çalışan istemiyoruz sonrası boyle bk sayar.
Hesap soracak yer yok zora geldinmi gönüllü çalışma 7 senedir ne yaptın demeklermi biri yazmış
Nerıl bu oyunun devloperimi evet oyle diyorlar ama ikv ile birşey paylaştıgı yok varsa yoksa diger oyunlar demekki oda gönüllümü diyecegiz sobee departmanında para alan bir kişi bunu yapıyorsa yazıklar olsun yerindedir bıraksın gitsin iş yapacak eleman gelsin.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

Else yazdı: Ne zamandır yazmıyım yazmıyım diyorum da artık bir şey bilmeden her şeyi bilen adam gibi sergilediğiniz tavırlardan bıktım, usandım. Ne zaman foruma girsek bir şikayet, bir yakınma var. Sonra nerede kaldı eski oyuncular, nerede kaldı eski GM'ler... Eski oyuncular sizin gibi değildi emin olun.
Hep bir felaket tellallığı, oyun kapandı, o ayrıldı, bu gitti, Mev reisimiz, Zwartan pis, kaka. Bir de bi dayanak olsa, elinizde bi kanıt olsa yada bir şey bilerek söylediğinize inansam gam yemem.
Sizin deyiminizle her ne içtiyseniz kurtulun artık o kafadan. Sizin bu oyunun sonunu getirdi, bu oyunu yüz üstü bıraktı, sattı dediğiniz zwartan belki bu oyun için en çok çabalayan adam. Zaten açıp bir iki röportajını, söyleşisini bile izlemeniz yeterli olur nasıl biri olduğunu anlamak için. İKV'den konu açılınca adamın gözlerinde oluşan parıltıyı körler bile görebilir.
İsim vermek istemiyorum göklere çıkartılan bazı adamlar var, kendileri sağolsun; eğer oyun bugün 1 gram bile kötü tarafa doğru kaymışsa onların bu işte mutlaka 2 gram katkısı vardır, 1 gramını anca tutturabilmişlerdir. Fakat iş kendini övmeye, milletin gözünde kahraman olmaya, egosunu tatmin etmeye, paraları cebe indirmeye gelince doktorasını yaptıkları için durumu hiç çaktırmazlar. Zaten birileri de hemen atlar büyüksün, adamsın, seni özledik vs. vs... Belki bi miktar yalakalık. Ama yok yok yalakalık kim, siz kim canım hiç yapar mısınız öyle şeyler. Siz sadece gariban adamın hakkını savunuyorsunuz dimi?
ATX dediğiniz adam İKV'nin gönüllü GM'lerinden, diğer tüm gönüllüler gibi özel hayatında istediği işte çalışabilir, isterse, bunalırsa, canı sıkılırsa görevini bırakabilir. Yargılamak kimsenin hakkı değil, olamaz. Biri tavuk firmasında çalışır, gelir burada gönüllü işini yapar; biri hastanede çalışır, gelir burada gönüllü işini yapar onları yargılamazsınız ama adam özel hayatında oyun firmasında çalışıp bir de gelip burada gönüllü iş yaparsa onu yargılarsınız, çok adil bence de helal size. Başka bir oyun firmasında ekmek parasını kazanmak ne demek, çok ayıp vallahi. Sen gel burda otur İKV foruma, biz kırk yılda bir aldığımız plus paketi almayız sana maaş bağlarız. Ama yok yok ATX yürü git kardeş batırdın bu oyunu. Zaten gitmezsen nasıl oyun battı, oyun bitti diye ortalığı karıştırırız dimi? Sen git biz seni sevgiyle anarız zaten, hep gidenlerin kıymetini biliriz biz.
Nerull, Orti de TTNet'te görevini yapar eder, ofisinde, panelinde çalışır ama bir saniye. Bu adamlar foruma girmedi yahu kesin yatıyordur yada başka oyunlar oynuyordur. Zaten TTNet bunların kara kaşına kara gözüne maaş ödüyor, yeter ki gelin benim ofisimde oyunlar oynayın, yatın uzanın ben de size maaş bağlıyım diyor. Siz de haklısınız biz kaçırdık TTNet'te ki bu fırsatı dimi?
Foruma giren gönüllülerin de sabrı, onuru, gururu, emeği yok istediğimiz gibi davranız, gerekirse özenle; anne, baba, abla, kardeş söveriz, yerin dibine doğru yolcularız. Sizin ne işiniz var burda dimi? Hep kilit hep kilit, böyle suçsuz, masum insanların konularına kilit vuruyorsunuz.
Yerli yapım oyunlara destek vermek ayrı bir suç olmuş zaten girmeyelim o konuya. Zaten yerli de sayılmaz vatan hainleri yapıyor o oyunu dimi? Aynen aynen kaka zula.
Birileri de uğraşır uğraşır destek ekibine giremez sonra ulaşamadığı ciğer misali başlar miyavlamaya. Ama hata Sobee'de yahu neden en başında oyuncularına "Hadi arkadaşlar, gelin bu oyunu hep beraber yönetelim." dedi ki. Ah sobee ah yara açtın milletin yüreğine bak! Nasıl milleti yerinden edip gm olcak şimdi bu yavrucaklar, nasıl egolarını tatmin edecekler, nasıl bilmişlik taslayacaklar hiç düşünmedin mi sen?

Şimdi gelsin çok sevgili bir kardeşim bunu özeti yok mu desin, üşenir yavrum okuyamaz o öyle alışmış, hor görmeyin. Diğeri de sen kimsin nerden biliyosun falan bi dedektifliğe soyunsun çünkü ben farklı şeyler yazdım burada kesin sallıyorumdur yahu, acayip hikaye yazarım. Olmadı birileri üzerine alınır; belki küfür, belki argo ile konuyu alır taşır başka yönlere, sonra gelir biri de konuyu kilitler ona sövmeye başlar unutursunuz her şeyi, mevzu kapanır.
Çok yaşandı bu döngüler, üç vakte kadar yeni felaket tellalları görünüyor haberiniz olsun, oyun battı abi, bu oyunda nasıl hata olabilir? Bu oyun 10 bin çalışanlı Ubisoft tarafından katrilyonlar harcanarak, son teknoloji ve tam destek ile hazırlanmış çünkü. Bir kaç hata varsa kesin battık abi bari son son sövelim. Şu çarları da karaborsada elden çıkartalım, baktık oyun devam ediyor işini yapmayan desteğe çarımız çalındı diye başvuru yaparız.

Hadi kalın sağlıcakla.

He bir de biri yeni oyun motoru yapıp İKV'yi en baştan oraya optimize etsin artık kaç sene sürerse çünkü 7 yıldır aynı oyunda sövmekten sıkıldık, yeter artık yönetim duy sesimizi. :!:
Ama yok yok siz onu da beceremezsiniz foruma atın oyunun modellerini arkadaşlar kalan kısmı halleder, süper onlar, hatasız onlar.
[Okumadım]
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Else yazdı: Ne zamandır yazmıyım yazmıyım diyorum da artık bir şey bilmeden her şeyi bilen adam gibi sergilediğiniz tavırlardan bıktım, usandım. Ne zaman foruma girsek bir şikayet, bir yakınma var. Sonra nerede kaldı eski oyuncular, nerede kaldı eski GM'ler... Eski oyuncular sizin gibi değildi emin olun.
Hep bir felaket tellallığı, oyun kapandı, o ayrıldı, bu gitti, Mev reisimiz, Zwartan pis, kaka. Bir de bi dayanak olsa, elinizde bi kanıt olsa yada bir şey bilerek söylediğinize inansam gam yemem.
Sizin deyiminizle her ne içtiyseniz kurtulun artık o kafadan. Sizin bu oyunun sonunu getirdi, bu oyunu yüz üstü bıraktı, sattı dediğiniz zwartan belki bu oyun için en çok çabalayan adam. Zaten açıp bir iki röportajını, söyleşisini bile izlemeniz yeterli olur nasıl biri olduğunu anlamak için. İKV'den konu açılınca adamın gözlerinde oluşan parıltıyı körler bile görebilir.
İsim vermek istemiyorum göklere çıkartılan bazı adamlar var, kendileri sağolsun; eğer oyun bugün 1 gram bile kötü tarafa doğru kaymışsa onların bu işte mutlaka 2 gram katkısı vardır, 1 gramını anca tutturabilmişlerdir. Fakat iş kendini övmeye, milletin gözünde kahraman olmaya, egosunu tatmin etmeye, paraları cebe indirmeye gelince doktorasını yaptıkları için durumu hiç çaktırmazlar. Zaten birileri de hemen atlar büyüksün, adamsın, seni özledik vs. vs... Belki bi miktar yalakalık. Ama yok yok yalakalık kim, siz kim canım hiç yapar mısınız öyle şeyler. Siz sadece gariban adamın hakkını savunuyorsunuz dimi?
ATX dediğiniz adam İKV'nin gönüllü GM'lerinden, diğer tüm gönüllüler gibi özel hayatında istediği işte çalışabilir, isterse, bunalırsa, canı sıkılırsa görevini bırakabilir. Yargılamak kimsenin hakkı değil, olamaz. Biri tavuk firmasında çalışır, gelir burada gönüllü işini yapar; biri hastanede çalışır, gelir burada gönüllü işini yapar onları yargılamazsınız ama adam özel hayatında oyun firmasında çalışıp bir de gelip burada gönüllü iş yaparsa onu yargılarsınız, çok adil bence de helal size. Başka bir oyun firmasında ekmek parasını kazanmak ne demek, çok ayıp vallahi. Sen gel burda otur İKV foruma, biz kırk yılda bir aldığımız plus paketi almayız sana maaş bağlarız. Ama yok yok ATX yürü git kardeş batırdın bu oyunu. Zaten gitmezsen nasıl oyun battı, oyun bitti diye ortalığı karıştırırız dimi? Sen git biz seni sevgiyle anarız zaten, hep gidenlerin kıymetini biliriz biz.
Nerull, Orti de TTNet'te görevini yapar eder, ofisinde, panelinde çalışır ama bir saniye. Bu adamlar foruma girmedi yahu kesin yatıyordur yada başka oyunlar oynuyordur. Zaten TTNet bunların kara kaşına kara gözüne maaş ödüyor, yeter ki gelin benim ofisimde oyunlar oynayın, yatın uzanın ben de size maaş bağlıyım diyor. Siz de haklısınız biz kaçırdık TTNet'te ki bu fırsatı dimi?
Foruma giren gönüllülerin de sabrı, onuru, gururu, emeği yok istediğimiz gibi davranız, gerekirse özenle; anne, baba, abla, kardeş söveriz, yerin dibine doğru yolcularız. Sizin ne işiniz var burda dimi? Hep kilit hep kilit, böyle suçsuz, masum insanların konularına kilit vuruyorsunuz.
Yerli yapım oyunlara destek vermek ayrı bir suç olmuş zaten girmeyelim o konuya. Zaten yerli de sayılmaz vatan hainleri yapıyor o oyunu dimi? Aynen aynen kaka zula.
Birileri de uğraşır uğraşır destek ekibine giremez sonra ulaşamadığı ciğer misali başlar miyavlamaya. Ama hata Sobee'de yahu neden en başında oyuncularına "Hadi arkadaşlar, gelin bu oyunu hep beraber yönetelim." dedi ki. Ah sobee ah yara açtın milletin yüreğine bak! Nasıl milleti yerinden edip gm olcak şimdi bu yavrucaklar, nasıl egolarını tatmin edecekler, nasıl bilmişlik taslayacaklar hiç düşünmedin mi sen?

Şimdi gelsin çok sevgili bir kardeşim bunu özeti yok mu desin, üşenir yavrum okuyamaz o öyle alışmış, hor görmeyin. Diğeri de sen kimsin nerden biliyosun falan bi dedektifliğe soyunsun çünkü ben farklı şeyler yazdım burada kesin sallıyorumdur yahu, acayip hikaye yazarım. Olmadı birileri üzerine alınır; belki küfür, belki argo ile konuyu alır taşır başka yönlere, sonra gelir biri de konuyu kilitler ona sövmeye başlar unutursunuz her şeyi, mevzu kapanır.
Çok yaşandı bu döngüler, üç vakte kadar yeni felaket tellalları görünüyor haberiniz olsun, oyun battı abi, bu oyunda nasıl hata olabilir? Bu oyun 10 bin çalışanlı Ubisoft tarafından katrilyonlar harcanarak, son teknoloji ve tam destek ile hazırlanmış çünkü. Bir kaç hata varsa kesin battık abi bari son son sövelim. Şu çarları da karaborsada elden çıkartalım, baktık oyun devam ediyor işini yapmayan desteğe çarımız çalındı diye başvuru yaparız.

Hadi kalın sağlıcakla.

He bir de biri yeni oyun motoru yapıp İKV'yi en baştan oraya optimize etsin artık kaç sene sürerse çünkü 7 yıldır aynı oyunda sövmekten sıkıldık, yeter artık yönetim duy sesimizi. :!:
Ama yok yok siz onu da beceremezsiniz foruma atın oyunun modellerini arkadaşlar kalan kısmı halleder, süper onlar, hatasız onlar.
''N'' den sonrasını okumadım :!:
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Hadi kalın sağlıcakla.

Bu yazdıkların: bu oyunla artık ilgilenilmediğini ve oyunun yavaş yavaş kapanmaya doğru gittiği gerçeğini maalesef ki değiştirmiyor. Yakın zamanda Nerull ve CaptainATX'de görevinden ayrılarak Zula'da görev alacaktır. Tabii yine gönüllü olarak. Bu senaryonun gerçekleşeceğine eminim. Yoksa CaptainATX'in ne işi var oyunun test kontrollerinde? Kimse burada bilmişlik taslamıyor. Oyunun gidişatı, yöneticilerin oyunla ilgisi ortada. Bizler bir şeylere bakarak bu tür eleştirilerde bulunuyoruz. Bu oyuna ne kadar para gidiyor, nerede bu paralar? Bu oyuna mı harcanıyor gerçekten? Neyine harcanıyor o kadar para bu oyunun? Yenilik yok, oyunun düzgün bir reklamı yok, oyuncu sayısı her geçen gün azalıyor, oyuna başlayanlar bir elin parmağını çekmeyecek kadar azaldı... Nerede bu paralar? Bu oyun 2015-2016'ya kadar hiçbir yenilik gelmeden gider. Herkes burada konular açar, yenilik ister, sövüp sayarlar. Ama herkes tılsımını üretmeye, yine akçe çekip plus almaya hatta sıfırdan karakter dizmeye bile devam eder. Çünkü bu oyunu çok seven bırakamayacak bir kitle var. Bunun bilincindeler. Fakat o kitle bir süre sonra ne yapacak tek başına? Aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya, nereye kadar gidecek bu oyun? Bazı şeylere objektif bakmak ve olduğu gibi kabul etmek gerekiyor...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Hadi kalın sağlıcakla.

Hepsini okudum haklısın evet ama şuda var Heithitlerin dediği gibi :
" bu oyunla artık ilgilenilmediğini ve oyunun yavaş yavaş kapanmaya doğru gittiği gerçeğini maalesef ki değiştirmiyor."
Else
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Else »

Cevap vermeye değecek bir kaç yorum gelmiş fakat yazımda da yürüttüğüm tahminler meydanda, sizler de görüyorsunuz. Zor değil artık bu tarz şeyleri tahmin etmek. Çok şey isteyen, üşengeç, ön yargılı insanlar. Her neyse, farklı konulara dem vurmadan açıklamak istediğim bir iki mevzuya döneyim.

Benim kızdığım kimsenin hakkını araması yada eleştiri yapması değil. Benim kızgınlığım bir şey bilmeden, bir şey araştırmadan, onun bunun söylediklerine koşulsuz şartsız inanıp, insanlara haksız ithamlarda bulunanlara karşı.

Bugün bu oyunun buralara gelmesi konusunda inanılmaz derecede emekler sarf etmiş, oyuna, "oynayan" pek çok "oyuncu"dan kat kat daha fazla gönül bağıyla bağlanmış olan adamların arkasından hiç bir şey bilmeden söylenen sözler gerçekten sinir bozucu. Sanılıyor ki "A hadi oyun yapalım, niye boş duruyoruz biz." diyip oyun yapılıyor. Sonra yine bu düşüncede olanlar sanıyor ki "Yav bu oyun ne sıkıcı oldu, gelin yenisini yapalım." diyip yenisini yapmaya gidiyor bu adamlar. Öyle şey olmaz. Şuan ki oyun yapımının süreçlerini araştırın, zorluklarını(hele ki MMORPG) görün, sonra o zaman Türkiye şartlarında, sponsor olmadan, bütçe olmadan, size inanan güvenen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen bir ortamda MMORPG yapmaya kalkıştığınızı düşünün(kaldı ki şuan bile dünyanın pek çok yerinde, büyük diye nitelendirilen pek çok oyun stüdyosunun büyük umutlarla giriştiği projeleri tamamlanamıyor, bu süreçte yıpranan stüdyolar kapanabiliyor, kapanıyor). Ardından senelerce emek verdiğiniz bu projeye öylece sırtınızı dönüp gittiğinizi düşünün. Bir neden olmadan gider misiniz? Bence gitmeniz için çok geçerli nedenleriniz vardır. Hele ki bu giden sadece bir kişi değilse çok çok çok geçerli nedenleriniz vardır.

Ayrıca ATX gönüllü, Nerull ve Orti ücretli görevlilerdir. Daha bunu bile bilmeden yorum yapıyorsunuz, yanlış insanları kahraman, yanlış insanları hain ilan ediyorsunuz.
Kimileri sanıyor ki çok oyunculu çevrimiçi oyunların yönetimi sadece forumdan ibaret. Sadece oyun içinden ibaret. Sadece gelen şikayet bildirimlerinden ibaret. Sanılıyor ki bunları iki kişi otursa halleder. Büyük yanılgılar var. Ama olsun bizim millet her işin ustasıdır. İnşaatçıdır, doktordur, programcıdır, sanatçıdır yeri gelir bilim adamı yeri gelir komedyen de olur. Az daha zorlarsak astronot bile oluruz. Ha gayret.

"Verdiğiniz paralar"ın gönüllü destek ekibine gitmediği kesin, illa ki ben hak arayacağım diyorsanız gidip TTNet'e sorun paraların nere gittiğini yada gidip TTNet'e danışın paraları nereye harcadıkları konusunda hesap vermek durumunda olup olmadıklarını.
Gidipte senelerce emek veren, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılan insanlara, görevinin başında(ücretli veya ücretsiz) bir şeylerin yolunda gitmesi için uğraşan insanlara yargısız infaz yapmayın. Konuşmaktan, kendini ön planda göstermekten başka iş görmemiş insanları göklere çıkartmayın.
En önemlisi; bilmiyorsanız öğrenin, öğrenemediyseniz yorum yapmayın.

İsim falan vermiyorum ancak umarım anlamışsınızdır.

Buda sizlere ithafen son mesajım olsun.
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

Else yazdı:Cevap vermeye değecek bir kaç yorum gelmiş fakat yazımda da yürüttüğüm tahminler meydanda, sizler de görüyorsunuz. Zor değil artık bu tarz şeyleri tahmin etmek. Çok şey isteyen, üşengeç, ön yargılı insanlar. Her neyse, farklı konulara dem vurmadan açıklamak istediğim bir iki mevzuya döneyim.

Benim kızdığım kimsenin hakkını araması yada eleştiri yapması değil. Benim kızgınlığım bir şey bilmeden, bir şey araştırmadan, onun bunun söylediklerine koşulsuz şartsız inanıp, insanlara haksız ithamlarda bulunanlara karşı.

Bugün bu oyunun buralara gelmesi konusunda inanılmaz derecede emekler sarf etmiş, oyuna, "oynayan" pek çok "oyuncu"dan kat kat daha fazla gönül bağıyla bağlanmış olan adamların arkasından hiç bir şey bilmeden söylenen sözler gerçekten sinir bozucu. Sanılıyor ki "A hadi oyun yapalım, niye boş duruyoruz biz." diyip oyun yapılıyor. Sonra yine bu düşüncede olanlar sanıyor ki "Yav bu oyun ne sıkıcı oldu, gelin yenisini yapalım." diyip yenisini yapmaya gidiyor bu adamlar. Öyle şey olmaz. Şuan ki oyun yapımının süreçlerini araştırın, zorluklarını(hele ki MMORPG) görün, sonra o zaman Türkiye şartlarında, sponsor olmadan, bütçe olmadan, size inanan güvenen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen bir ortamda MMORPG yapmaya kalkıştığınızı düşünün(kaldı ki şuan bile dünyanın pek çok yerinde, büyük diye nitelendirilen pek çok oyun stüdyosunun büyük umutlarla giriştiği projeleri tamamlanamıyor, bu süreçte yıpranan stüdyolar kapanabiliyor, kapanıyor). Ardından senelerce emek verdiğiniz bu projeye öylece sırtınızı dönüp gittiğinizi düşünün. Bir neden olmadan gider misiniz? Bence gitmeniz için çok geçerli nedenleriniz vardır. Hele ki bu giden sadece bir kişi değilse çok çok çok geçerli nedenleriniz vardır.

Ayrıca ATX gönüllü, Nerull ve Orti ücretli görevlilerdir. Daha bunu bile bilmeden yorum yapıyorsunuz, yanlış insanları kahraman, yanlış insanları hain ilan ediyorsunuz.
Kimileri sanıyor ki çok oyunculu çevrimiçi oyunların yönetimi sadece forumdan ibaret. Sadece oyun içinden ibaret. Sadece gelen şikayet bildirimlerinden ibaret. Sanılıyor ki bunları iki kişi otursa halleder. Büyük yanılgılar var. Ama olsun bizim millet her işin ustasıdır. İnşaatçıdır, doktordur, programcıdır, sanatçıdır yeri gelir bilim adamı yeri gelir komedyen de olur. Az daha zorlarsak astronot bile oluruz. Ha gayret.

"Verdiğiniz paralar"ın gönüllü destek ekibine gitmediği kesin, illa ki ben hak arayacağım diyorsanız gidip TTNet'e sorun paraların nere gittiğini yada gidip TTNet'e danışın paraları nereye harcadıkları konusunda hesap vermek durumunda olup olmadıklarını.
Gidipte senelerce emek veren, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılan insanlara, görevinin başında(ücretli veya ücretsiz) bir şeylerin yolunda gitmesi için uğraşan insanlara yargısız infaz yapmayın. Konuşmaktan, kendini ön planda göstermekten başka iş görmemiş insanları göklere çıkartmayın.
En önemlisi; bilmiyorsanız öğrenin, öğrenemediyseniz yorum yapmayın.

İsim falan vermiyorum ancak umarım anlamışsınızdır.

Buda sizlere ithafen son mesajım olsun.
Burda kimseye haksız ithamlarda filan bulunmuyoruz ben burda oyunun düştügü betbah durumdan ötürü bu arkadaşların kendi oyunlarınla ilgili facebookta bir alakası yokmuş gibi gösterip başka bir oyunun çok üzerine düşmesidir ben bunuda burda paylaştımki herkes bilsin.Şimdi ben sana şunu diyecem 5 senedir aynı grafik 5 senedir aynı level veki bunların degişmedigi sürece oyun kodlarında ufak bir degişimle bölgeler gelebilir.Şöyle düşün var olan bir şeye sadece ekleme yapıyorsun ama grafikleri degiştirince yeni bir oyun yapmış oluyorsun.Ek olarak bizi cahil konumuna itiyorsun ama seninde pek bilgili oldugun söylenemez.Çünkü bu kafayla zor
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ücretlilerden bişi görmüyoruzki ücretsizlerden bişi görmeyi beklyelim. 2012 den sonra salıverdiler.

Anca bir kancanın el tutuşu değiştirildi.

Orti nerull ücretli diyorsunda Forumda bile göremiyoruz artık Gönüllülerden ne beklerizki biz. Onlar değer vermiyor sebeini soruyoruz bir açıklama yok bişi yok. Nerul açıklyacak şu şu nedenlerden dolayı diye neden korkuyor soylemesi zormu.

çESİTLİ NEDENLERDEN AYRILDILAR diyon niye birbirni cekemdilermi o onu o nu ispiynladı diyemi.

Neyse Sobee adına halen maaş alıyorsa yazıklar olsun diyom. Deme hakkımda var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

Bu @else kesin Arachne konu halen devam ettiğine göre :) :)
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

MuratABI yazdı:Bu @else kesin Arachne konu halen devam ettiğine göre :) :)
Senin adına üzülüyorum ya şaka gibi bi şeysin heralde sen. Adamın satırlarca yazdığı şeylerden bunu anlıyorsan hakikatten üzünülecek durumdasın.

Arkadaşın biri bir kaç kod eklemeyle yeni bölge getirilebilir diyor. O arkadaşa gülüyorum.

Arkadaşlar sizlerden ricam internetten ufak tutoriallar ile oyun için model tasarlamaya çalışın en alt düzeydede olabilir. Çünkü ancak o zaman bu işin ciddiliğini anlayabilirsiniz.

Kaldı ki eğer bi süre sonra Büyük bir güncelleme veya Genişleme Paketini devreye sokarlarsa bu dediklerinizi size hatırlatacağımıda unutmayın.

Diğer bir noktaya değinmek istiyorum :[/color]

Kimileriniz diyor ki oyunun neden reklamı yapılmıyor ? Eğer bu oyun şu anda internet kafelerdeki ufak çocuklar tarafından oynanmıyorsa veya oyunun, forumun huzurunu bozan kişilerin istilası altında değilse bunu reklam yayınlamamasına borçludur. Daha hiç birşeyi ti ye almayan insanlar yöneticilere akıl veriyorsa o zaman burada bir sorun var demektir.

İyi forumlar.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön