EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
- NeSRiNxEMEF
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: EMEF GururLa Sunar ''HANDAN KATLİAMI''
Sercan şu videoyu ya da en azından resimleri tekrar ekleyelim 

-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Ben hep lodos olmak istiyorum ama bölümün tamamı nerdeyse arz lodos olsam nefes aldırmıycaklar bana ondan kararsızım
ama gönlümden hep lodos olmak geçiyo
teşkilat lodoslarından selamlar
Trakyaxlider
Trakyaxlider
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
EGEMENxTrakya
Önemli olan 2 muhafız kesip İsmeti çekmek deildir.24 tane muhafızı tek tek kesip handanın kellesini almaktır.Çekemiyenler Anten Takabilir..Selinay yazdı:haKlısın DarKnigt -
Ben Handanın kesilişini Gm yardımından baska kesilmedigini biliorm..
hHa diger serverLarda farklıysa bilemem
Teskilatta bir kez kesildi handan o da GM yardmıyla. ** Ama ismet her 2 haftada bir kesilior :=)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ey Arz'ın Çocuğu !!!
Öyle 4 Muhafızın Arasından Köşeye Çekip İsmet Beyi Kesmek Deildir Mertlik.24 Muhafızıyla Kalesini Handan Hanımın Başına Geçirmektir YİĞİTLİK...
EY LODOSUN ÇOCUĞU !!!
ÖYLE 5 KİŞİYLE Bİ ARZI KÖŞE ÇEKİP KESMEK DİLDİR MERTLİK. 2 GURBLA 4 MUHAFIZYLA BERABER İSMETE YERI YALATMAKTIR YİĞİTLİK
ZATEN SAYICA FAZLASINIZ KARDEŞİM TMM HELAL OLSUN COK BUYUK BI BASARIYMIS GIBI BIDE KOS KOCA FERMAN VERMIS XD
Öyle 4 Muhafızın Arasından Köşeye Çekip İsmet Beyi Kesmek Deildir Mertlik.24 Muhafızıyla Kalesini Handan Hanımın Başına Geçirmektir YİĞİTLİK...
EY LODOSUN ÇOCUĞU !!!
ÖYLE 5 KİŞİYLE Bİ ARZI KÖŞE ÇEKİP KESMEK DİLDİR MERTLİK. 2 GURBLA 4 MUHAFIZYLA BERABER İSMETE YERI YALATMAKTIR YİĞİTLİK
ZATEN SAYICA FAZLASINIZ KARDEŞİM TMM HELAL OLSUN COK BUYUK BI BASARIYMIS GIBI BIDE KOS KOCA FERMAN VERMIS XD
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bakın DelıkanLı qıbı soyLeyın Hava Felan atmayın Handanı kestiğınız zaman Muhafızlar Güçlendırılmeden Oncemı yoksa Sonramı
TaBıı kı Muhafızlar Guclendırılmeden Once o zaman hatırlıyom sıvrı adadakı Lodos sancağını tek basıma Dağıtmıstım 
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Bu ne gençliğe hitabenin klan versiyonu mu?senhar15 yazdı:Ey Arz'ın Çocuğu !!!
EY LODOSUN ÇOCUĞU !!!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!